Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן זוג רמקולים קדמיים עם קומפוננט jbl gto608c בהספק של 70W סאבJBL GTO1202D 1200W ומגבר 1600W

של חברה לא כוך כל ידועה, המתקין ניתק לי את השתי רמקולים האחורים ברכב כי הם היו מובנים ואמר שהם יהרסו לי את האיכות.

בנתיים אני מאוד מרוצה מהמערכת ושומעים ממש טוב ובעוצמה מספקת אבל בכול זאת חשבתי אם להוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים איכותים ואם המגבר יסחוב הכול ביחד ולא יתחמם ויתבכה לי? ואם כן על איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה על העזרה

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לחבר רמקולים אחוריים למגבר, אם הוא לא חברה ידועה רוב הסיכויים שההספק שלו הוא לא גבוה.

וחוץ מזה אני מניח שזה מגבר 4 ערוצים, וכבר חיברת את הסאב בגישור (2 ערוצים), ועוד שני רמקולים (עוד 2 ערוצים).

אין לך כבר מקום לחבר את הרמקולים האחוריים אלא רק לרדיו דיסק עצמו. אבל אתה לא צריך לחבר רמקולים אחוריים כי מוזיקה שומעים מקדימה, "במה קידמית" ולא שומעים מאחורה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...