Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכיח! :-)

מצטער, אין לי אמפתיה ל(א)נשים שלא מסוגלים לדאוג לעצמם - זה כולל גם את נושא החלפת הגלגל וגם את ההגנה מהטרדות למיניהן, מיניות או סתם של מישהו שרוצה את הארנק או המפתחות שלך. נהיגה זה לא רק הגעה מהמוצא אל היעד אלא גם כל מה שעלול לקרות בדרך, ואנשים צריכים לקחת זאת בחשבון ולהיות מוכנים לכל תרחיש אפשרי.

יש לי תחושה שה"מראה המדהים" שלה עזר לה להשיג דבר או שניים בחיים, כולל זה שמישהו יעשה בשבילה עבודות כאלה ואחרות, אבל אז כשהוא בא ומצפה לתמורה פתאום זה הופך ל"הטרדה".

תגיד לי, אתה נורמלי?

בוא נגיד שהיא היתה יודעת להחליף גלגל. הבן זונה המלוכלך הזה עדיין היה עוצר ותוקף אותה כי מי שתוקף תוקף לא כשכר טרחה לעבודתו אלא בגלל שהוא חרא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער, אין לי אמפתיה ל(א)נשים שלא מסוגלים לדאוג לעצמם - זה כולל גם את נושא החלפת הגלגל וגם את ההגנה מהטרדות למיניהן, מיניות או סתם של מישהו שרוצה את הארנק או המפתחות שלך. נהיגה זה לא רק הגעה מהמוצא אל היעד אלא גם כל מה שעלול לקרות בדרך, ואנשים צריכים לקחת זאת בחשבון ולהיות מוכנים לכל תרחיש אפשרי.

יש לי תחושה שה"מראה המדהים" שלה עזר לה להשיג דבר או שניים בחיים, כולל זה שמישהו יעשה בשבילה עבודות כאלה ואחרות, אבל אז כשהוא בא ומצפה לתמורה פתאום זה הופך ל"הטרדה".

הגישה הזו, שהסאב טקסט (המאוד ברור) שלה הוא שאישה אשמה, לפחות אשמה תורמת, בכך שהיא מוטרדת מינית, היא גישה דוחה. היא עוד יותר דוחה כשהיא מניחה שכל אישה מושכת משתמשת במיניות שלה להתקדם, ולכן מגיע לה להיות מותקפת.

לא "מותק".

מותר לאישה להראות ציצי כדי לסובב לך את הראש, ולך אסור לגעת.

אדם נורמלי ונורמטיבי יודע ויכול לראות ציצים למכביר במגוון סיטואציות, ולא לגעת בלי רשות. בדיוק כמו שאתה לא לוקח אוטו יפה מאיש עשיר, רק כי הוא עושה לך חשקונים.

זה ההבדל בין להיות איש טוב ללהיות איש רע, בשפה הכי פשוטה שיש.

זה ההבדל בין מישהו נורמטיבי, שעוזר לאדם אחר כשהוא יכול, לבין מי שמחפש לנצל סיטואציות שנותנות לו כוח כדי לסחוט טובות הנאה מיניות (או אחרות) ממישהו אחר.

הגישה הזו דוחה, כי היא לוקחת את הקורבן ומנסה להלביש עליו את האשמה, בכל מיני אמתלות שלא קשורות למהות העניין, ומהות העניין היא שמי שחזק יותר, זה לא נותן לו לזכות לכפות את עצמו מינית על מישהו אחר.

זה לא חשוב אם הוא חזק יותר בגלל שהוא יודע להחליף גלגל או להחליף חיתול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ובכן, מסתבר שיש אנשים רעים בעולם וגם בכביש החוף - בשבילם המציאו את השוקרים החשמליים, הגז המדמיע ואמנויות הלחימה.

אני לא חושב שהוא רצה לאנוס אותה אלא בסה"כ ניסה את מזלו, ואני חושב שהיא יכלה לצפות את זה אבל עדיין לא עצרה את התהליך כל עוד הוא שירת את האינטרס שלה. אבל ניחא, בואו נזרום שניה עם הגישה המתייפייפת שלכם ונגיד שהוא איש רע והיא קורבן תמים. מה היה קורה הלאה, אם הוא היה מתעקש וגורר אותה לשוליים שאיש אינו רואה? האם היה עוזר לה להיות צודקת? ההבנה שהוא אדם רע והיא אדם טוב הייתה מקלה עליה את הטראומה? אני בספק.

