Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומאיפה נראה לך שהגיעה השקפת העולם הזאת? אמא שלי הוטרדה בנסיבות דומות לא פעם, עד שהסיקה מסקנות והצטיידה בהתאם - בכישורים המתאימים ובכלים להגנה עצמית. היא הראשונה שתמיד מגיבה ככה כשאנו שומעים על דברים דומים בחדשות, וגם אחותי חונכה בהתאם.

אם אם הוא מספיק גדול וחזק מותר לו לז$ן את אימא שלך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש פה אמת אחת אבסולוטית, רק הדרך שבה כל אחד בוחר לראות את החיים. אני בוחר לא לסמוך על אף אחד ולא לתת קרדיט לאנשים עד שיוכיחו את עצמם במעשים. אתם בוחרים להאמין בפיות ולהשליך מעצמכם על שאר העולם. איש הישר בעיניו יעשה.

אם אם הוא מספיק גדול וחזק מותר לו לז$ן את אימא שלך?

הטרדה, בניגוד לאונס, זה משהו שרבים מאיתנו עושים בלי להרגיש בכלל. לעתים קרובות אנחנו מגלים שהטרדנו מישהו רק בדיעבד ודרך גורם שלישי. למנוע מקרים של הטרדה זה בד"כ ביכולתנו, בדיוק כמו לנעול את הדלת כשיוצאים מהבית. מן הסתם אם מישהו ירצה לאנוס הוא כנראה גם יצליח, בידוק כמו שפורץ שיחליט להיכנס לבית לא יעצור בגלל מנעול או אזעקה. זה לא אומר שאנחנו צריכים להשאיר את הדלת פתוחה כל היום ולסמוך על האנשים הטובים שלא יכנסו. (שוב, אולי בקנדה או בספרד זה יעבוד, אבל לא בארץ.)

פורסם

תנוח דעתך, הניתוח שלי היה זהה גם לגבי גבר קטן מידות שהיה נשדד בנסיבות דומות ע"י חבורה של נתנייתים שיכורים. למעשה המצב פה הפוך בדיוק - אתם כ"כ שבויים בהבנה שאישה היא יצור שברירי חלש וטעון הגנה שאתם מביטים על כל העניין דרך העדשה הזאת ולא רואים את העובדות באופן אובייקטיבי. זהו השוביניזם והפטרנליזם האמיתי, זה שטבוע אצלכם בגנים ואתם אפילו לא מרגישים אותו.

בנוגע להשקפה הצינית שלי - הכל מנסיון לצערי. פעם גם אני הייתי שוקיסט וציפיתי מאנשים להתנהגות מסויימת שחשבתי שהיא טבעית, אחרי כמה פעמים שזה התפוצץ לי בפנים פשוט הסקתי את המסקנות המתבקשות.

פורסם
יש אמת אחת אבסולטית.

בחורה נתקעה בצד הדרך והייתה צריכה עזרה.

הבן אדם היחיד שעצר רצה לאנוס אותה והיא הבריחה אותו, אבל עדיין נפגעה מזה רגשית.

איזו עוד אמת יש פה?

מה שפרנקוס אמר. אז היא לא יודעת להחליף גלגל. אז מה? מילא לו היה מדובר רק בה, או במיעוט זניח, אבל מרבית הנשים לא יודעות/לא רוצות להחליף גלגל (ואפשר להבין את זה בצורה מסויימת). אז עצר בנאדם לעזור לה - אם הוא לא נראה לה חשוד מלכתחילה, למה שהיא תמנע ממנו לעזור לה? היא צריכה עזרה - הוא מציע לעזור. זה שהוא היה מנוול וציפה לסוג של תשלום זה עניין אחר ולא אשמתה של הבחורה.

איך שלא תסובב את זה, הדעה שלך לא נכונה. נכון שחברה חמושה וכו', אבל זה שהחברה אינה חמושה, לא אומר שמותר לאנשים לעשות מה שהם רוצים :roll: אתה יכול לנסות להתאים את הסיפור להשקפת העולם שלך (כולם חארות ציניים מניאקים) אבל מעבר לכך שזה לא נכון, אתה פשוט מעוות את מה שקרה.

תנוח דעתך, הניתוח שלי היה זהה גם לגבי גבר קטן מידות שהיה נשדד בנסיבות דומות ע"י חבורה של נתנייתים שיכורים. למעשה המצב פה הפוך בדיוק - אתם כ"כ שבויים בהבנה שאישה היא יצור שברירי חלש וטעון הגנה שאתם מביטים על כל העניין דרך העדשה הזאת ולא רואים את העובדות באופן אובייקטיבי. זהו השוביניזם והפטרנליזם האמיתי, זה שטבוע אצלכם בגנים ואתם אפילו לא מרגישים אותו.

בנוגע להשקפה הצינית שלי - הכל מנסיון לצערי. פעם גם אני הייתי שוקיסט וציפיתי מאנשים להתנהגות מסויימת שחשבתי שהיא טבעית, אחרי כמה פעמים שזה התפוצץ לי בפנים פשוט הסקתי את המסקנות המתבקשות.

לא זה לא. אנשים לא נסערים כי נשים הן יצור שברירי וצריך להגן עליו, אלא כי במקרה הנ"ל, אדם X, שהוא במקרה אישה היה בעמדת נחיתות והוטרד ע"י מישהו אחר. אותן תגובות היית מקבל לו היה מדובר במישהו שהיה שודד בנאדם שצריך עזרה.

