Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה נשמע מאוד דומה למה שהוא ניסה להסביר לי..:)

עכשיו לוקח לאוטו די הרבה זמן להתחתם...כמעט 20 דקות עד שמגיע לחצי מד של החימום..זה בסדר?

פורסם

עכשיו לוקח לאוטו די הרבה זמן להתחתם...כמעט 20 דקות עד שמגיע לחצי מד של החימום..זה בסדר?

לא.

נראה לי שהוא פשוט הוציא את הטרמוסטט. האם הרכב התחמם לך?

פורסם
כן זה נשמע מאוד דומה למה שהוא ניסה להסביר לי..:)

אם הרכב מגיע לטמפרטורה נורמאלית שאתה בעמידה ומיתקרר שאתה בנסיעה כלומר המחוג יורד לכיוון הרבע חום מנוע זה אומר שהוציאו לך את הטרמוסטט וזהו מצב לא בריא לרכב ולא תקין.

פורסם

לא לא זה לא היה המצב..

פשוט כנראה בגלל שהחליפו את כל השמן והמי קירור לקח לו זמן להתחמם בהתחלה..אחרי שהוא היה חם הוא נשאר חם עד הייעד..

אבל לצערי הבעיה חזרה אחרי יומים של נסיעות..:// באלי לבכות כבר..

בכל מקרה הפיאט הזאת שהוציאה לי כבר את הנשמה ,יושבת שוב במוסך ומרגישה בבית, ואחרי שהוא נסע איתה והרגיש את בעיה הוא טוען שצריך להחליף את המשאבת שמן..

כמה הסיפור הזה צריך לעלות נראה לכם?

אם אני ימצא משאבת שמן ממגרש של מכוניות לפירוק זה יהיה חכם לשים אותה או נראה לכם שחובה לקנות חדש?

פורסם

עכשיו כמה זמן לוקח לרכב להגיע לטמפ' עבודה?

20 דקות - לא תקין.

עוד נקודה יפה לחשיבה זה באמת הקלאץ שאולי נתקע למטה.. השטיח שם לפעמים תופס אותו אני יעיף אותו משם.

בספייס התופעה מוכרת שהקלאץ' נתקע ולא חוזר, בעיה המעידה על משאבת קלאץ' תחתונה דפוקה.

הפונטו היקרה הזאת התחילה לעשות רעש של טיקטוקים מהמנוע ונורת השמן נדלקה בהילוך ראשון עד שני עם רעידות שלא היו מביישות אחלה של ויברטור, עד שבסוף נכבה ולא רצה להניע ועם המזל שלי זה היה בדיוק שאני עומד ראשון ברמזור..

בכל מקרה אחרי 10 דק לערך האוטו מניע כמו חדש.. נסעתי איתו למוסך שלי, כשבדרך הוא שוב התחיל לטקטק בקצב הסמבה.

אחרי בדיקה זריזה הוא קבע שאין שמן במים מה שכן יש זה שבר בגלגל תיזמון (קאמשפט או משהו כזה)

נורת שמן/רעידות/תקתוקים - מיד לכבות את המנוע ולא לנסוע מטר. בספק גדול אם לא נגרם נזק כתוצאה מהנסיעה הזו.

שבר בגלגל תזמון? יש גלגל של הקמשפט, מיסב מותח של רצועת הטיימינג וגלגל קראנק.

אם יש חופש בקראנק ואני מקווה שזה לא המצב, צריך לשפץ או להחליף מנוע.

אני עדיין בדעה שצריך שיפוץ ראש מנוע. אני הייתי מחליף את המוסך הזה שלא פתר את התקלה ואם יש בוצה במנוע זה גרוע מאוד.

לא יודע אם בדקת את הרכב הזה לפני הקניה אבל אמליץ לך לעשות את זה בהקדם או להכניס אותו למוסך נורמלי שיעשה יישור קו או לפחות יגיד לך מה הליקויים של הרכב.

פורסם

לוקח לה להגיע לאמצע המד בערך 5 דק נסיעה.

המוסכניק בדק את כל זה בהתחלה..שהגעתי אליו פעם ראשונה הוא ישר חשב ל שבר בקרנק ועל הבוקר פתח את אמא של הרכב..הוא לא מצא שום דבר שבור או זקוק לשיפוץ.. ביקושי את הפילטר שמן הזה הוא מצא..

בכל מקרה כרגע נראה שהבעיה זאת המשאבת שמן שצריך להחליף..

ולא לא בדקתי את הרכב לצערי לפני קנייה, אבל למעשה אני לא בטוח שהיו עולים על זה גם בבדיקה של לפני קנייה..כי שוב, האוטו נראה במצב מעולה חוץ מזה.

פורסם

לא בדיוק הלך המנוע..אני ינסה להסביר ואתם בטח תבינו טוב יותר ממני..

הלגרים של החלק התחתון של המנוע ניזקו בעקבות המשאבת שמן שהייתה סתומה.

להחליף אותם לא יעזור כי צריך לחרוט מחדש את המקום שהם יושבים עליו..או משהו כזה..

אז קיבלתי הצעה או להחליף מנוע ב 1500 שקל עם אחריות ל 3 חודשים,שאם המנוע מתקלקל הפירוק והרכבה על חשבוני

או להחליף את הלגרים ולחרוט או לשייאף מחדש את המקום הזה..

אני לוקח אותו למוסכניק תותח אבל בלי מוסך(חאפר) לבדוק מה הוא ממליץ..

• תוכן חדש...