Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכיח! :-)

מצטער, אין לי אמפתיה ל(א)נשים שלא מסוגלים לדאוג לעצמם - זה כולל גם את נושא החלפת הגלגל וגם את ההגנה מהטרדות למיניהן, מיניות או סתם של מישהו שרוצה את הארנק או המפתחות שלך. נהיגה זה לא רק הגעה מהמוצא אל היעד אלא גם כל מה שעלול לקרות בדרך, ואנשים צריכים לקחת זאת בחשבון ולהיות מוכנים לכל תרחיש אפשרי.

יש לי תחושה שה"מראה המדהים" שלה עזר לה להשיג דבר או שניים בחיים, כולל זה שמישהו יעשה בשבילה עבודות כאלה ואחרות, אבל אז כשהוא בא ומצפה לתמורה פתאום זה הופך ל"הטרדה".

כמה נשים ראית במהלך חייך שמחליפות גלגל שיש בו תקר ?

במהלך 20 שנות נהיגה בחיים לא ראיתי אישה שמחליפה בעצמה גלגל אלא רק בטלוויזיה.

אני רוצה לראות אותך נשוי ואישתך תתקשר אלייך בזמן שהפעוט נמצא ברכב ותודיע לך שיש לה פאנצ'ר והיא לא יכולה להגיע לטיפת חלב.

מה תעשה ? תגיד לה לכי ללמוד להחליף גלגל או שתתקשרי לחבר טלפוני ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא. אני אומר שאם היא לא הייתה נותנת לו להחליף לה את הגלגל מלכתחילה, סביר להניח שהוא גם לא היה מנסה כלום.

ברגע שה"לקוחה" מקבלת שירות מסויים, נוצרת ציפיה לתשלום - האם בסקס או בשקיות במבה זה כבר תלוי בספק השירות.

פעם אחת ראיתי סבתא תקועה בצד הדרך בעקבות תקר בגלגל. עצרתי, החלפתי ועפתי משם. האם ציפיתי לתמורה מינית? לא. כספית? גם לא, הגם שהיא ניסתה לדחוף לי שטר לאות תודה, סירבתי בנימוס ונסעתי. אה ולא הרגשתי בפרץ אנדרופינים, רק כי עזרתי לפלוני (אישה זקנה במקרה זה) בשעת צרה.

כעת בוא ורקום לנו תיאוריה אשר מבוססת על מחקרים ערטילאיים כלשהם (וללא כל מקור, חלילה) ונראה איזה ממבו ג'מבו נקבל הפעם.

---------------------------------------------------------------------------------------

פרנקוס, מצטער לשמוע שהיא עברה חוויה שכזו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פרנקוס, מבלי לזלזל, ותוך הצהרה שאני מתנגד נחרצות לכל אלימות, בוודאי כלפי נשים, אבל למעט כלפי מי שחסם לך את החניה ;-), אני מנסה להבין מה היה שם והאם היא לקחה את מספר הרכב כדי להגיש תלונה. כי אם הוא ניסה לנשק אותה והיא סירבה - ובכך נסתיים ה"ארוע", אז על אף התחושה הלא נעימה, זה לא ממש תקיפה מינית כמו שאדם נוטה לדמיין. ואם היו שם קצת חיינדלעך שעזרו לשכנע אותו לסייע לה, גם אם החיינדלעך הם בלתי-נשלטים ופורצים ממנה בספונטיות בשל מראה המצודד והעובדה שזה כבר סייע לה בעבר כפי שכתבת..., אז שוב - הבה לא "נדלל" את המונח תקיפה (ועוד מינית) לניסיון לנשיקה שנגמר בקיפול זנב בין הרגליים ונסיעה משם של הנשקן שסייע לה להחליף צמיג.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טול קורה מבין עיניך יוסי, אתה מגיב באופן סנטימנטלי ולא אובייקטיבי. אני חושב שהיית נשמע קצת אחרת אילו לא היה מדובר בידידתך.

לא כולם יודעים להחליף צמיג.

בעיה שלהם, אין לאנשים כאלה מה לחפש בכביש. כנ"ל אנשים שלא יודעים להשתמש בכבלים להתנעה.

