Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המראה הזה מזכיר צמיגים של משאיות ואוטובוסים שעברו תהליך גיפור ונקרעו לחלוטין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדבק של הצמיג כניראה התמוסס מסיבה כל שהיא.

צמיג אינו "מודבק". ראה כאן: http://auto.howstuffworks.com/how-tires-are-made2.htm

הדוקטור פשוט נסעה מרחק הגון על הצמיג הריק מבלי לחוש בתקר (ממליץ על בדיקת אזניים).

למזלה הצמיג התפרק בצורה סימטרית. האם זה הצמיג השמאלי הקדמי?

פורסם

אני לא מבין למה אתה עושה עניין. שים פטרייה וסע לשלום... :wink:

אכן נראה כמו צמיג שהוזנח מאוד ונסע עם לחץ אוויר מאוד נמוך,

בשילוב של דפנות יבשות ולהלן התוצאה...

נסיעה בטוחה.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

אחד שאני מכיר, לא משנה מאיפה, נסע על מרצדס ML 2013, והרגיש משהו מוזר בדרך לחיפה אבל לא עצר.

הגיע לקרובים בחיפה, סיים את הביקור, ונכנס לאוטו לנסוע לת"א. איפשהו בחדרה העירו לו שהצמיג שלו נראה ממש אותו הדבר. רק עם סמל של כוכב בפנים ולא של קיאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי אתה צריך להעלות את התמונה של הידידה ליד הצמיג אוחזת באבטיח בשביל קנה מידה... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לנסוע עם פנצ'ר בגלגל קדמי, לא שמה לב שההגה מושך? מילא אחורי...

אצלי יש TPM ובמקרה דומה הנורה בכלל עוד לא הספיקה להידלק וכבר עמדתי בצד בתחנת אוטובוס, רק שאצלי הצמיג לא נפגע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועם כזו רמה של תחזוקה, אנשים עוד בוכים שצריך טסט כל שנה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לכל התוהים בעניין, הצמיג הוא kumho solus kh17

לא בהכרח.

חלק מהפיקנטו הגיעו גם עם הנקוק קינרג'י.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צודק, אבל ניתן להבחין בהבדל.

שים לב לפסים המעוגלים בקינרג'י לעומת הצילום של פרנקוס:

180d728s-960.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מישהו יודע אם ישנה חובה במסגרת שיעורי הנהיגה ללמוד את כל נושא הצמיגים - החלפה, לחץ אוויר, מילוי הצמיג וכו'?

לא (לפחות בעירי).

דברים כאלה לומדים ממשפחה,מהחיים או מספר הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
המומנט המטורף של האוטו הזה זה משהו. איך היא מסתדרת עם הטורק סטיר?

והכי חשוב - היא נראית טוב ופנויה?

נראית מדהים!

אבל היא לא הטעם שלי ואני תפוס.

צמיג אינו "מודבק". ראה כאן: http://auto.howstuffworks.com/how-tires-are-made2.htm

הדוקטור פשוט נסעה מרחק הגון על הצמיג הריק מבלי לחוש בתקר (ממליץ על בדיקת אזניים).

למזלה הצמיג התפרק בצורה סימטרית. האם זה הצמיג השמאלי הקדמי?

אני משער שזה כן אבל לא בטוח.

בלי קשר לנושא התקר עצמו:

אחרי כמה דקות שהיא עמדה שם (כביש החוף), רכב עצר, בחור ענק החליף לה את הגלגל ותקף אותה מינית :evil:

הוא לא הצליח לעשות כלום אבל רצה לחבק אותה וביקש שתנשק אותו.

היא אמרה שקשה להתחמק מזה כי מצד אחד יש לה רכבים על 140 קמ"ש ובצד השני גדר הפרדה שאחריה יש מדרון של כמה מטרים, שאם הוא לוקח אותה לשם אי אפשר להיחלץ ואף אחד לא ישמע אותה (אני מבין שזה היה ליד זכרון יעקב, איפה שכל הבריכות).

היא בסדר אבל מעוצבנת מזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...