Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו להוסיף רכב למשפחה עד 35K, אוטומטי בגלל האישה, עדיפות ליפני בגלל נסיון טוב בנושא האמינות.

התחלתי להתסכל בלוח והרכב היחיד שהצלחתי למצוא בו עניין זה מאזדה 3 בין השנים 2004-2007.

הגרסא הרגילה עם המנוע 1600 יכולה להכנס 2007 עם בעלות ליסינג לשעבר, ק"מ סביבה 120K.

אבל רכב כזה רק יעשה את עבודתו נאמנה ללא יותר מידי הנאה.

האפשרות השנייה היא לרדת בשנתנון לכיוון 2004 ולמצוא אחת מנוע 2 ליטר שמגיע קצת יותר מאובזרת עם גג נפתח, מגנזיום ושליטה על המערכת שמע מההגה, אולי אפשר לגרד 2005 תלוי במצב השוק.

האם כדאי לרדת שלוש שנים בשביל הגרסא החזקה יותר? שווה את ההפרש? איזה הבדלים נוספים יש בין הגרסאות?

האם יש לכם המלצות לרכבים אמינים שיכולים להוות תחליף ראוי?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אתה שואל שאלה שרק אתה יכול לענות עליה, מכיוון שמבחינה הגיונית ה1.6 תענה על כל צרכיך הפרקטיים.

ההתלבטות האם לרכוש מנוע 2 ליטר היא ממקום של רגש, ולכן כל תשובה שתקבל פה היא חסרת משמעות, לדעתי.

בקטגורית המשפחתיות החזקות יש לך פוקוס 2 ליטר שהיא גם מאובזרת יפה ובטוחה יותר (דור 2 החל מ2006), נמכרו גם מעט אוקטביות עם מנועי 1.8 ו 2 ליטר וגם סיאט לאון טרום תקופת מנועי הTSI

מיפן יש אימפרזה מנוע 2000, וזהו נראה לי.

פורסם

אני לא יודע אם אתה נוהג על הרכב שבסימלון שלך אבל B4 2005-2006 נכנסת לתקציב. פלפל היא לא מי יודע מה אבל בטוח לא כמו מאזדה 3 אקטיב מליסינג.

כמו כן ה B3 האצ'באק 2008 עם המנוע 1500 לטעמי הרבה יותר יפה (לא משהו בביצועים)

ואחרונה חביבה סיוויק 2006 צורה ישנה הדגם המאובזר

אם בכל זאת נדבקת למאזדה 3 אז לא חסרים דגמי 5 דלתות עם מנוע ה 1.6 עם או ללא אבזור נוסף שלדעתי הרבה יותר כיף לראות בחניה בבוקר מאשר הסדאנית המאוסה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לגבי האימפרזה בדקתי כבר ובפנים הרכב מרגיש זול מידי, גם לא איכותי, ראיתי 2 ושנייהם התחילו להתפרק.

לגבי הB4, אחלה רכב ויש אחד במשפחה כבר, עלויות טיפולים יקרות יחסית, כנ"ל מבחינת דלק, הרכב שותה יותר מהספיריט. ואהבתי את הצורה מ2007, 2006 פחות אהבתי.

הפוקוס בדקתי ונכון לעכשיו אין היצע שנכנס בתקציב.

ההונדה גם כן נשקלת כאופציה חיובית, קצת פחות אהבתי את הצורה שלה והביטוח שלה יקר יותר מהמאזדה.

צריך להיות עם היד על הדופק וברגע שיהיה משהו טוב בלוח לקחת

לגבי האוקטביה ושאר האירופאיות, איך הם מבחינת אמינות? מזדקנות יפה? מה המצב הגיר האוטומטי שלהם?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כדאי שתסביר מה המשמעות של "פלפל" אצלך.

שליטה מההגה וגג נפתח? זה לא הדבר הראשון שאני הייתי חושב עליו....

"פינוקים" ואבזור - זה מה שאתה מחפש?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קצת יותר כח מרכב משפחתי רגיל, אחיזה \ מתקשר.

גג \ גאנטים זה מוסיף כמה נקודות אבל לא מה שקובע.

אני לא פוזל לספורט כי התקציב \ אמינות(בתקציב) לא מאפשר את זה, אבל אפשר לעשות השוואה בין הספיריט לליאנה לדוגמה, רכב משעמם לעומת רכב שנותן קצת יותר.

כרגע ההתלבטות העיקרית היא בין הספיריט לסיויק, קראתי קצת על בעיות אמינות בגיר של הספיריט, האם הדבר נכון?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לדעתי המאזדה 3 דור 1 היא המשפחתית אוטומטית הכי מהנה לנהיגה ומתקשרת בקטגוריה, ביחד עם הפוקוס.

אימפרזה B3 שהמליצו עליה סתם רכה, הגה מת, מציעה הרבה תת היגוי ואין שום תקשורת. לא מההגה ולא מהשלדה.

הונדה סיויק מהשנים שנכנסות לך לתקציב מיושנת, לא איכותית, לא מתנהגת ומשעממת. אין בה שום "פלפל" והיא מזכירה את הלאנטיס מבחינת נהיגה.

בקיצור לפי הדרישות שלך הדגמים שהכי יתאימו הם ה-3 והפוקוס. רצוי עם המנוע הגדול בשביל יותר הנאה. בגרסאות ה-1.6 הן לא ממש מצטיינות בביצועים.

לא כל כך מזמן היה כאן שרשור עם דרישות דומות לשלך, אם אתה רוצה, אתה יכול להסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4111604#post4111604 (-ראה את התגובה שלי {מספר 11} שמפרטת יותר את רשמיי מהמכוניות הנ"ל).

אגב בשביל למצוא מאזדה 3 ספיריט, הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב (אם תוכל) בעוד 4 אלף ש"ח (ותוכל להתמקח). רוב הסיכויים שהספיריטים שמוצעים ב-35 יהיו עם ק"מ גבוה, הרבה ידיים ושחוטות.

עוד אתה יכול לחפש בתקציב זה את הפוקוס דור 1 מהשנים 2003-2005 עם מנוע 2.0 מרמת הגימור GHIA. היא אמנם קצת מיושנת, אבל מתעלה על הסיויק מאותן שנים בכל פרמטר מלבד צריכת דלק וגם היא מהנה מאוד לנהיגה. היתרון הגדול הוא שתוכל למצוא אחת שמורה ונקייה בתקציב שלך.

פורסם

אפשרות נוספת - מונדיאו 2006.

מרווחת, מאובזרת (בארץ היו רק GHIA), מנוע חזק.

הגיר המיושן קצת פוגע - עדיין היא נוסעת ומאיצה בקצב מעולה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

המונדיאו גם אופציה למרות שמייקרת קצת את העלויות, הבנתי שהאלטרנטור שם בעייתי, האם יש בעיות אמינות אחרות מלבד האלטרנטור? ידוע מה העלות שיפוץ של האלטרנטור?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...