לא כולם מצפים לתמורה כלשהי בשביל דברים שהם עושים למישהו אחר.

בטח שכן, פשוט לא כולם מודעים לזה. כפי שהסברתי, גם ההרגשה הטובה שאתה מקבל כשעזרת למישהו היא תמורה, לא גשמית אבל עדיין משהו שגורם לסיפוק. אסכולה אחרת אומרת שאנשים עוזרים זה לזה מתוך הנחת "שלח לחמך", כלומר הם מצפים שיום אחד זה יחזור אליהם ותופרים לעצמם רשת בטחון למקרים עתידיים בהם יזדקקו לעזרה בעצמם. לא במקרה המשפט הקדום אומר "כי ברוב הימים תמצאנו", כבר אז לא קשה היה להבין את הטבע האנושי.

אתה חושב שזה לגיטימי לבוא ולנסות לפלוש למרחב האישי של מישהו אחר רק בגלל שהוא לא יודע להחליף צמיג, ואפילו ליצור מגע מיני לא רצוי?

איפה ראית שכתבתי את זה? אני האשמתי אותה ברשלנות תורמת, לא הצדקתי אותו בשום שלב.

נראה אותך נתקע באמצע שום מקום עם התקף לב, ואחרי שרופאה מכוערת וענקית מצילה אותך, היא עוד רוצה לאנוס אותך (כתמורה לשירותיה). נראה איך היית מגיב.

פאנצ'ר זה לא התקף לב, מקסימום התקף אסתמה. בדיוק כפי שאסתמתי לא יוצא מהבית בלי משאף, נהג לא צריך לצאת מהבית בלי לדעת להחליף גלגל. בכל אופן, אם כבר קרה הדבר ומישהי ניסתה עליי משהו, הייתי נרתע ממנה ומסביר לה באופן תקיף שזה לא יקרה. אם זה לא היה מספיק, הייתי שולף סכין/שוקר/אלת בייסבול/מפתח גלגלים/ידיי המיומנות בקונג פו/מה שנמצא בהישג יד ומשתמש בזה להעברת המסר. אבל רוב הסיכויים שפשוט לא הייתי מגיע למצב הזה מלכתחילה, כי אם אין לי משאף הייתי מזמין אמבולנס ולא מחכה שיעבור בכביש איזה שומרוני טוב עם וונטולין.

~

כל המגיבים פה נגדי מתבססים על הטבע האישי שלהם וטוענים שזו הנורמה לעזור לאנשים מבלי לצפות לתרומה. אני גם עוזר לאנשים לעיתים קרובות (גם אם לא בנסיבות כאלה), אבל מסתכל על התמונה הגדולה ורואה שזו כבר ממש לא הנורמה. בישראל 2013 רוב האוכלוסיה זה נבלות ציניות שרק מחפשות לדפוק ולגנוב ולקרוע לעצמם חתיכה ולברוח איתה למערה שלהם. זה כבר לא ישראל של פעם והאנשים ש"ערבים זה לזה" כמאמר המשורר כבר מזמן נהיו המיעוט ולא הרוב. We're not in Kansas anymore.

כאמור, לא הצדקתי את השמוק שעזר לה ואני לא חושב שזו אשמתה הבלעדית, אבל בישראל של היום אי אפשר להיות פרינצסה וצריך לקחת אחריות על עצמך. את כל מי שעדיין חושב שאני אכזרי ומעוות ושוביניסט ומיסוגיניסט וכו' וכיו"ב אני חוזר ושואל:

נגיד שהוא איש רע והיא קורבן תמים. מה היה קורה הלאה, אם הוא היה מתעקש וגורר אותה לשוליים שאיש אינו רואה? האם היה עוזר לה להיות צודקת? ההבנה שהוא אדם רע והיא אדם טוב הייתה מקלה עליה את הטראומה?
פורסם

דריש, מאוד הופתעתי לקרוא את הדברים שכתבת.

