Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון טסטים מומלץ בחולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד מקום חוץ מאלן באזור תעשיה?

הייתי שם החודש, היו בסדר גמור והרכב עבר במכה ראשונה.

התור לא היה ארוך בשעות אחרי צהריים אבל היה, נעשה גם כיוון אורות ללא תשלום( אין לי מושג אם זה אמור לעלות כסף)

Miata ND2

פורסם

להתרחק ממכון - המעבדה חולון

כשהלכתי למכור את הרכב של אישתי, "הלבישו" לי פתאום פגיעה רצינית בקורת רוחב (קצה שילדה) למרות שכל הרכב היה מקורי ולא היה אף תיקון צבע מעולם. מסתבר שזה היה קומבינה של המכון יחד עם הבודק ועוד מישהו שעמד בצללי העסקה. "מפתיע" גם שהבדיקה נעשתה ללא תשלום מצד אף אחד. לא שלי ולא של הקונה הפוטנציאלי.

לאחר ויכוחים רבים ורצון שלי לבטל את הכל ולחזור הבייתה הקונה החליט לשלם את מלוא הסכום על הרכב.

Confidence In Motion

פורסם

1. המעבדה לרכב הוא לא מכון טסטים.

2. למעבדה לרכב יש משתמש בפורום.

3. תערוך חיפוש קטן בגוגל המעבדה לרכב, ותקרא חוות דעת של אנשים אחרים עליהם, ותבין שאתה יוצא מן הכלל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. לא ייחסתי לזה חשיבות, לא בדקתי את המקום היות ולא הכרתי אותו, יצאתי מנקודת הנחה ממה שראיתי עד היום שבד"כ מכוני בדיקה משמשים גם כמכוני טסט.

2. זה לא ממש מעניין אותי שיש לו יוזר, אין לי שום רצון/חשק לפיצוי/ליקוק תחת. הייתי שם בעבר וזאת החוויה שלי אם יש עם זה בעיה כלשהיא שיתמודד ויטפל בזה בתחומי המכון שלו.

3. אני לא מכיר את המקום ולא הכרתי גם לפני, היום אני כבר לא אסע לשם ופי כמה וכמה גם אנסה לעזור לכל אדם שרוצים לקחת אותו לבדיקה שם. נסחבתי לשם בלית ברירה לבדיקת רכב מטעם הקונה כי "זה המקום שהוא מכיר הכי טוב וסומך עליו", ההתנייה שלי הייתה שאני לא משלם על בדיקה, לאחר התהליך שמתי לב שגם הקונה לא שילם על בדיקה ולא בוצע שום רישום לרכב אלא דברים נאמרו רק בע"פ.

הנושא הזה קרה לפני כחצי שנה, מה שקורה היום אולי זה השתנה אך בכל זאת אני זוכר את החוויה שלי מהמקום וכאחד שטיפה מבין במכוניות וראה את התרגיל שקורו מולו ידעתי איך לצאת מזה, אחרים אולי לא יצליחו

Confidence In Motion

• תוכן חדש...