Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואות למטרת לימודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שנותרתי בלי עבודה אבל עם קצת חסכונות אני צריך לקחת הלוואה לשלם שכר לימוד. בדקתי עם הבנק שלי . אם אני פורס את ההלוואה לחמש שנים - אני מחזיר 500 בחודש. ריבית על הכל זה 3000 שקלים. אם אני פורס לשנתיים ההחזר הוא 1000 והריבית 1400. ההלוואה המבוקשת היא על סך 25,000 שקלים . יש אופציות זולות יותר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני בדיסקונט בתוכנית סטודנט יש לך הלוואה עד 100,000 ש"ח בפריים פלוס חצי, אני סגרתי בפועלים ועברתי בגלל התנאים והיחס בדיסקונט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש מקומות לימוד שנותנים הלוואות לסטודנטים לצרכי שכר לימוד עם כל מיני אפשרויות.

משתנה ממקום למקום ושווה לבדוק. יש כאלה שדורשים החזר ללא ריבית וגם זה רק אחרי שתסיים את הלימודים.

בנוסף, יש מלגות שיכולות לעזור מאוד. אל תמהר לקחת הלוואות.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא נעים לשאול, אבל מאיזה עדה אתה?

יש לא מעט ארגונים של יוצאי מדינות מסויימות שנותנים הלוואות ללא ריבית או בתנאים נוחים מאוד ואפילו מענקים.

ארגון עולי רחוב סומסום בכלל נדיב ויתן לך מענק על כל הסכום כולל הרפיה בסוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתחיל ואומר אני עובד בבנק מרכנתיל.

הבנק מציע היום הלוואה לכל התואר עם גרייס לסוף הלימודים ואז תשלומים למשך 5 שנים, בפריים פלוס חצי

מציע לך להיכנס לאתר ולבדוק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תבדוק גם במוסד הלימודים שלך, יש שיתופי פעולה עם כל מיני ארגונים ועיריות שנותנים הלוואות לסטודנטים ללא ריבית.

הם לא מבקשים בטחונות או תלושי שכר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש מקומות לימוד שנותנים הלוואות לסטודנטים לצרכי שכר לימוד עם כל מיני אפשרויות.

משתנה ממקום למקום ושווה לבדוק. יש כאלה שדורשים החזר ללא ריבית וגם זה רק אחרי שתסיים את הלימודים.

בנוסף, יש מלגות שיכולות לעזור מאוד. אל תמהר לקחת הלוואות.

הגשתי המון מלגות .. אני גר בשכונה שבוא נגיד יכולים לקנות את המכללה . אז זה די משחק לרעתי .

פורסם

אני סטודנט בדיסקונט,

מבדיקה שעשיתי יש הלוואות בתנאים מעולים - אם אני זוכר דובר על 50 אלף בריבית מצחיקה. שווה לבדוק.

בהצלחה.

פורסם

אני באותו מצב כמוך. הלכתי על המלגות שלא תלויות במצב סוציואקונומי. יש כאלה, אפילו לא שואלים איפה אתה גר. וגם הצעתי לברר במקום הלימודים עצמו, יש לא מעט שמציעים הלוואות ללא ריבית

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש לי שתי הלוואות לימודים אחת על 10k במרכנתיל ל18 חודשים ללא ריבית או עמלה. ועוד אחת בדיוק בתנאים האלה על 15k בלאומי פרוס ל36

פורסם

אצלי ההלוואה מדברת על פריים פלוס 3. אין לי את האופציה לקום וללכת מכיון שיש לי רק חסכונות ואני בטוח ששום בנק לא יתן לי הלוואה ועוד עם פתיחת חשבון ועוד ללא משכורת נכנסת .

פורסם

נצל"ש

לצורך המשך לימודים לתואר 2 אני נדרש לשלם 33,000 ש"ח.

הריבית הניתנת מפועלים - פריים + 2%.

יש משהו אטרקטיבי יותר?

אין לי רצון לעבור בנק אלא פשוט לפתוח חשבון הלוואה ולגלם הוראת קבע

Confidence In Motion

פורסם
נצל"ש

לצורך המשך לימודים לתואר 2 אני נדרש לשלם 33,000 ש"ח.

הריבית הניתנת מפועלים - פריים + 2%.

יש משהו אטרקטיבי יותר?

אין לי רצון לעבור בנק אלא פשוט לפתוח חשבון הלוואה ולגלם הוראת קבע

בפועלים במקרה שלי הלוואת סטודנט עד 25,000 היא פריים +3 .

דרך הסניף עצמו הריבית היא פריים + חצי.

לפעמים צריך לגשש קצת. 8)

• תוכן חדש...