אני אספר לך, שאם גבר, אישה או חייזר יציעו לי עזרה בשעת מצוקה, אני אשמח מאוד לקבל אותה מבלי לתהות אם הם עשו זאת בגלל העיניים היפות שלי או בגלל שהם סתם אנשים טובים. גם אם לדעתך המלומדת לא הייתי אמורה בכלל להיות במצוקה מלכתחילה. ואם מישהו עצר לעזור לי רק כי מצאתי חן בעיניו, יואיל כבודו לבקש ממני מס' טלפון ולקבוע איתי דייט, אם וכש- אהיה מעוניינת.

לפי ההשקפה שלך, אם אדם מבוגר עוזר לילד שהלך לאיבוד למצוא את הבית שלו, מותר לו לעשות בו מעשים מגונים במדרגות.

אני מאוד מקווה לא להיתקל בך כשיהיה לי פנצ'ר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
. אם זה לא היה מספיק, הייתי שולף סכין/שוקר/אלת בייסבול/מפתח גלגלים/ידיי המיומנות בקונג פו/מה שנמצא בהישג יד ומשתמש בזה להעברת המסר.

זהו, נפל האסימון והבנו שאתה חסיד אומות עולם, אוהב אדם, פילנטרופ ועוד...פשוט היה קשה להבחין בכל המעלות הטובות האלה מתחת למעטה הדק של השקפת העולם הליברלית וגינוני הנימוס הבולטים על רקע אוכלוסיית "הנבלות הציניות" שמסביבך.

אתה ודאי היית מאשים ברשלנות תורמת ומצדיק את האירוע ב"טבע האדם" גם אילו האירוע המדובר היה קורה לאמא/אחות/אשה/בת/ידידה שלך.

מזל שהיה תקר בצמיג של הפיקנטו אשר חשף אותנו להשקפת עולמך.

פורסם
נגיד שהוא איש רע והיא קורבן תמים. מה היה קורה הלאה, אם הוא היה מתעקש וגורר אותה לשוליים שאיש אינו רואה? האם היה עוזר לה להיות צודקת? ההבנה שהוא אדם רע והיא אדם טוב הייתה מקלה עליה את הטראומה?

לא, אבל היה עוזר אם החברה לא היתה מוצאת צידוקים לכך שזה בסדר שהיא נאנסה ואפילו שמגיע לה. שזה מה שאתה עושה.

היא פרינססה שלא יודעת להחליף צמיג? היא יכולה להתייבש בצד הדרך עד שיגיע גרר, או להסכים להצעת עזרה ממישהו שאף אחד לא הכריח אותו לעצור ולעזור.

מכאן ועד לכפות את עצמו בחיבוקים ונשיקות- המרחב רב עד בלתי ניתן לגישור. ללא שום נסיבות מקלות, הבנה או כפרה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המגיבים פה נגדי מתבססים על הטבע האישי שלהם וטוענים שזו הנורמה לעזור לאנשים מבלי לצפות לתרומה. אני גם עוזר לאנשים לעיתים קרובות (גם אם לא בנסיבות כאלה), אבל מסתכל על התמונה הגדולה ורואה שזו כבר ממש לא הנורמה. בישראל 2013 רוב האוכלוסיה זה נבלות ציניות שרק מחפשות לדפוק ולגנוב ולקרוע לעצמם חתיכה ולברוח איתה למערה שלהם. זה כבר לא ישראל של פעם והאנשים ש"ערבים זה לזה" כמאמר המשורר כבר מזמן נהיו המיעוט ולא הרוב. We're not in Kansas anymore.

אז למי אכפת מהנורמה? זה לא צריך להיות מקובל עלינו גם אם רוב האוכלוסיה מתנהגת בצורה הזאת, ואני לא בטוח שבאמת רוב האוכלוסיה היא כזאת.

זה לא לגיטימי לצפות לתמורה על מתן עזרה. זה כן לגיטימי להודות למישהו שמגיש לך עזרה.