כ"כ, כאשר תוקפים אותך, לא כולם (נשים וגברים) בעלי אינסטינקט/יכולת להגיב מידיית ולעצור את התקיפה. אבל אני מניח שאתה שירת בשייטת הטנקים של צוללות מטכ"ל מ-י-נ-י-מ-ו-ם, ככה שאתה מתורגל להגיב מידיית בכל מצב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפילו פה לא מדובר על בחורה חלשה!

זו בחורה עם אינטליגנציה מעל הממוצע ועם אישיות חזקה והישרדותית.

העניין היחיד הוא שהיא נראית טוב ובאותו רגע נקלעה לבעיה שלא הייתה יכולה לפתור בעצמה.

אז בוא נגיד שזה היה שונה, ואתה היית נקלע לצרה כזו. ניסית להחליף את הצמיג אבל התחליפים גם דפוק. נגיד...

נגיד שאתה מחכה לגרר או משהו ועוצר נתנייתי שנותן לך צמיג חינם ואז מנסה לאנוס אותך בתחת.

מה היית אומר אז?

שמגיע לך כי זה נורמלי שהוא ירצה לזיין אותך כי הוא עזר לך?

נכון, יש אנשים שהם זבל אבל הפיתרון הוא לא להפוך לזבל מאותו סוג אלא לתרום את שלך בשביל לשפר את העולם קצת.

פורסם

אז בוא נגיד שזה היה שונה, ואתה היית נקלע לצרה כזו. ניסית להחליף את הצמיג אבל התחליפים גם דפוק. נגיד...

נגיד שאתה מחכה לגרר או משהו ועוצר נתנייתי שנותן לך צמיג חינם ואז מנסה לאנוס אותך בתחת.

מה היית אומר אז? שמגיע לך כי זה נורמלי שהוא ירצה לזיין אותך כי הוא עזר לך?

שהוא ירצה לזיין (במכות נגיד) או לשדוד אותי? כן, זה בכלל לא היה מפתיע אותי.

צריך להיות מוכן לכל תרחיש הגיוני וכדאי מאד לחשוב כמה צעדים קדימה.

מה הייתי עושה במצב כזה אם וכאשר? כפי שכבר הסברתי:

אם כבר קרה הדבר ומישהו ניסה עליי משהו, הייתי נרתע ממנו ומסביר לו באופן תקיף שזה לא יקרה. אם זה לא היה מספיק, הייתי שולף סכין/שוקר/אלת בייסבול/מפתח גלגלים/ידיי המיומנות בקונג פו/מה שנמצא בהישג יד ומשתמש בזה להעברת המסר.

לא בטוח שזה היה עוזר, אבל זה כבר תלוי בנחישות של התוקף.

פה לא התרשמתי שהתוקף היה נחוש במיוחד, סה"כ חשב שאולי יזכה לשת"פ והתבדה.

נכון, יש אנשים שהם זבל אבל הפיתרון הוא לא להפוך לזבל מאותו סוג אלא לתרום את שלך בשביל לשפר את העולם קצת.

מי דיבר על פתרונות ומה זה הבולשיט הניו-אייג'י הזה עכשיו? מה עניין שמיטה להר סיני?

פורסם

אז אתה אומר "היא לא התכוננה להחלפת צמיג אז בעיה שלה שניסו לאנוס אותה. בפעם הבאה שתהיה מוכנה לזה. מה היא חשבה לעצמה?"

זה לא ניו אייג', זו תפיסת עולם של תקווה לעתיד, לעולם טוב יותר.

התפיסה שלך, שלפיה זה לגיטימי שיאנסו אותך אם יעזרו לך במשהו, היא מעוותת ומפחידה.

זה מה שגורם להמון בעיות בארץ, מדינה שקמה על עקרונות של שיתוף והדדיות.

"כל ישראל ערבים זה לזה".

פורסם

לא, הוא מתכוון שתמיד תצפה לכל מיני תרחישים, מהטוב ביותר לרע ביותר. זה העולם שאנו חיים בו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון מאד, צריך להיות מוכן כמה שיותר, אבל אני לא מבין איפה הרשלנות התורמת של הרופאה בכל הסיפור הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היא אשמה רק בדבר אחד: שהוא הצליח להפתיע אותה.

הטענה היא שלכל אורך השהות שלו שם היא הייתה צריכה להיות בכוננות ועם "כדור בקנה", עד שהיה נכנס חזרה לאוטו שלו ונוסע.

זה מה שאמרתי, השאר כנראה השתמע מכך ולכן הובן כפי שהובן.

פורסם
היא אשמה רק בדבר אחד: שהוא הצליח להפתיע אותה.

הטענה היא שלכל אורך השהות שלו שם היא הייתה צריכה להיות בכוננות ועם "כדור בקנה", עד שהיה נכנס חזרה לאוטו שלו ונוסע.

זה מה שאמרתי, השאר כנראה השתמע מכך ולכן הובן כפי שהובן.

אני מקווה שאתה נמצא בכוננות 24/7, כי באחד הלילות עלולים לתקוף אותך/לאנוס אותך/לשדוד אותך ואם חלילה לא תהיה מוכן לזה ולא תהיה מוכן למות ולו בכדי למנוע את הפשע, אז תהיה לך רשלנות תורמת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
היא הייתה בכוננות והיא הבריחה אותו!

1. סבבה, אם היא תפקדה כ"כ טוב תחת לחץ אז איפה מספר הרכב שלו?

2. מה היא הייתה עושה אם הוא סתם היה מנסה לאנוס אותה, בלי החלפת גלגל באמצע?

3. למה היא בכלל הסכימה שיעזור לה מלכתחילה? האם קשה היה לצפות את מה שקרה בהמשך?

דומני שסעיף 3 זה פחות או יותר נושא הדיון הסוער שלנו. (חוץ מזה שאני חדל אישים, אבל זה לא חדש.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...