Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוריות במשטרת התנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה שהתפרסמה במאקו על ניידת חדשה של משטרת התנועה שחציה צבוע כמונית וחציה האחר כניידת רגילה, כחלק ממאבק בתופעת הנהיגה בשכרות:

mako.co.il/news-israel/local/Article-60dddb981402341004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730

לדעתי זה בזבוז, ולא ישנה את המצב הקיים, אלא יותר יח"צ של המשטרה.

מה אתם חושבים? זה ראוי? זה יועיל?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

לא יודע כמה זה יעזור אבל זה רעיון נחמד לדעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב הוא מתכוון לעמוד עם תחת לכיוון הכביש בתור הסוואה ולממלז.

שנים שלא ראיתי מונית פרייבט צהובה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש פיתרון יותר טוב: לשים דחלילים של ניידות מקרטון. מרחוק ניראה כמו ניידת אמיתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב הוא מתכוון לעמוד עם תחת לכיוון הכביש בתור הסוואה ולממלז.

שנים שלא ראיתי מונית פרייבט צהובה.

רעיון נחמד :lol:

אני רוצה לראות איזה שיכור שיחשוב שזו מונית, יעצור אותם ויבקש שיסיעו אותו הביתה...

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

אתמול ראיתי סרטון באינטרנט על ניידת סמויה בניו יורק בהצורת מונית, כל מה שיש למונית עם מספרים וכובע בנוסף לזה יש מערכות צקלקלה וקריזה מגניב לראות בסרטון, מקווה שהשוטרים שלנו לא יקחו דוגמה:lol:

פורסם

שיורידו מחירים על מוניות ואז יהיה יותר קל למנוע נהיגה בשכרות.

מי שכל יום שותה בירה או יוצא כמה פעמים בשבוע זה קנס.

אני מת על בירה אבל מה לעשות, אין תקציב למוניות, אז אני יוצא עם הרכב ושותה קולה.

פורסם

עדיף שהיו הולכים עד הסוף וצובעים לגמרי כמו מונית. כך היה לטמטום הזה לפחות שימוש - הסוואה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
וקולה זה גם יותר זול מבירה...

בירה יותר בריא, לא הייתה לי בעיה להמיר את הקולה לחצי בירה, אבל בתנאי שמונית תיקח מחיר ריאלי, ולא 50 שח על נסיעה של 10 דקות כשאני נוהג רגוע, וזה בתעריף יום!

פורסם

זו לא ניידת שמיועדת לפעילות מבצעית, אלא להסברה. כנראה שלקחו את אחת האוקטביות המתפרקות וישמו אותה לצורך העניין.

בישראל החוק קובע שכל המוניות לבנות, לכן ברור שאין פה ניסיון להסוואה, בערך כמו ה"מונית" הניו-יורקית שעמדה מתחת למלון שבמגדלי עזריאלי, שברור שלא הייתה מונית. סתם פרסום\יח"צ\וואטאבר:

igail0711081calc4082984_wa.jpg

אגב- במקרה ההוא, היה מדובר בבלוף על בלוף, כמו שאומרים.

פורסם
שיורידו מחירים על מוניות ואז יהיה יותר קל למנוע נהיגה בשכרות.

מי שכל יום שותה בירה או יוצא כמה פעמים בשבוע זה קנס.

אני מת על בירה אבל מה לעשות, אין תקציב למוניות, אז אני יוצא

1+ מילים מאוד נכונות, כשאני יוצא לבלות סופי שבוע אני עושה הכל רק להמנע מלחזור הביתה במונית, אני נוסע במוניות במסגרת העבודה, הבוס משלם על הנסיעות האלו אז אני עולה למונית בכיף, אבל בשביל נסיעה של 4.5 ק"מ ותעריף של בוקר\צהריים שהוא יותר זול, ובמסלול בלי פקקים לשלם 50 ש"ח זה הזוי לגמרי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

וואללה, לא הכרתי את הסיפור מאחורי המונית בעזריאלי. תמצית הישראבלוף.

עכשיו אני מבין למה היא נראיתה כמו גרוטאה, מאז ומעולם.

היא עדיין שם, סתם הזיזו אותה הצידה. פתטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא אני חושב שזה רעיון יפה, מראה על קצת חשיבה מחוץ לקופסה במשטרת ישראל. משהו שלא ראיתי כבר הרבה זמן...

מקווה שהם באמת לא ישתמשו בזה לרעה...

אם הם ישלחו שוטרים בניידת הזאת להסתובב בכבישים ומרכזי הבילוי על מנת שבליינים יראו אותם, ואולי אפילו יצאו מהניידת וידברו עם אנשים, סתם בשביל להסביר את העניין, יהיה אפילו יותר טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...