בסופו של יום כל אדם אחראי לבטחון האישי שלו, כי זה לא האנשים הנורמטיביים שאונסים ושודדים ורוצחים, אלא המיעוט הבעייתי. בדיוק כמו שאנחנו מחזיקים K300 בארון בשביל ג'וקים שבאים לבקר מדי פעם ולא מבקשים מהם בנימוס שיצאו, כך בחורה חלשה פיזית צריכה לנקוט באמצעים עקיפים כדי להגן על עצמה. חברה חמושה היא חברה מנומסת, במישרין ובעקיפין.

פורסם
ו

אני לא חושב שהוא רצה לאנוס אותה אלא בסה"כ ניסה את מזלו, ואני חושב שהיא יכלה לצפות את זה אבל עדיין לא עצרה את התהליך כל עוד הוא שירת את האינטרס שלה.

על סמך מה אתה כותב את זה?

פורסם
חברה חמושה היא חברה מנומסת, במישרין ובעקיפין.

נו, אז תגיד: אני רוצה שייתנו לי נשק, כי נשק זה מגניב.

עכשיו הלכת ובנית ממקרה של הטרדה מינית סיפור שמצדיק את האג'נדה, התלושה מהמקרה הזה לחלוטין, רק כדי להגיע לפואנטה - אני רוצה להרגיש כמו "הארי המזוהם. תנו לי מאגנום".

להיות קצת פחות מושפע מסרטים, זה יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלה-בלה-בלה

אני לא רוצה לצטט אותך כי מזמן לא שמעתי גיבוב כל כך מיזוגני, סקסיסטי ושוביניסטי עטוף באיצטלה פסאודו סוציולוגית.

לא רק שאתה מאשים את הקורבן באחריות תורמת לפשע, אתה גם מצדיק את התוקף אשר לטענתך רשאי לצפות לתמורה מינית על הסיוע שלו.

פורסם

דריש, אני מזמין אותך באופן אישי לקחת הפסקה מהפורום. תודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
על סמך מה אתה כותב את זה?

אם הוא היה רוצה לאנוס אותה, למה לטרוח עם החלפת הגלגל קודם? :roll:

להיות קצת פחות מושפע מסרטים, זה יותר טוב.

למה באמת לנהל דיון? ענית לעצמך על כל השאלות וקשרת את הכל עם סרט יפה, נראה שאפשר לנעול את השרשור.

לא רק שאתה מאשים את הקורבן באחריות תורמת לפשע, אתה גם מצדיק את התוקף אשר לטענתך רשאי לצפות לתמורה מינית על הסיוע שלו.

התוקף אידיוט, לא מנומס במיוחד וכנראה התחנך בסביבה בה לנשים לא היו זכויות שוות. אני לא חושב שהוא אלים, לא חושב שהוא אנס ולא רואה בו סכנה לציבור. סה"כ גבר מזרח-תיכוני טיפוסי עם גבולות מוסריים מטושטשים. שוב, אילו היה אנס אני מאמין שהיה עושה זאת במקום לבזבז זמן יקר על החלפת הגלגל ואז לנסות כל מיני מהלכים. אילו היה אלים, לא היה עוזב את המקום כשהתנגדה אלא עומד על שלו (או לפחות משאיר אותה עם כמה צלקות). סתם דביל מציק, יש הרבה כאלה ולא צריך להתרגש מהם (אבל כן צריך לדעת איך להרתיע אותם).

וכן, אני מאשים אותה באחריות תורמת. על פניו נשמע שאפשר היה למנוע את כל הסיפור במשפט קצר: "חבר שלי/בעלי/הגרר בדרך, תודה."

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^ נחסוך בהערות סרקסטיות ונתעלם מהנאיביות שבהצהרה הזאת.