בעניין חובת ידיעת הנהג להחליף גלגל ברכב אני מסכים אתך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטח שכן, פשוט לא כולם מודעים לזה. כפי שהסברתי, גם ההרגשה הטובה שאתה מקבל כשעזרת למישהו היא תמורה, לא גשמית אבל עדיין משהו שגורם לסיפוק. אסכולה אחרת אומרת שאנשים עוזרים זה לזה מתוך הנחת "שלח לחמך", כלומר הם מצפים שיום אחד זה יחזור אליהם ותופרים לעצמם רשת בטחון למקרים עתידיים בהם יזדקקו לעזרה בעצמם. לא במקרה המשפט הקדום אומר "כי ברוב הימים תמצאנו", כבר אז לא קשה היה להבין את הטבע האנושי.

מה הקשר לכל הרוחות בין שלח לחמך לבין שוד או כל לקיחת תמורה מכל סוג שהוא בכוח?

פאנצ'ר זה לא התקף לב, מקסימום התקף אסתמה. בדיוק כפי שאסתמתי לא יוצא מהבית בלי משאף, נהג לא צריך לצאת מהבית בלי לדעת להחליף גלגל. בכל אופן, אם כבר קרה הדבר ומישהי ניסתה עליי משהו, הייתי נרתע ממנה ומסביר לה באופן תקיף שזה לא יקרה. אם זה לא היה מספיק, הייתי שולף סכין/שוקר/אלת בייסבול/מפתח גלגלים/ידיי המיומנות בקונג פו/מה שנמצא בהישג יד ומשתמש בזה להעברת המסר. אבל רוב הסיכויים שפשוט לא הייתי מגיע למצב הזה מלכתחילה, כי אם אין לי משאף הייתי מזמין אמבולנס ולא מחכה שיעבור בכביש איזה שומרוני טוב עם וונטולין.

אם אתה לא רוצה לעזור אל תעצור. אתה לא יכול להיכנס למסעדה, להחליט בשבילה מה היא תבשל ובסוף להחליט כמה אתה משלם.

~

כאמור, לא הצדקתי את השמוק שעזר לה ואני לא חושב שזו אשמתה הבלעדית, אבל בישראל של היום אי אפשר להיות פרינצסה וצריך לקחת אחריות על עצמך. את כל מי שעדיין חושב שאני אכזרי ומעוות ושוביניסט ומיסוגיניסט וכו' וכיו"ב אני חוזר ושואל:

דריש, ממש לא משנה מה הרוב ומה המיעוט. אם כללי המוסר לא מעניינים אז החוק כן והחוק אוסר את זה.

אולי אם יעשו משהו דומה לאימא שלך או לבת שלך תבין על מה מדברים איתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פרנקוס, מבלי לזלזל, ותוך הצהרה שאני מתנגד נחרצות לכל אלימות, בוודאי כלפי נשים, אבל למעט כלפי מי שחסם לך את החניה ;-), אני מנסה להבין מה היה שם והאם היא לקחה את מספר הרכב כדי להגיש תלונה. לא, היא הייתה בשוק ולא חשבה על זה.כי אם הוא ניסה לנשק אותה והיא סירבה - ובכך נסתיים ה"ארוע", אז על אף התחושה הלא נעימה, זה לא ממש תקיפה מינית כמו שאדם נוטה לדמיין. ואם היו שם קצת חיינדלעך שעזרו לשכנע אותו לסייע לה, גם אם החיינדלעך הם בלתי-נשלטים ופורצים ממנה בספונטיות בשל מראה המצודד והעובדה שזה כבר סייע לה בעבר כפי שכתבת..., אז שוב - הבה לא "נדלל" את המונח תקיפה (ועוד מינית) לניסיון לנשיקה שנגמר בקיפול זנב בין הרגליים ונסיעה משם של הנשקן שסייע לה להחליף צמיג.

היא צעקה עליו ובסוף גם דחפה אותו.

היא אולי נראית טוב אבל היא לא בחורה שבירה. היא יודעת לדאוג לעצמה.

טול קורה מבין עיניך יוסי, אתה מגיב באופן סנטימנטלי ולא אובייקטיבי. אני חושב שהיית נשמע קצת אחרת אילו לא היה מדובר בידידתך.

