Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיאט לאון 1.8 tsi ידנית עם תוכנת ניהול של giac.

מאז השיפור הגלגלים לא עומדים בעומס של הכוח ומפרפרים בלי סוף בראשון ובשני.(בראשון בכלל בלתי אפשרי לפתוח)אומנם הצמיגים הקדמיים לא במצב חדש(אבל עדיין טובים).השאלה שלי היא האם כדי לנצל את הכוח עדיף לעבור לחישוק גדול יותר כמו 17 או 18 ולהרחיב את הצמיגים כדי לקבל אחיזה טובה יותר או אם אני אשקיע בתמיגים טובים עם אחיזה טובה זה מספיק טוב ויעשה את העבודה?

פורסם

תקנה TOYO R888 במידה 225/45 R17, זה מאושר לרכב שלך.

התנסיתי עליהם ב-GTI עם 280 כ"ס ו-44 קג"מ זמינים כבר בסל"ד סופר נמוך והם היו פשוט מדהימים מבחינת אחיזה!

בקושי חפר בראשון (וגם אם טיפונת כן אז תוך כדי התקדמות) באספלט נורמלי. עם צמיג ספורט רגיל רוחב 225 לקראת סוף חייו

הייתי מפרפר גם ברביעי בעליות של אשתאול כשהאספלט היה לפני הסלילה החדשה. שתבין איזה הבדל!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חבל על הכסף R1R עם בקרת ESP TCS עובדת יעשו את העבודה.

אני עם לאון FR עם תוכנה של REVO, עושה את העבודה מצויין. רק שהמידה שלי היא 225,40,18.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
תקנה TOYO R888 במידה 225/45 R17, זה מאושר לרכב שלך.

התנסיתי עליהם ב-GTI עם 280 כ"ס ו-44 קג"מ זמינים כבר בסל"ד סופר נמוך והם היו פשוט מדהימים מבחינת אחיזה!

בקושי חפר בראשון (וגם אם טיפונת כן אז תוך כדי התקדמות) באספלט נורמלי. עם צמיג ספורט רגיל רוחב 225 לקראת סוף חייו

הייתי מפרפר גם ברביעי בעליות של אשתאול כשהאספלט היה לפני הסלילה החדשה. שתבין איזה הבדל!

תגזים למה שלא יקנה סליקס וזהו? R888 זה OVERKILL מטורף, גם T1S יעשו את העבודה.

פורסם

אני עם לאון FR עם תוכנה של REVO, עושה את העבודה מצויין. רק שהמידה שלי היא 225,40,18.

זאת בדיוק השאלה....האם קוטר חישוק וצמיג רחב יותר זה הכרחי או שאפשר להשאר באותה מידה עם צמיגים טובים ולקבל אחיזה דומה(פשוט משיקולי תקציב..)

פורסם

אם לא מנתקים בקרות גם לינג-לונג סיני לא יפרפר.

כל הקטע זה שהצמיג מתחיל לאבד אחיזה אז הבקרה מגבילה אותך. יציאה מהמקום בלי בקרות מהירה יותר (אם אתה יודע לנהוג).

גם T1S יעשו את העבודה.

T1S יעשה את העבודה על פאביה, לא על רכב עם 200 כ"ס.

אם תקנה R1R במידה שלך (אם יש בכלל) אחרי 5000-10000 ק"מ הצמיג מאבד הרבה מתכונותיו ואתה עדיין תפרפר קצת.

בייחוד שהאספלט ברוב המקומות חלקלק ורחוק משלמות. אתה מוזמן לנסות.

עם R888 ומידה קצת יותר רחבה זה לא יקרה בחיים. אם התקציב מגביל תבדוק אם יש במידה שלך כדי לא לקנות ג'אנטים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני, קצת נסחפת לדעתי.

כפי שזכור לך, לחבר יש לאון 1.8TSI עם "קצת" יותר כוח ממה שהיה לך ב-GTI, והוא לא רץ לקנות R888. תחילה היה עם שני סטים של R1R (שכפי שאמרת ואני מחזק, עושים יופי של עבודה כל עוד יש רמת "בשר" סבירה - ולאחר מכן הם זבל עופות) ועכשיו עם הנקוק K110 (אחרי שנמאס לטחון R1R כל ארבע חודשים... לא מעט כסף). אוחזים בסדר פלוס - למרות ואף כל ערמות הכוח שיש לו.

אני הייתי שם עיני לכיוון ה-AD08 / AD08R, עם נוחות / רמת רעש / אורך חיים - עדיף מאלו של הטויו R888. מעבר לזה - כל דבר אחר לטעמי (בעיקר הטויו המדוברים) יקבל את תקן ה"אוברקיל" או "בזבוז כסף". אומרים שהפדרל 595RS-R טובים (וזולים יחסית), אולי שווה לשקול גם אותם (ה-595RS הרגילים די עלובי אחיזה...).

נ.ב, תבדוק מול E&A / PITSTOP, אולי יש להם איזה סט 17' או 18' שירד מ-VAGית וניתן לרכוש אותו במחיר אטרקטיבי.

במידה ולא, חפש בשלל הפורומים של ה-VAGיות, אני בטוח שתמצא לעצמך איזה סט משומש במחיר טוב - לא חסר חבר'ה שמוכרים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זאת בדיוק השאלה....האם קוטר חישוק וצמיג רחב יותר זה הכרחי או שאפשר להשאר באותה מידה עם צמיגים טובים ולקבל אחיזה דומה(פשוט משיקולי תקציב..)

יותר גומי על הכביש יותר אחיזה..

אם לא מנתקים בקרות גם לינג-לונג סיני לא יפרפר.

כל הקטע זה שהצמיג מתחיל לאבד אחיזה אז הבקרה מגבילה אותך. יציאה מהמקום בלי בקרות מהירה יותר (אם אתה יודע לנהוג).

אני יודע לנהוג...ואני יוצא מהר יותר עם הבקרה פועלת,חוץ מזה הרכב גם מגיב מהר יותר להעברת הילוך כשהבקרה דולקת :roll: (זה משהו שלפחות אני שם לב אליו).

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
הייתי בודק גם את ה hankook 222 .

הם מקוטלגים בין ה R1R לבין ה 888 ,שקטים (יחסית) ואוחזים מצויין.

יש אותם במידה שלי?

מה המחיר?

• תוכן חדש...