Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע (והוא עוד לא נגמר) מצאתי את עצמי מתקשר פעמיים למוקד 100 של המשטרה.

לפני יומיים, בבוקר, ארגז נפל משאית על איילון צפון, ממש לפני סופו מול שדה"ת של הרצליה, בנתיב השמאלי ויצר סכנה לנוסעים - ענו מייד.

הבוקר, תאונה ברמת השרון, בדרך ראשית, בין הרחובות תרפ"ד לסוקולוב. אני מתקשר למוקד, עונים מייד, לוקחים פרטי אירוע, שואלים אם להזעיק מד"א. באמת היו בסדר, יעילים, מהירים. 3 דקות אח"כ, טלפון מהמשטרה:

"בוקר טוב אדוני, אתה דיווחת על תאונה?"

כן

"תרפ"ד כותבים עם ת' או עם ט'?"

עם ת'

" צריך שם מד"א? מכבי אש? יש לכודים?"

לא, ממה שראיתי לא.

"תודה רבה אדוני"

... :shock:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפשר לצחוק ואפשר גם לקוות שהמשטרה החלה בתהליך שיפור. אישית אני מעדיף שיהיה דיסלקט מאשר אנטיפט מעפן.

פורסם

כבוד למשטרה. ברצינות. עכשיו קיבלתי מהם SMS שהפניה שלי טופלה ע"י ניידת תנועה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזכיר לי בדיחה:

שני שוטרים מטפלים בתאונת דרכים בה הולך רגל נדרס למוות על המדרכה.

אחד מהם רושם מזכר של האירוע, וכשעליו לתאר את מיקומו של הולך הרגל פנה אל חברו ושאל אותו האם מדרכה כותבים עם כ' או ח'.

החבר חשב קצת, ניגש לגופה שעדיין היתה מוטלת על המדרכה, נתן לה בעיטה וענה: "תרשום שהוא היה על הכביש".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחיפוש קצר בגוגל לא נראה שיש משמעות מיוחדת ל-תרפד ואני יכול להבין מדוע התקשה המוקדן עם שם הרחוב.

תרפ"ט מאידך היא שנה שכל ישראלי צריך להכיר.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A8%D7%A4%22%D7%98

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מחיפוש קצר בגוגל לא נראה שיש משמעות מיוחדת ל-תרפד ואני יכול להבין מדוע התקשה המוקדן עם שם הרחוב.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A8%D7%A4%22%D7%98

נשאל תרפ"ד או טרפ"ד

איך הגעת לתרפ"ט?

פורסם

כנראה שהשכלתו של אמיר רחבה מזו של השוטר. כמובן שאפשר להאשים את הטלפון בכך שה"ט" נשמעה כ"ד".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המשמעות של תרפ"ד - היא שנת היווסדה של רמת השרון.

פורסם

מזכיר לי שלא מזמן התקשרתי למשטרה מהטלפון הנייד והגעתי למוקד המרכזי בתל אביב (גר בטבריה). המוקדנית (אישה מבוגרת) רשמה את פרטי האירוע ובסוף שאלה אותי אם טבריה רושמים עם ט' או עם ת'.

פורסם
מזכיר לי שלא מזמן התקשרתי למשטרה מהטלפון הנייד והגעתי למוקד המרכזי בתל אביב (גר בטבריה). המוקדנית (אישה מבוגרת) רשמה את פרטי האירוע ובסוף שאלה אותי אם טבריה רושמים עם ט' או עם ת'.

עם ד' :-D

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי שאפו ענק לתת למשטרת ישראל על מקרה שקרה השבוע, כרגע אני מעדיף שלא לתת פרטים.

לא רק זה, אני יכול לומר שלא זכור לי מקרה אחד בשנים האחרונות בו התקשרתי למשטרה ופנייתי נענתה בשלילה או זכתה בהתעלמות.

נכון, לא כל המשטרה היא תלית שכולה תכלת ויש שוטרים שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, אבל חמור מכך הם האזרחים, שרובם המכריע לא נותן ולא מאפשר למשטרה לעשות את עבודתה כמו שצריך.

אנשים מתלוננים ש"המשטרה לא תעשה עם זה כלום" ואפילו לא טורחים להרים טלפון למוקד 100, ובטח שלא לגשת לתחנת המשטרה לתת עדות או תלונה. אם כל אחד היה מגלה אזרחות טובה יותר ויוצא מהתחת של עצמו הייתה לנו משטרה (וחברה) בליגה אחרת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר אחד לפני כמה שבועות ראיתי מזרן שנפל מרכב. ירדתי בעצמי והזזתי אותו אל מעבר לגדר, אבל כשחזרתי לרכבי גילית שהוא ננעל. לא יודע אם נעלתי בטעות או משהו. הרכב דלוק, הטלפון בפנים ואני חסר אונים... עברה ניידת (נדמה לי) תנועה, כנראה זו שמממלזת קילומטר קודם, אני מנופף לו ביד והוא מתעלם. כעסתי מאוד, ובינתיים הרמתי טלפון למשטרה מנהג הרכב שבא לקחת את המזרן שהפיל. בלית ברירה השארתי את הרכב שם ויצאתי בטרמפים הביתה (לא מאוד רחוק) להביא מפתח. עד שהגעתי לבית אני רואה שם את הרכב שהשארתי על הכביש! מסתבר שחבלן משטרה שעבר שם ראה את הקריאה, פתח את הרכב ולפי פתק שהשארתי על השמשה עם מספר בבית (הסלולרי בתוך הרכב, זוכרים?) יצר קשר עם אשתי והביא לי את הרכב הבייתה.

בקיצור, יש ויש. 

• תוכן חדש...