לא. הסיבה שלא היא כי אין קשר בין מה שקרה עם הבחור לעובדה שהיא לא יודעת להחליף גלגל.

בעיה שלהם, אין לאנשים כאלה מה לחפש בכביש. כנ"ל אנשים שלא יודעים להשתמש בכבלים להתנעה.

אתה יודע לעצור קריסה של קיר?

אין לך מה לעשות בקניון או בכל מקום שיש בו קירות.

אז מספיקה התמורה הזו, שאתה מרגיש טוב עם עצמך. למה צריך לנסות ולקחת משהו (כל דבר) ממי שעזרת לו?

איפה ראית שכתבתי את זה? אני האשמתי אותה ברשלנות תורמת, לא הצדקתי אותו בשום שלב.

רשלנות תורמת על הצמיג? סבבה!

אבל רשלנות תורמת כי מישהו ניסה לתקוף אותה מינית?

אתה פסיכופט?

~

הנורמה היא כן לעזור לאחרים.

אתה פשוט ציני ומחפש משום מה שיתגמלו אותך על זה.

אם נגיד מחר אתה תצא לנסיעה, תיתקע והג'ק שלך יישבר (זה קורה), ונגיד שתתקשר אלי (כי אני גר לידך).

אתה חושב שאני אדרוש ממך כסף?

לא!

גם אם זה יהיה ב2 בבוקר אני אבוא לעזור לך.

פורסם

אני כבר רואה את השרשור הזה גולש לאוף עם הכותרת "דריש חושף את פרצופו האמיתי"... פלאשבק לסיפור של אמיר שליט ועוזרת הבית.

יש איזו נטיה מעצבנת של אנשים להאשים אחרים בכל דבר רע שקורה להם ולא לשאול מה הם יכלו לעשות ע"מ למנוע את זה מלכתחילה. אם הבחור עבר על החוק - שתגיש תלונה והמשטרה תטפל בו. אם הבחורה רוצה להימנע מזה להבא - שתסיק מסקנות. להיכנס לשוק זה לא פתרון ולא תירוץ. לקבל עזרה ממישהו שעצר כביכול מטוב ליבו זה סבבה, אבל עם אצבע על שמורת ההדק. כבדהו וחשדהו, בעיקר חשדהו, ובמקרה שהסיטואציה מקבלת תפנית שלילית התגובה צריכה להיות מיידית, נחושה וממוקדת.

אני מאוד מקווה לא להיתקל בך כשיהיה לי פנצ'ר.

היה עוזר אם החברה לא היתה מוצאת צידוקים לכך שזה בסדר שהיא נאנסה ואפילו שמגיע לה. שזה מה שאתה עושה.

לא תיתקלי בי כשיהיה לך פנצ'ר כי לא סביר שאעצור לעזור לאישה הקרובה לגילי במצב כזה, לפחות בישראל. צדקת גם במה שכתבת קודם ומחקת (או שאולי דמיינתי) לגבי מחמאות וכו' - אני נמנע מזה כי אני יודע לאן זה עלול להוביל. רוב הנשים בישראל (לפחות בקבוצת הגיל שלי ובסביבתי הקרובה) חיות בסרט שהן כ"כ סקסיות שכל גבר רק רוצה לקפוץ עליהן, הן לא יודעות לקבל מחמאות ולא מעלות על דעתן שאולי הוא פשוט מביע הערכה לחוש האסטטי המפותח שלהן. אז פאק איט, לא רוצה בכלל להתעסק איתן. האירוניה במצב הזה היא שמי שנשאר סביבן זה בד"כ אותם גברים שרק רוצים להיכנס להן למכנסיים, כך שהנבואה מגשימה את עצמה בסוף.

בנוגע לצידוקים - לא חושב שיכולתי להיות יותר ברור ממה שכבר כתבתי. אני מאשים אותה בחוסר אחריות כלפי עצמה ובטחונה האישי, לא מצדיק אותו בשום אופן.

אולי אם יעשו משהו דומה לאימא שלך או לבת שלך תבין על מה מדברים איתך.

