Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי צמד רמקולים שכרגע לא נמצאים בשימוש ואני רוצה להתקין אותם באוטו של חברה שלי,

יש לה דייהטסו סיריון 2005, מקדימה הרכבתי לה קומפוננט, עכשיו מאחורה לא קיימים בכלל רמקולים, משמע אין חיווט.

אני מעוניין לחבר לה את הרמקולים ולהעביר חיווט, מבחינת העברת החוטים וחיבורם לרמקול אין לי שום בעיה,

השאלה שלי היא לאחר חיבור החוטים ל + - של הרמקול, לאן אני מחבר את הקצה השני? לרדיו דיסק? לצמה? אין לי מושג ואשמח שתעזרו לי,

תודה רבה !

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אין מגבר, איך אני יודע לאן בצמה לחבר אותם? יש סימונים על הצמה בדכ? והאם יש צורך בהלחמה או שאפשר להשתמש באיזולירבן וזה יחזיק?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

על הרדיודיסק צריכה להיות דיאגרמה שאמורה להראות לך בדיוק לאן לחבר.

בעיקרון הדרך הנכונה לבצע חיבור כזה זו הלחמה, בפועל, כמעט אף אחד לא מלחים, ליפוף טוב ובידוד עם איזולירבנד אמורים להספיק, המהדרין שמים גם אזיקון.

• תוכן חדש...