Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף טרנדליין 1.6FSI 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי לקנות את הרכב ויש לי כמה שאלות.

ראיתי אחת יד 2 עם 76 אלף ק"מ. ורציתי לדעת אם הרכב נחשב לאמין

מה צריכת הדלק העירונית שלו פחות או יותר ועלות הטיפולים.

שמעתי שהרבה רכבים מגיעים לשיפוץ גיר בק"מ נמוך בשנים האלה של הגולף רציתי לשאול אם זה נכון.

מדובר בדגם אוטומטי FSI 1.6 .

תודה.

פורסם

לפי מה שראיתי ברשת, מדובר בגיר אוטומטי עם 6 יחסי העברה, לא DSG ככל הנראה.

על פניו אין סיבה לדאגה, מדובר בגיר אוטומטי סטנדרטי, שכל עוד ננהג כראוי וטופל (אם צריך), לא אמור להיות בעייתי, בטח לא ב72 אלף ק"מ.

גם אם היה מדובר בDSG6, לא הייתי מודאג מדי, כי גם הוא נחשב גיר אמין יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי יש כזאת שנה אבל קומפורטליין

הרכב אצלי כ 50 אלף ק"מ ואני עומד על 148 אלף , הרכב אמין נכנס רק לטיפולים , יש לבדוק את המנגנון של נעילת הדלתות שלהחליפו זה בערך 1000 ש"ח.

הרכב צורך לי בעיר בערך 10.5-ל1 .

טיפולים ומוסך אני ממליץ על מוסך רון בתל אביב.

פורסם
לפי מה שראיתי ברשת, מדובר בגיר אוטומטי עם 6 יחסי העברה, לא DSG ככל הנראה.

על פניו אין סיבה לדאגה, מדובר בגיר אוטומטי סטנדרטי, שכל עוד ננהג כראוי וטופל (אם צריך), לא אמור להיות בעייתי, בטח לא ב72 אלף ק"מ.

גם אם היה מדובר בDSG6, לא הייתי מודאג מדי, כי גם הוא נחשב גיר אמין יחסית.

אני לא יודע מהיכן בורשט או דורשט שואב את הנתונים. הגיר הזה לא שיא ההצלחה, נכון שלא היו בו תקלות ברמה של הדי.אס.ג'י אבל הוא לא חף מכשלים.

בכל מקרה, מומלץ לבדוק היסטורייית טיפולים ואת מצב הגיר.

פורסם

בוקר טוב,

יש לי את הגיר הנ"ל (6 הילוכים) בסקודה אוקטביה בשילוב של מנוע 2.0 FSI,

הגיר נחשב לאמין , הגיר לא שייך לקונצרן, הגיר הוא של חברת איסין היפנית שנחשב די אמין.

גיר אוטומטי רגיל לחלוטין, עם אתה גר באזור הררי אולי כדי לשקול את המנוע 2.0 כי צריכת הדלק תהיה ממש דומה.

אני גר בצפון וצריכת הדלק אצלי מעורב זה 1:11.

מקווה שעזרתי.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

חבר שלי מכר כזו לא מיזמן ואני די בטוח שהוא לא היה מרוצה בייחוד מהגיר.

אם תריץ פה חיפוש על הגולף תגלה לא מעט בעיות בגיר.

מיניסיוני עם גולף דור 4 גם שם היו בעיות גיר, אני הייתי מתרחק מכל מה שקשור בקונצרן הנ"ל

פורסם

חבר נוהג על אוקטביה עם הגיר הנ"ל. האוטו עשה מעל 250 אק"מ עם הגיר ולא מראה סימני הזדקנות. לי אישית נשמע כמו עסקה טובה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תודה על העזרה..נראה כמה הבחור ירצה על הרכב ואם זה יהיה מחיר הוגן יש מצב שאקנה.

למרות שגם מאזדה 3 ספיריט נשמעת כאופציה מעניינת.

פורסם
חבר שלי מכר כזו לא מיזמן ואני די בטוח שהוא לא היה מרוצה בייחוד מהגיר.

אם תריץ פה חיפוש על הגולף תגלה לא מעט בעיות בגיר.

מיניסיוני עם גולף דור 4 גם שם היו בעיות גיר, אני הייתי מתרחק מכל מה שקשור בקונצרן הנ"ל

זה לא הגיר שיש בגולף 4.

בגולף 4 יש גיר אוטומטי בעל 4 הילוכים ברוב הדגמים.

בגולף 5 המדוברת יש גיר אוטומטי אחר בעל 6 הילוכים, זה גיר שהיה גם באוקטביה, רומסטר, ואפילו על הסופרב. גיר שנחשב אמין יחסית.

דווקא זה והDSG6 הם הגירים האוטומטים היחידים שהייתי פחות חושש מהם בקונצרן VAG.

תודה על העזרה..נראה כמה הבחור ירצה על הרכב ואם זה יהיה מחיר הוגן יש מצב שאקנה.

למרות שגם מאזדה 3 ספיריט נשמעת כאופציה מעניינת.

השאלה מה אתה מעדיף.

אני באופן אישי לא אוהב מאזדות, מצד שני אני לא חולה על השירות של צ'מפיון בארץ, אבל יש לך את מוסך רון המצוין והידוע לטובה בפורום ותוכל לטפל אצלו ברכב. אם הייתי צריך לבחור בין שני אלו הייתי בוחר בגולף.

אם כי צריך לציין שהמאזדה ככל הנראה תהיה חזקה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה לא הגיר שיש בגולף 4.

בגולף 4 יש גיר אוטומטי בעל 4 הילוכים ברוב הדגמים.

בגולף 5 המדוברת יש גיר אוטומטי אחר בעל 6 הילוכים, זה גיר שהיה גם באוקטביה, רומסטר, ואפילו על הסופרב. גיר שנחשב אמין יחסית.

דווקא זה והDSG6 הם הגירים האוטומטים היחידים שהייתי פחות חושש מהם בקונצרן VAG.

השאלה מה אתה מעדיף.

אני באופן אישי לא אוהב מאזדות, מצד שני אני לא חולה על השירות של צ'מפיון בארץ, אבל יש לך את מוסך רון המצוין והידוע לטובה בפורום ותוכל לטפל אצלו ברכב. אם הייתי צריך לבחור בין שני אלו הייתי בוחר בגולף.

אם כי צריך לציין שהמאזדה ככל הנראה תהיה חזקה יותר.

תראה האמת שלא היה לי עדיין רכב גרמני ככה שקצת מדאיג אותי עניין העלויות של חלפים למינהם (לא מדבר על טיפולים שאולי יהיה הבדל של 100-150 שקל לא קריטי) כל חלק ברכבים האלה יקר לאומת יפניות..השאלה אם קיים הבדל באיכות הנסיעה בין גרמני ליפני בדגמים של הגולף לבין המאזדה למשל והאם זה שווה את "הסיכון" של הרפתקאות במוסך עם רכב גרמני.

בכל מקרה תודה על ההתייחסות

• תוכן חדש...