ומאיפה נראה לך שהגיעה השקפת העולם הזאת? אמא שלי הוטרדה בנסיבות דומות לא פעם, עד שהסיקה מסקנות והצטיידה בהתאם - בכישורים המתאימים ובכלים להגנה עצמית. היא הראשונה שתמיד מגיבה ככה כשאנו שומעים על דברים דומים בחדשות, וגם אחותי חונכה בהתאם.

פורסם
קינדרבואנו צמיגים ? מה זה הצמיג הסיני הזה?הגיע הזמן להבין שצמיגים סיניים זה פשע.

KUMHO. לא סיניים, אלא קוריאנים. סבירים יחסית.

תאמין לי שגם צמיגים של בוגאטי ויירון עלולים להיראות ככה

אם תיסע בהם במהירות גבוהה עם פנצ'ר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דריש, יש כמה וכמה בעיות עם מה שאתה אומר.

מצד אחד נראה שאתה אומר שאם מישהו נקלע לצרה, באסה לו, כי זה יעלה לו. או שיקחו ממנו כסף או שיאנסו אותו או יעשו לו משהו אחר, פשוט כי הוא לא התכונן למצב לא צפוי או שהוא שם את העדיפויות שלו במקום אחר.

מצד שני אתה אומר שאנשים לא עוזרים אחד לשני ואתה מעיד על עצמך שאתה לא עוזר לאף אחד כי הם לא היו צריכים להגיע לכזה מצב.

אבל כולנו אומרים לך שאתה טועה בהשקפה שלך, כי אנשים כן עוזרים אחד לשני כל היום, ללא תמורה חוץ מהרגשה טובה.

בנוסף, במקרה הזה הבחורה הגנה על עצמה טוב מאוד. בסוף היא יצאה עם הרגשה מחורבנת אבל הוא לא הצליח לבצע בה את זממו. אז מסתבר שהיא כן בסדר והיא כן דואגת לעצמה, פשוט פחדה להחליף צמיג לבד באמצע כביש החוף (אני הייתי גם מת מפחד אבל הייתי עושה את זה תוך 40 שניות. אבל זה רק חובבי רכב אמיתיים עושים).

בלי קשר, לפי מה שהבנתי, נסיעה של כמה קילומטרים (עד המחלף הבא?) במהירות סבירה לכביש בינעירוני על פנצ'ר, כן יכולה לגרום לזה.

אולי זה קרה לה, היא קלטה את זה (עובדה שהיא לא הרגה את עצמה) וניסתה להגיע למקום בטוח?

אתה לא רק שופט מצב סביר כמשהו שאפשר להעניש עליו, אלא אתה גם נותן הצדקה למישהו לקחת תמורה עבור משהו שבשביל כל אחד ואחד בשרשור הזה (וגם האנשים שקרובים אלי בחיים, כי אלו שלא, פשוט עפים לי מהחיים), נראה כמו עזרה טבעית.

פורסם

זה מדהים שכולם כותבים א', דריש כותב ב' - אבל מבחינתו כולנו דפוקים והעולם עקום....

מה שעקום זה אתה, ויצורים כמוך - את חלקם לא חינכו מספיק, ואת חלקם אי אפשר לחנך. אתה אגב מהסוג השני, שבטוח שהוא יודע הכל, אז בוקר טוב, כנראה שזה לא המצב. הרבה יותר קל להסביר לערס בדווי שלאבא שלו יש 4 נשים איך לכבד אישה מאשר לאחד כמוך. לא כולם בעולם שווים, ולא כולם יודעים להחליף גלגל, וכל עוד המדינה לא מחייבת אותם להחליף גלגל ולהניע רכב עם כבלים בשביל לקבל את רשיון הנהיגה (ולדעתי אין מדינה בעולם שזה חובה בה) אל לנו לבוא אליהם בטענות - זו זכותם.

האם זה נכון או לא - זה נתון לדיון, אבל להגיד ש"כוסית" שלא יודעת להחליף גלגל ומותקפת מינית בתמורה ל"שירות" אקרעי שכזה - אשמה בכך במעשיה מראה משהו על ההבנה שלך של המציאות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...