Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראית מדהים!

אבל היא לא הטעם שלי ואני תפוס.

אני משער שזה כן אבל לא בטוח.

בלי קשר לנושא התקר עצמו:

אחרי כמה דקות שהיא עמדה שם (כביש החוף), רכב עצר, בחור ענק החליף לה את הגלגל ותקף אותה מינית :evil:

הוא לא הצליח לעשות כלום אבל רצה לחבק אותה וביקש שתנשק אותו.

היא אמרה שקשה להתחמק מזה כי מצד אחד יש לה רכבים על 140 קמ"ש ובצד השני גדר הפרדה שאחריה יש מדרון של כמה מטרים, שאם הוא לוקח אותה לשם אי אפשר להיחלץ ואף אחד לא ישמע אותה (אני מבין שזה היה ליד זכרון יעקב, איפה שכל הבריכות).

היא בסדר אבל מעוצבנת מזה.

THE FUCK?!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראית מדהים!

אבל היא לא הטעם שלי ואני תפוס.

לא שאלתי עליך... קדימה זרוק איזו מילה על סחבק.

מצטער לשמוע על החוויה המאד לא נעימה שהיתה לה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תן לי תמונה שלך ביחד עם תיאור כללי של אישיות ואני כבר אבדוק איתה :lol:

תמונה יש בסמלון, מה לא ברור? האישיות דרעק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נראית מדהים!

תוכיח! :-)

אחרי כמה דקות שהיא עמדה שם (כביש החוף), רכב עצר, בחור ענק החליף לה את הגלגל ותקף אותה מינית.

מצטער, אין לי אמפתיה ל(א)נשים שלא מסוגלים לדאוג לעצמם - זה כולל גם את נושא החלפת הגלגל וגם את ההגנה מהטרדות למיניהן, מיניות או סתם של מישהו שרוצה את הארנק או המפתחות שלך. נהיגה זה לא רק הגעה מהמוצא אל היעד אלא גם כל מה שעלול לקרות בדרך, ואנשים צריכים לקחת זאת בחשבון ולהיות מוכנים לכל תרחיש אפשרי.

יש לי תחושה שה"מראה המדהים" שלה עזר לה להשיג דבר או שניים בחיים, כולל זה שמישהו יעשה בשבילה עבודות כאלה ואחרות, אבל אז כשהוא בא ומצפה לתמורה פתאום זה הופך ל"הטרדה".

פורסם

נכון, העובדה שהיא כוסית-על (אין פה הגזמה) עוזרת לה לפעמים אבל בוא נזכור שהיא יכולה להיות רופאה בלי לדעת שום דבר במכאניקה וזה לא קשור לצורה שהיא נראית.

יש במשפטים כל מני מבחנים שבוחנים מיהו האדם הסביר ומיהו האדם המצוי. אז בוא נגיד שהאישה המצויה בישראל לא יודעת להחליף צמיג.

פורסם

אני אגלה לך סוד, פרנקוס: גם הגבר המצוי לא יודע, ואפילו רבים מהגולשים בפורום.

יש דיון אידאולוגי היסטורי בנושא הזה, האם תעצור בצד הדרך לעזור למישהו להחליף גלגל. אני בד"כ לא עוצר למעט מקרים נדירים. נכון להיום, עם ביטוחי ה"ליידי" למיניהם, הטלפונים הניידים וזה שבכל רכב יש כלים וגלגל רזרבי, אין שום הצדקה להיתקע בכביש בגלל פנצ'ר. באחריותו של הנהג לבדוק שהגלגל החמישי שלו תקין ושהוא יודע איך להחליפו בעת הצורך, אפילו אמא שלי שיש לה ביטוח "ליידי" יודעת לעשות את זה ואנו מקפידים על הדרכת רענון פעם בשנה.

בקיצור, לא קונה את זה. רוצה להיות פרינצסה - תשלמי. (וככה זה בד"כ נגמר איתן, מתחתנות עם אביר על סוס לבן שדואג לכל צרכיהן בחיים בתמורה לסקס ואחזקת הבית.)

פורסם

לא. אני אומר שאם היא לא הייתה נותנת לו להחליף לה את הגלגל מלכתחילה, סביר להניח שהוא גם לא היה מנסה כלום.

ברגע שה"לקוחה" מקבלת שירות מסויים, נוצרת ציפיה לתשלום - האם בסקס או בשקיות במבה זה כבר תלוי בספק השירות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פה בעיה אחרת, מישהו עוזר למישהו כדי לקבל תמורה. מה זה, מאפיה?

זה לא צריך להיות ככה. רוצה לעזור? אל תצפה לכלום חוץ מתודה רבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ נחסוך בהערות סרקסטיות ונתעלם מהנאיביות שבהצהרה הזאת.

מחקרים סוציולוגיים הראו לא פעם שאלטרואיזם הוא הצורה האולטימטיבית של אגואיזם, כלומר אנשים עוזרים לאחרים כביכול ללא תמורה כי זה גורם להם לסיפוק האגו. יש הטוענים כי סיפוק האגו המתקבל מאלטרואיזם אף שווה ערך לסיפוק מיני בכמות האנדורפינים שהוא משחרר לגוף ובתחושה הטובה שהוא נותן. אני מניח שהאנתרופולוג פרנקוס מכיר את הנושא הזה יותר טוב ממני.

הפואנטה - גם אם זה נראה כמו עזרה בחינם, נהפוך הוא. לבקש או לצפות לתמורה גשמית תמורת עזרה שאתה נותן זו פשוט צורה ישירה וכנה יותר של אותו הדבר. זה שהעניין נתפס כגסות או חוסר נימוס נובע בסה"כ מנורמות חברתיות מסויימות ויתכן שבנסיבות אחרות היה גם גורר תגובה שונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...