Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול לאחר שטיפה דיי יסודית החלטתי לעבוד עם הווקס המדובר.

קראתי עליו טובות ורכשתי אותו.

את האמת? קל מאוד לעבוד איתו, כמות קטנה מספיקה ליותר מחלק אחד.

נתתי לחומר ב3 - 4 דקות ייבוש ונגבתי.

כל הרכב יצא דיי טוב לרכב שבחיים לא עבר ווקס למרות גילו (6 אוטוטו)

אבל! המכסה מנוע יצא יחסית סביר, קצת כתמים ומגע לא חלק, למה זה?

אולי בגלל שהמכסה מנוע היה חם עקב הנסיעה שלי?

ועוד שאלה:

החומר מתפקד טוב על פלסטיק, לא משאיר סימנים לבנים וזה מעולה!

אבל האם אני יכול לעבוד איתו על הפנסים של הרכב? זה ייתן לי הגנה לפלסטיק של הפנס?

חבר ממש התעקש ולקח קצת חומר וזה יחסית הוציא לו קצת ג'יפה מהפנס, השאלה איך החומר הזה מתפקד לאורך זמן.

אני ישמח לעזרה, תודה!

פורסם

ווקס שמים רק על פח קר ולא בשמש! זה תלמד להבא. יש עוד אופציה למכסה מנוע לא חלק וזה לכלוכים שיורדים עם פלסטלינה בלב, תבדוק אם המכסה אכן מחוספס.

אפשר לעבוד על הפנסים אבל לפי הבנתי ומה שנכתב פה בעבר ווקס/אוטם על פלסטיק לא באמת יגן עליו,אולי כן יתן לו מראה קצת יותר טוב.

Miata ND2

פורסם

תודה על התגובה!

נתחיל מזה שלא ציינתי אם הפח היה קר או חם.

השטיפה הייתה במקום מוצל לערך 20 דקות, לאחר מכן הגעתי למסעדה גם שם עמדתי במקום מוצל עוד 20 דקות.

שהגעתי לבית גם שם עבדתי במקום מוצל, כל הפח היה קר, אולי רק המכסה מנוע היה חם עקב החום של המנוע.

החום של המנוע זה התוצאה שקבלתי על מכסה המנוע?

לגבי הווקס, אתה אומר שאפשר לעבוד איתו על הפנסים.

מריחה של חומר כזה (ווקס) על הפנס לאורך זמן לא יגרום לו לדהות מהר יותר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמתי לב שלא ציינת שלב בו אתה עושה פלסטלינה.

הפלסטלינה חיונית מאוד בתהליך ישום הוקס, היא סופחת את הלכלוך מהנקבוביות שבפח ובכך מאפשרת לוקס "להאחז" בפח.

פורסם

רוב הווקסים הטובים מכילים מסנני קרינה uva ו-uvb ומספקים הגנה טובה נגד פגעי מזג אויר ומזהמים למיניהם לכל חלק ברכב עליהם אתה מורח את החומר.

אם תתמיד בזה, לדעתי יקח לפנס זמן רב יותר לדהות וזה יכול רק להועיל ולא להזיק.

עם זאת, יש חומרים שלא יושבים טוב על פלסטיק ומכתימים אותו ואז זה נראה הרבה פחות טוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

haimiko2:

תודה!

אני רק בתחילת הדרך, לא עבדתי אף פעם עם פלסטלינה, אני בשלב מסוים יתחיל לעבוד איתה.

בינתיים אני צמא לעשות שוב פעם ווקס, אבל הגשם לא נותן לי צ'אנס - העבודה עם החומר הייתה ממש קלה.

sharki25:

אז זהו, זה מה שאני מחפש לדעת.

איך החומר הזה יושב על פלסטיק כמו הפנס, יושב כמובן לארוך זמן.

פורסם

בווקסים איכותיים בדרך כלל (SONAX ומעלה שזה ממש נמוך) הווקס לא אמור להכתים שום פלסטיקים כולל כאלו שחורים לכן אין מה לפחד לשים אותו,אם הווקס הנ"ל (שמי כמוך יודע שמדובר באיכותי מאוד) מכתים פלסטיקים,זה יצויין על גבי האריזה,לכן קרא את ההסבר שם.

Miata ND2

פורסם

ווקס טוב המכיל קרנובה לא מכתים פלסטיק. ווקס זול המכיל סולבנטים,ממסים וחומרי ניקוי כן משאירים סימנים לבנים על הפלסטיקה.

לא פעם ולא פעמיים נמרח לי בטעות קצת ווקס על הפלסטיק וזה לא עשה כלום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
בווקסים איכותיים בדרך כלל (SONAX ומעלה שזה ממש נמוך) הווקס לא אמור להכתים שום פלסטיקים כולל כאלו שחורים לכן אין מה לפחד לשים אותו,אם הווקס הנ"ל (שמי כמוך יודע שמדובר באיכותי מאוד) מכתים פלסטיקים,זה יצויין על גבי האריזה,לכן קרא את ההסבר שם.

סונאקס נמוך רק בארץ.

היבואן לא יודע איזה מותג יש לו בידיים.

"יאללה בירי".

פורסם
סונאקס נמוך רק בארץ.

היבואן לא יודע איזה מותג יש לו בידיים.

כמובן,היבואן מביא מה שמשתלם ולרוב זה סחורה זולה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני חייב לעדכן:

845 חומר מעולה! קל לעבודה, נמרח בקלות ויורד בקלות.

תוצאה טובות מאוד! לא משאיר כתמים לבנים על פלסטיק וסה"כ ווקס מעולה.

צריך לנער אותו כמו שצריך כי הוא לא נוזלי בהתחלה.

כמות קטנה מספיקה לחלקים גדולים.

ממליץ!

• תוכן חדש...