Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוזל שנמצא במראה שמתכהה אוטומטית (פוטואלקטרית) הציף אותה, והיא כהה ללא קשר לסביבה שלה. המראה הזאת מכילה גם את החיישן שמפעיל את המגבים.

בדקתי בצ'מפיון - המק"ט שלה הוא 1k0857511esma והתענוג יעלה לי רק 3,500 ש"ח :shock:

כנראה שאינני יכול לאלתר פתרון בגלל החיישן של המגבים, מה שאומר שאני חייב חלק מקורי.

בחיפוש חופשי בגוגל מצאתי שהחלק הזה עולה מאות דולרים לפני משלוח. לעומת זאת, באיביי המק"ט הזה מניב שלל תוצאות של מראות שמותקנות בדגמים חדשים יותר של פולקסווגן, במחירים זולים משמעותית ובהיצע נרחב.

שאלותיי:

1. בהתחשב בחיישן המגבים, האם אני חייב להשתמש במראה המקורית בלבד שהותקנה ברכב או שאפשר להתאים גם מראה אוטומטית מדגם חדש יותר של פולקסווגן?
  2. בהנחה שהתשובה לשאלה הקודמת היא לא - היכן ניתן להשיג מראה כזאת במחיר יותר שפוי?
  3. בהנחה שהתשובה לשאלה הראשונה היא כן - האם יש צורך לבצע התאמות כלשהן?
  4. עד כמה ההתקנה מסובכת? האם זה ריאלי ל-DIY?

כל תשובה, רעיון או התייחסות - מופרכים ככל שיהיו, יתקבלו בתודה ובהערכה רבה. אל תתביישו להתפרע, השאירו לי לעשות את הסינון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי, הכי טוב זה לקנות בארץ מראה רגילה מפירוק .

אמורה לעלות גרושים, אם לא אז באיביי.

ולבטל את מערכת הפעלת מגבים אוטומטית.

ניתן לעשות זאת, עם VCDS.

ממילא, זה לא הכי שימושי בארץ (בלשון המעטה).

• תוכן חדש...