Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו רוצים לקנות רכב חדש - מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות.

אנחנו מתלבטים אם לקנות עכשיו ,בדצמבר 2013 או לחכות לתחילת 2014 (בשביל לקנות דגם 2014).

קיבלנו הצעה על הרכב, שכוללת הנחה של כ10000 ש"ח (לכל היותר), בתנאי שנקנה ונקבל את הרכב עוד ב2013.

בהנחה שנרצה למכור את הרכב בעוד 3 שנים, האם כדאי לקנות עכשיו במחיר הנ"ל או כדאי לחכות ל2014, ואז אולי לשלם יותר בקנייה אבל מצד שני להפסיד פחות במכירה.

תודה רבה,

עדי

פורסם

המחירון כשתמכרו יחושב לפי חודשי עליה לכביש אבל אני מניח שעדיין למכור רכב מינואר 2014 במחירון שלו יהיה פשוט יותר מלמכור רכב שעלה לכביש בדצמבר 2013.

אבל, מחירון היום הוא המלצה בלבד ולא נראה שזה הולך להשתנות בשנים הקרובות והנחה של 10K זה לא מעט.

פורסם

תודה,

זה נכון שתאורטית המחירון מחושב לפי חודש עלייה לכביש (לוי יצחק וזה גם מה שיבואנים מנסים "למכור") אבל בפועל, במקרים רבים, כל מה שמעניין את הקונה הוא שנת הדגם (מנסיון אישי כואב, רכב שנקנה באוקטובר 2010).

פורסם

זה מה שגם אני חושב.

יכול להיות שאני פסימי אבל לדעתי לא תקבלו מחירון כשתמכרו את הרכב בשלב כלשהו, גם אם הוא באמת יהיה שמור ובמצב טוב כי שוק הרכב הישראלי השתנה מאוד. מאוד קשה למכור רכב פרטי, רוב האנשים מעדיפים לרכוש ממגרשים ולקבל מימון ו/או טרייד אין או הטבות אבזור כלשהן, המוכר הפרטי יכול להציע רכב טוב אבל לא את כל הדברים האלה. כפועל יוצא המוכרים הפרטיים פונים לטרייד אין גם הם ומבצעים עיסקאות החלפה על הרכבים שלהם שבהן לעולם לא מקבלים מחיר מחירון, תמיד יש הפחתה כלשהי בין אם על קילומטראז', אירוע תאונה בעבר או איזשהי שריטה זניחה.

לדעתי האישית ההנחה שאתם מקבלים שווה את הרכישה של רכב מ-2013 וקשה לדעת בכלל אם, מתי ואיך תמכרו את הרכב בעתיד ואני לא בטוח שצריכים לחשוב על זה מעכשיו.

פורסם

ברכב כזה יקר עדיף יהיה לך לחכות עוד חודש,

היבואנים/חברות הליסינג לא סתם נותנות הנחה משמעותית לקראת סוף השנה.

נראה אותך מוכר רכב שמועד עלייתו הוא דצמבר ויש הפרש בין ינואר לדצמבר של 18 אלף שקל.

(מניסיון,קרה לי עם יונדאי IX35)

פורסם

חשוב מאוד לחכות עוד חודש.

אמנם בשוק הפרטי יש משמעות לחודשי עלייה לכביש, אולם קיים סעיף מיוחד שלגבי טרייד אין מתחשבים רק בשנתון ולא מוסיפים חודשי עלייה לכביש.

לכן ומאחר וקיים סיכוי לא מבוטל שבעתיד תחליפו את הרכב אצל היבואן וכיו"ב אפשרויות, הרי שבהחלט חשוב וכדאי לקבל את הרכב עם מועד עלייה ינואר 2014

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

גם לי היה ניסיון עם קרסו, על רכב שעלה בנובמבר 2011 לא הסכימו להתייחס לחודשי עלייה לכביש, בזמן שניגשתי לרכוש רכב חדש ולעשות טרייד אין.

פורסם

לא קיים שום סעיף כזה.תבקש מאיש המכירות שיראה לך במחירון איפה זה קיים.

סוכנות שהמציאה סעיף כזה שתמציא גם מי שיקנה ממנה.

• תוכן חדש...