מחקרים סוציולוגיים הראו לא פעם שאלטרואיזם הוא הצורה האולטימטיבית של אגואיזם, כלומר אנשים עוזרים לאחרים כביכול ללא תמורה כי זה גורם להם לסיפוק האגו. יש הטוענים כי סיפוק האגו המתקבל מאלטרואיזם אף שווה ערך לסיפוק מיני בכמות האנדורפינים שהוא משחרר לגוף ובתחושה הטובה שהוא נותן. אני מניח שהאנתרופולוג פרנקוס מכיר את הנושא הזה יותר טוב ממני.

הפואנטה - גם אם זה נראה כמו עזרה בחינם, נהפוך הוא. לבקש או לצפות לתמורה גשמית תמורת עזרה שאתה נותן זו פשוט צורה ישירה וכנה יותר של אותו הדבר. זה שהעניין נתפס כגסות או חוסר נימוס נובע בסה"כ מנורמות חברתיות מסויימות ויתכן שבנסיבות אחרות היה גם גורר תגובה שונה.

לא קשור לנאיביות וזה מעבר לסתם חוסר נימוס. זו צורת התנהגות מחורבנת כמו... להכריח מישהו להתנשק ולהתחבק איתך.

או שאתה מחליט לעזור למישהו כי זה עושה לך טוב או שאתה מחליט לנצל את היתרון שלך באותו רגע, שזה לדעתי מסריח.

אם היית נתקע עם מצבר מת בחניון ומישהו היה עוזר לך להניע ואח"כ דורש ממך 100 ש"ח, לא היית חושב שהוא חתיכת ז'?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דריש, מבחינה מוסרית אין שום דבר בדיון הספציפי הזה שאני מסכים איתך לגביו.

לא כולם יודעים להחליף צמיג ולא כולם מצפים לתמורה כלשהי בשביל דברים שהם עושים למישהו אחר.

רק ההצעה שלבחורה יש אשמה מסוימת בהתנהגות שלו זה אחד הדברים הכי מזעזעים שיש. זו חשיבה פרימיטיבית שלוקחת את האחריות מהאדם ושמה אותו על אדם אחר.

בנוסף הציניות שלך כבר לא מאפשרת לך לראות שלמרות כל הבולשיט האנתרופולוגי על זה שאין באמת נתינה בלי תרומה והאלטרואיזם לא באמת קיים, יש אנשים שנותנים כי זה גורם להם להרגיש טוב והם לא מצפים לתרומה אחרת.

האם כל פעם שמישהו עושה משהו למישהו אחר הוא מצפה לתרומה? ממש לא!

אני עוזר לאנשים כל הזמן ללא תרומה, ומכיר המון אנשים שעושים אותו דבר, החל מלעזור לקשישה לעבור את הכביש ועד לדפוק נסיעה לירושלים בשביל ללוות מישהו שלא דובר עברית לפגישות במשרד הפנים, הרבנות ועורכת הדין הכלבה של גרושתו לעתיד, ולמצוא לו מקום שהייה כי הוא כבר 3 ימים ישן ברחוב (סיפור אמיתי).

אומרים שהקוד המוסרי של החברה נמדד על פי הצורה שהיא מתייחסת לחלשים. אז במקרה הזה אתה חושב שזה לגיטימי לבוא ולנסות לפלוש למרחב האישי של מישהו אחר רק בגלל שהוא לא יודע להחליף צמיג, ואפילו ליצור מגע מיני לא רצוי.

אתה לא מבין אפילו כמה זה עקום?

נראה אותך נתקע באמצע שום מקום עם התקף לב, ואחרי שרופאה מכוערת וענקית מצילה אותך, היא עוד רוצה לאנוס אותך (כתמורה לשירותיה). נראה איך היית מגיב.

פורסם

אם כבר הזכירו צמיגים סיניים -

בדיוק עכשיו חבר דיבר איתי ואמר כולו בשמחה שהחליפו לו את כל ארבעת הצמיגים בחברת ההשכרה,

שאלתי אותו מה סוג הצמיגים הוא אמר שהוא לא יודע, הלכתי איתו לרכב וראיתי צמיגי Zeta.

מישהו שמע על הצמיגים האלו?

so far so good so what

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...