Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. סבבה, אם היא תפקדה כ"כ טוב תחת לחץ אז איפה מספר הרכב שלו?

אתה מצפה ליותר מדי. מספיק שהיא הצליחה להבריח אותו. אני בטוח שזה היה הדבר האחרון שהיה לה בראש באותו רגע.

2. מה היא הייתה עושה אם הוא סתם היה מנסה לאנוס אותה, בלי החלפת גלגל באמצע?

את אותו דבר, מבריחה אותו.

3. למה היא בכלל הסכימה שיעזור לה מלכתחילה? האם קשה היה לצפות את מה שקרה בהמשך?

דומני שסעיף 3 זה פחות או יותר נושא הדיון הסוער שלנו. (חוץ מזה שאני חדל אישים, אבל זה לא חדש.)

כן, היה קשה לצפות את זה.

זה לא משהו נורמלי וזה לא מה שקורה בדרך כלל.

חוץ מזה שלרוב מישהו פשוט היה עוצר ואונס, לא מחליף גלגל לפני זה.

וגם אם אני טועה, מה היא אמורה להגיד לו? "עוף מפה, אני מפחדת שתאנוס אותי אז אל תחליף לי את הגלגל"?

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דריש, אתה ממש טרחן כפייתי.

"פעמים רבות הבעיה הבסיסית בטענותיהם של טרחנים כפייתיים היא חוסר הבדלה בין הגדרות, עובדות ודעות. תוצאות הסותרות את האינטואיציה שלהם נפסלות על ידם, לכאורה על ידי נימוק ריגורוזי אולם למעשה פעמים רבות טיעונם מורכב מרבדים רבים של טענות והגדרות שבבסיסן אין עקביות או שהנימוק היסודי מתבסס על הנחה אינטואיטיבית.

מניעי טרחנים כפייתיים יכולים להיות שונים. ישנם אלו שבאמת מאמינים בצדקת דרכם, אחרים מנצלים את חוסר הידע של נמעניהם כדי לזכות בהערכתם ולעתים גם מנצלים את תמימותם לרווח אישי בדמות השקעה כספית ברעיונותיהם. טרחנים אחרים נהנים מהשלהוב ומנסים לעורר ויכוחים עזים על טענותיהם."

פורסם
דריש, אתה ממש טרחן כפייתי.

וואלה, אז יש לזה הגדרה והכל. עד עכשיו חשבתי שאני סתם שמוק.

מה היא אמורה להגיד לו? "עוף מפה, אני מפחדת שתאנוס אותי אז אל תחליף לי את הגלגל"?

לא כיף להתווכח עם מישהו שבכלל לא קורא את מה שכתבת...

על פניו נשמע שאפשר היה למנוע את כל הסיפור במשפט קצר: "חבר שלי/בעלי/הגרר בדרך, תודה."
פורסם

זו אמנם לא הגדרה מדעית אבל מי אנחנו שנתווכח איתך :wink:

לדעתי מקומו של השרשור הוא באוף טופיק, או סתם בפח. רות סוף.

פורסם

לא כיף להתווכח עם מישהו שבכלל לא קורא את מה שכתבת...

גם וגם :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיה שלהם, אין לאנשים כאלה מה לחפש בכביש. כנ"ל אנשים שלא יודעים להשתמש בכבלים להתנעה.

איזה שטויות.

נהג צריך לדעת לשלוט ברכב, ולנהוג בבטחה זה הכל, אולי רצוי גם לדעת להגיש עזרה ראשונה.

בשביל להחליף גלגל, ולהניע בעזרת כבלים יש בעלי מקצוע/שרותי גרר/חבר/בעל/מאהב/וכו'.

פורסם

1. אם כך אז איפה הם היו במקרה שנדון פה?

2. ומה אם ה-GPS לקח אותך דרך איזה כפר ערבי או שכונת מצוקה בנתניה? מה תעשה, תבקש משימי הנרקומן שיעזור לך?

3. מה גורם לך לחשוב שבן אדם שלא מסוגל להחליף גלגל ידע בכלל להסביר איפה הוא נמצא לגרר/חבר/בעל/מאהב וכו'? :roll:

פורסם

אתה יודע כמה פעמים בזבזתי שעות בהסברים על נסיעה לאנשים לפני שהיה GPS?

לא כולם מוכשרים לכל דבר ולא כל אחד יכול להתמצא או להחליף גלגל.

כל עוד אין חובה חוקית לדעת לעשות את זה וגם אין קורסים של רענון פעם ב 5 שנים שבהם הנהג חייב להחליף גלגל והוא מקבל על זה חידוש רישיון, אין לאף אחד את הזכות לבוא ולדרוש שכולם יידעו לעשות את זה.

מה שנגזר ממה שאתה אומר זה שמישהו שלא יודע לבשל, שפשוט ימות מרעב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איזה שטויות.

נהג צריך לדעת לשלוט ברכב, ולנהוג בבטחה זה הכל, אולי רצוי גם לדעת להגיש עזרה ראשונה.

בשביל להחליף גלגל, ולהניע בעזרת כבלים יש בעלי מקצוע/שרותי גרר/חבר/בעל/מאהב/וכו'.

לא מסכים עם זה. הנהג אמנם לא מחויב חוקית לדעת להחליף גלגל אבל זה חלק בלתי נפרד מתפעול של רכב ולדעתי כל אחד צריך לדעת את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1. אם כך אז איפה הם היו במקרה שנדון פה?roll:

ממקרה בודד, (או מאתיים מקרים לצורך העניין).

לא ניתן, לבוא ולהכליל כפי שאתה עושה.

"מי שלא יודע להחליף גלגל/להניע בעזרת כבלים, אסור לו לנהוג"

מה עוד, שיש אנשים ונשים צנומים/צנומות, שפיסית לא מסוגלים לתפעל מנבה.

ויש גם נכים, וכו' אז לכולם אסור לנהוג לשיטתך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הפעם האחרונה שהחלפתי צמיג שהתפנצ'ר הייתה לפני יותר משנתיים.

כיום הסיכוי לפנצ'ר הוא ממש מינימלי, אלא אם אתה ממש עושה שטויות.

זה כל יום פחות רלוונטי.

מה ההבדל בסיכוי לפנצ'ר היום ללפני שנתיים למשל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש אנשים ונשים צנומים/צנומות, שפיסית לא מסוגלים לתפעל מגבה.

ויש גם נכים, וכו' אז לכולם אסור לנהוג לשיטתך?

מותר, אבל רק עם ההתאמות הנכונות כמו גרר זמין או מוקד מצוקה לעת הצורך, אחרת שישארו בבית.

מבחינתי אנשים ש"פיסית לא מסוגלים" כפי שאתה אומר הם נכים בכל הנוגע לנהיגה, פשוט כך.

וזה שהחוק עדיין לא ישר איתי קו... גם בעניין הספורט המוטורי זה לקח קצת זמן. :rolleyes:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...