Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי מיקסר של חברת .KENWOOD.

מצורפות להודעה תמונות של המיקסר.

הבעיה שבעת ההפעלה, למרות חיזוק הבורג שנמצא צמוד לאביזר, לדוגמה המקציף/וו לישה/וו גיטרה, נוגעות בתחתית המיקסר, וזה משתחרר תוך מספר שניות.

מיק1 (Medium).jpg

מיק2 (Medium).jpg

מיק3 (Medium).jpg

מיק4 (Medium).jpg

מיק5 (Medium).jpg

מיק6 (Medium).jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון , לאחר חיזוק הבורג והכנת עוגה אחת , שוב השתחרר הבורג (זה שנמצא צמוד לחלק שמקציפים איתו , פותר הבעיה יקבל עוגיות אלפחורס טעימות מאוד עם ריבת חלב .

פורסם

אולי תנסה לשים

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=loctite+263&_frs=1

אם תרצה עזרה בלהשיג את החומר ואתה מהצפון אז דבר איתי אני אעזור לך עם בקבוקון כזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

האם החומר הנ"ל מתקן את ההברגה ? .

ההברגה אצלי בסדר , הבעיה היא שהאום משתחרר ואני לא יודע מה הסיבה לכך .

שוב , תודה מראש .

פורסם

באחת התמונות שהעליתי רואים את האום , הוא ממוקם צמוד ל״מקציף״. מה הסיבה שבגינה משתחרר האום ?. מה תעזור שייבה עם שיניים חיצוניות ?.

פורסם

החומר שהמלצתי לך והשייבה שמרק המליץ לך עליה יעזרו בנעילת האום וכך הוא לא ישתחרר ממקומו.

כנראה שמההתחלה האום היה נעול בטורק מסוים ועם השנים וכל ברעידות הוא בסוף נפתח ועכשיו אתה לא מצליח לסגור אותו באותו הטורק כי ככל הנראה הוא מסתובב לך בעת סגירה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למרק וסלבה תודה על התשובות .

הרכבתי שייבות מנירסוטה עם שינים חיצוניות זה לא עזר , כשבאתי לסגור את האום הבורג נשבר .

למזלי יש לי מיקסר זהה לחלקים .

פירקתי את הבורג השבור מהמיקסר אשר משמש אותי תורם חלפים והרכבתי במיקסר השני - בו הבורג נשבר .

אך לאחר הפירוק וההרכבה יש רעש חזק בעת ההפעלה .

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? .

החלק העליון של המיקסר - בו מצוי ה"גיר" של המיקסר פורק לשם הרכבת הבורג השבור .

הרצועה של המיקסר גם היא פורקה והורכבה .

אני לא מוצא סיבה לרעש שמשמיע המיקסר בעת ההפעלה .

פורסם

השאלה היא האם המיקסרים אכן זהים? כי יכול להיות שהם טיפה שונים ויחס בין השיניים טיפה שונה וזה מה שעושה את הרעש.

או שבעצם עשית החלפה קומפלט של כל החלק? גם הסטטי וגם זה שמסתובב?

פורסם

יש אפשרות להפעיל את המיקסר - אם הוא דומה לדגם העתיק שאצלי ועושה רושם שכן - ללא הפעלת כל החלק הקדמי, רק ציר המנוע (המיועד לבלנדר) מסתובב. האם גם אז יש רעש? אם כן, יש בעיה במנוע או בווסת שלו.

אם הרעש קיים רק כשהבוחש מסתובב והמנוע עצמו שקט, הייתי בודק אם מנגנון הבחישה מסתובב חלק וללא היתפסות. פרק את מכסה המתכת העליון וסובב את הרצועה ביד כשאתה לוחץ על הפין המתכתי כדי שהבוחש יסתובב (לנתק קודם מהחשמל). אם התנועה לא חלקה יתכן שכמו שזה שמעלי רשם (במשתמע, לא בצורה מפורשת) יתכן שאחד מגלגלי השיניים שחוק ויש חוסר התאמה גדול באזור המגע בין השיניים. הרי לא תשתמש בצבע ובליטוש של השיניים. אתה יכול לנסות ולבדוק חופש ע"י סיבוב קדימה אחורה אבל אינני רואה מה ניתן לעשות. מאיפה אתה בארץ?

יוסי

פורסם

עדכון , אחד המיקסרים הושמש .

יש בעיה בכפתור ההפעלה , ניתן לעבוד איתו אך בעת סיבוב שלו הוא יורד טיפה למטה .

נראה לי שאין מנוס מפירוק החלק התחתון של המיקסר היכן שיושב המנוע , הכפתור מזיז חלק שיושב באיזור המנוע .

פורסם

תעדכן מתי כבר יהיו עוגיות :)

פורסם

המנוע הזה מווסת ע"י ווסת צנטרפוגלי, כשמצב הכפתור מכוון את נקודת האיזון בין הכוח שנוצר מסיבוב משקולות הווסת, ובין עומס חיצוני מהכפתור. מיתוג של גע/נתק עם קבל לספיגת הניצוצות. סידור פרימיטיבי ועתיק אבל אמין ומאריך ימים, יותר מכרטיסי הוקוס פוקוס הקורסים לעיתים תכופות. מהירות המנוע לא ממש יציבה אבל לשימוש כמיקסר זה לא חשוב.

פעם ב צריך לחרוט קולקטור, להחליף פחמים ולעיתים קבל והוא סוחב הלאה. חלקים מתכתיים כבדים. הכרתי כמה דורות שלו והכל רק הופך חפיף יותר.

יוסי

• תוכן חדש...