Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותר, אבל רק עם ההתאמות הנכונות כמו גרר זמין או מוקד מצוקה לעת הצורך, אחרת שישארו בבית.

מבחינתי אנשים ש"פיסית לא מסוגלים" כפי שאתה אומר הם נכים בכל הנוגע לנהיגה, פשוט כך.

וזה שהחוק עדיין לא ישר איתי קו... גם בעניין הספורט המוטורי זה לקח קצת זמן. :rolleyes:

מה זה "גרר זמין" לשיטתך?

גרר, שעוקב אחרי בעל הרכב על כל צרה שלא תבוא:|

לדעתי, כל פוליסת ביטוח מקיף כוללות שרותי גרר.

ומן הסתם, גם לגברת נשואת השרשור היה ביטוח מקיף (רכב חדש יחסית).

זה עדיין, לא מנע את ההטרדה הבזויה, דרך אגב זה שהיא הוטרדה בצד הדרך זה מקרי לחלוטין.

החלאה האפס שהטריד אותה, היה עושה את זה גם בכל סיטואציה אחרת.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קראתי את כל השרשור,

אבל אם נתקעים עם פנצ'ר אפשר להתקשר לארגון ידידים בטלפון: 057-3131310

ולקבל סיוע מקצועי ללא תמורה, 24 שעות ביממה, לא בשבת.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

דריש רק שתדע שאתה אחד האנשים היותר מתנשאים שיצא לי לראות.

זה נכון שאדם צריך לדעת לדאוג לעצמו בעולם המזוויע שלנו, אבל מפה ועד להאשים קורבן(שבקלות היה יכול להיות אונס, לא חסר אנשים שלא יודעים לשלוט על עצמם) שהוא הביא זאת על עצמו ולהכליל בצורה כזאת מראה על 0 אינטלגנציה רגשית וזה עצוב כי אם מחר אני אסע לידך ויפגע בי ברק אז כנראה שאתה תמשיך לנסוע ולא תזעיק עזרה בטענה שהייתי צריך לחשוב על זה ולדעת למגן את הרכב שלי מפני פגיעת ברקים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
מה זה "גרר זמין" לשיטתך?

זה שהיא הוטרדה בצד הדרך זה מקרי לחלוטין.

החלאה האפס שהטריד אותה, היה עושה את זה גם בכל סיטואציה אחרת.

גרר זמין הוא זה שמגיע בתוך פרק זמן קצר מספיק כדי שלא תצטרכי להיעזר בזרים בצד הדרך... איך זה בתור הגדרה?

ואני בספק אם אותו אדם היה מטריד אותה בנסיבות אחרות. כאן הוא הרגיש שהוא עשה לה טובה אז אולי היא תרצה לעשות לו טובה בחזרה. זה בעצם כמו להזמין אותה לדייט, אבל בגרסה האידיוטית. יש מצב שהוא מנתניה ופשוט לא קרא נכון את המצב, השיטה הזאת דווקא עובדת מעולה על הפרחות המקומיות.

אנשים פה ממהרים להזדעזע ולצעוק "הטרדה" ו"אונס". למעשה אני מתרשם שמדובר בסתם טמבל עם כישורים חברתיים מוגבלים ו-IQ נמוך, לא משהו מעבר. כאמור, אילו היה מדובר באדם אלים או בעל כוונה מוגדרת לפגוע בה, סביר להניח שזה היה נגמר אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...