Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סמל להגה של הונדה סיויק 2007 קניתי את האוטו שכל הסמל מקולף ואני מחפש סמל חלופי.

אצלי ההגה הוא במקור כזה

$%28KGrHqJ,%21rYFG-llUoTCBR5rMzdbEg%7E%7E60_58.JPG

וזה המצב הנוכחי אצלי כרגע

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 791x592.49is.png

עכשיו ראיתי גם רכבים כמו שלי עם סמל כזה

שלא ניראה לי אפשרי להשים כזה סמל כי יש לי מקום בידיוק ל H ולא לכל הריבוע כמו בהגה עם הסמל האדום, אז איך זה?

בקיצור אשמח לעזרה במציאת קישורים לסמל הגה באיביי או מאתר אחר ששולח לארץ, תודה.

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 1000x667.

1_Piece_Honda_JDM_Red_Steering_Wheel_Emblem_c1d9a47f5f4774341597_2.jpg

פורסם

רק EBAY, מחירי הארץ ישחטו אותך, אפילו שווה יהיה לך להזמין ולהסתכן עם הוא מתאים או לא מתאים עם המחירים של EBAY.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבנתי עכשיו איך זה הולך, שמתאימים סמל שהוא לא מורכב רק מהלוגו H אלה לוגו מלא עם רקע אדום מסביב.

מלבישים את הסמל החדש על הסמל הישן, איזה הזוי זה, בחיים לא הייתי מגלה.

יקר אבל

http://www.youtube.com/watch?v=RTL9xsidf2k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה: מצאתי את זה יותר בזול באליאקספרס האם מדובר באותה מדבקה?

יש אפשרות לראות באתר הזה תמונות וסרטונים של אנשים שקנו את המוצר?

http://www.aliexpress.com/item/Car-Steering-Wheel-Badge-Emblem-Sticker-Free-shipping-Red-H/966241993.html

פורסם

בשני הלינקים למטה רשום מידות של המוצר, יש המידות הן שונות בכמה מ"מ, לא ידוע עד כמה זה קריטי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בשני הלינקים למטה רשום מידות של המוצר, יש המידות הן שונות בכמה מ"מ, לא ידוע עד כמה זה קריטי.

ראיתי עכשיו את המידות: 41X50mm

הלכתי לבדוק על הסמל שנמצא על ההגה שלי וזה מתאים בול, וזה גם זול מאוד יחסית למחירים שיש באיביי מציאה אפשר להגיד.

פורסם

ראה תגובה מספר 2

• תוכן חדש...