Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ 300ZX יוצא לדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכול המברכים ,חייב לציין שהיה לי התלבטות רצינית האם לעלות את השרשור הזה פה ,אבל ידעתי שהחיזוקים החיובים והטיפים שלכם רק יעזרו לי,אז תודה.

הכוונה להגיע למצב מקורי ככול האפשר ,יש מכונית שיש מקום לתת דרור לטעם האישי וליצירתיות שלך ,באוטו הזה אני דווקא חושב שלהגיע למצב מקורי מושלם זה מספיק,רק את הגאנטים אני רוצה בשחור .

הלוח שעונים כבר מפורק מחוץ לאוטו .

לנסקי את העבודה הייתה לי התלבטות גדולה מי יעשה,קיבלתי הערכות והצעות מחיר מכמה בעלי מקצוע מעולים ,שחלקם התחברתי יותר וחלקם פחות ,בסופו של דבר בחרתי מישהו שראיתי עבודות שלו ודרך הסתכלות ,לא הכי זול שקיבלתי אבל שווה את המחיר לפי מה שחקרתי ובדקתי מקצוען אמיתי בסוג כזה של עבודה וזה לא רכב שעומד בצד ושאין הרבה מה לעשות ובין העבודות עובדים עליו,עושה רושם כזה גם בעבודה אני חייב להודות ,בנוסף אהבתי את האישיות שלו והחיבור שלו אלי ולאוטו ,אחרי שתראה את התוצאה תגיד לי את דעתך ,ותקבל המלצה אמיתית ממני .

פורסם
פרויקט מגניב רכב מאד מעניין נראה שהיו לו חיים לא קלים בכלל

בהצלחה

דווקא לא נכון ,האוטו יד שלישית,ששניה היה שבועיים וחצי והעביר אותה לידיי.

האוטו עמד המון שנים וכנראה היה מים ולכן יש נזקי חלודה שמטופלים ביד מקצועית וקשה ,אבל חוץ מזה האוטו בסדר אחרי הכול מודל 85

פורסם

כמי שהעביר ודאג שהרכב יגיע לידיים הנכונות - שלא תטעו הוא אכן הגיע לידיים הכי נכונות שרק אפשר !

יובל, אני מאחל לך שרק תהנה ממנו\ה (תלוי איך אתה קורא לו\לה) כי אכן זה הוא אקסמפלר נדיר ויחיד במינו כאן אצלנו ונפלה לך ההזדמנות להיות בעל הנכס הנ"ל ! העיקר שתיסע בדרכים טובות ותהנה בכל הנעה (ופניה) :wink: .

לא, הרכב ממש לא עבר שום חיים קשים, היד המקורית הביאה את הרכב ארצה בסוף שנות ה-80' , הרכב נעמד לאחר תקופה במחסן בחצר לכעשור+ אאל"ט ועל כן נזקי הפח (רכב שעומד על חול ואדמה הסופגת לחות). ב-24 שעות הרכב נמכר פעמיים והחליף 2 ידיים מערן ליובל, מפה הכל היסטוריה !

8274080986_65a3c1f3bb_b.jpg

בקרוב אצלך.. (רק בשחור!)

בצלחה !

פורסם

זה הולך להיות מעניין

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אז כמו שהבטחתי ממשיך לעדכן .

העבודה מתקדמת בקצב טוב למרות שככול שמתקדמים רואים שיש יותר מה לעשות ובטח לא רוצים שיהיה פחות מהטוב ביותר.

הדשבורד וההגה גם בחוץ, חלון אחורי לא פורק היות ואין באמת צורך ולא רציתי לקחת את הסיכון בפירוק שלו ביות ובאמת אין צורך,הקדמי היה סיפור בפני עצמו לפרק ולהוציא ,אבל תודה לאל יצא ללא שבר ונזק.

העבודה נעשת מצד שמאל והולכים מסביב ,רצפת הנהג הוחלפה לגמרי ובהמשך נגיע גם לרצפת הנוסע, פורק טנק הדלק ונשלח לניקוי וטיפול .על הדרך גם הברקסים מושפצים והדיסקים הוחלפו שתיים ושתיים עברו חריטה,אגזוז גם הוזמן ,צנרת גם מחליפים.

המון חיתוכים וטלאים מיצרים לאוטו הזה,יהיה בסופו של דבר מושלם .

חשבתי להחליף את צבע הרכב לצבע לבן כמו בתמונה שארתור העלה ,אבל בסופו של דבר החלטתי להשאר בצבע המקורי .

20140117_153037.jpg

20140117_152717.jpg

20140117_150701.jpg

20140117_150355.jpg

20140117_150312.jpg

20140117_150223.jpg

• תוכן חדש...