Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב5 מימד אתה נחנק למוות כי אין חמצן מחוץ לאטמוספרה אמיתי מידי טוב שלא ראינו גם את ארמגדון ב5D :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

חזרתי כדי לדווח: סרט לא רע, תלת מימד איכותי ולא מעיק. רגעים מסוימים ממש מותחים. בסך הכל אחלה סרט ומומלץ לצפיה בתלת מימד.

פורסם

משחקי הרעב - הסרט הראשון היה גרוע, השני זוועה, לא להתקרב.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

משחקי הרעב מיועד לילדים ובחורות, כמו סדרת דמדומים.

אפשר היה לעשות אחלה סרט מהספר אם היה שם יותר דם וציצים.

אני בעד לתת את השלישי לידיים של זאק שניידר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מתי תחלוף האופנה הזאת, מתי. :cry:

מיותר לגמרי ולא מוסיף שום דבר לשום סרט.

זאת עוד דרך למשוך אנשים לבתי קולנוע כדי לראות עוד סרט תעשייתי, שבלי זה לא היית מתקרב אליו למרחק יריקה. זה המונוסודיום גלוטמט של הסרטים.

בעידן שבו אנשים מורידים סרטים בטורנטים, אולפנים מעדיפים לא להמר על משהן מיוחד וחדשני, אלא ללכת על בטוח, ובגלל זה יוצאים בתקופה האחרונה המון שיקוצים עם מספר בסוף של השם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת לי יש טלויזה חכמה +תלת מימד , ואני ממש מרוצה .

מוריד סרטים 3D

בסה"כ- בתערוכת טכנולוגיה הייתה השנה באמריקה, לא היה טלויזה אחת ב3D

אין שום חידושים בנושא באמריקה זה כבר דעך!

פורסם

הייתי אתמול בסרט ואני חייב לציין שממש נהניתי.

מעבר לעניין ה-3D שמשום מה הוא היחיד שעלה לדיון פה,

כבר הרבה זמן לא ראיתי סרט מבלי לדעת איך הוא צולם או איך עשו את האפקטים.

אחרי שקראתי עליו קצת, הבנתי שפותחה טכנולוגיה חדשה במיוחד עבור הסרט הזה,

כדי לדמות סביבה נטולת כוח משיכה לאורך כל הסרט.

סרט שעבדו עליו יותר מ-4 (!) שנים.

לדעתי העלילה בהחלט לא משהו לזכור לדורות אבל הטכניקה והאפקטים פשוט מדהימים ולא נראו מעולם בקולנוע.

פורסם

אני רוצה.

לא

אני דורש !

את השעה וחצי האלו חזרה לחיים שלי !

בחיים שלי לא השתעממתי ככה בסרט, שיעמום אין סופי, בחורה מטומטמת שיש לה מזל בכמויות מטורפות (אין לה אוויר אבל היא מגיעה בשניה האחרונה, אין לה חללית אבל היא מצליחה להניע משהו, יש לה סיכוי אחד להיתפס במשהו כמובן שהיא מצליחה, נשאר גרם אחד של אוויר במיכל וזה בדיוק מה שהיא צריכה, היא בוערת לכיון הקרקע אבל פוגעת במים, היא טובעת אבל מצליחה להוריד את החליפה ולצאת - בקיצור.. בולשיט

פורסם

אפשר להגיד בולשיט על חצי ממה שרואים בקולנוע! חיפשת הגיון כשנכנסת לאולם?

בתור סרט אפקטים הוא יוצא דופן ומראה משהו חדש ומעניין.

פורסם

אבל מה זה 5D? צפיה ב-360 מעלות (שהיא מהממת כשהסרט גם מתחת רצפת זכוכית)? או פוזה בנוסח מדבקת "טורבו" על ג'סטי 85 ?

מזתומרת? ב-5D אתה יכול לנוע על ציר הזמן כרצונך. אני יכול לראות את הסרט מהסוף להתחלה, אני יכול לראות מה קרה אחרי שהיא נחתה (לא מגלה) ומה קרה לפני שהסרט התחיל (טוב, אני אגלה לכם, היא וקלוני עשו את זה ב-ISS).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני רוצה.

לא

אני דורש !

את השעה וחצי האלו חזרה לחיים שלי !

בחיים שלי לא השתעממתי ככה בסרט, שיעמום אין סופי, בחורה מטומטמת שיש לה מזל בכמויות מטורפות (אין לה אוויר אבל היא מגיעה בשניה האחרונה, אין לה חללית אבל היא מצליחה להניע משהו, יש לה סיכוי אחד להיתפס במשהו כמובן שהיא מצליחה, נשאר גרם אחד של אוויר במיכל וזה בדיוק מה שהיא צריכה, היא בוערת לכיון הקרקע אבל פוגעת במים, היא טובעת אבל מצליחה להוריד את החליפה ולצאת - בקיצור.. בולשיט

לחפש הגיון בסרט הוליוודי זה קצת תמים לדעתי.

אגב גם אני חצי מהסרט שברתי את בראש איך צילמו את כל הסביבה הזאת (ללא כבידה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ראיתי את הסרט, אבל לדעתי כל סרט שאי אפשר להנות ממנו בצפיה רגילה (לא ב700 מימדים) נחשב גרוע.

לפי התגובות פה, לא שווה ללכת לראות.

זה כמו במשחקים, הגרפיקה פחות חשובה מהמשחק עצמו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מסכים. זה כמו שתגיד שכל סרט שאי אפשר להנות ממנו בשחור לבן, או בלי סאונד, לא שווה צפייה אם הוא בצבע או עם סאונד. התלת מימד הוא חלק מההגשה של הסרט ומטרתו לתת לסרט מימד נוסף (תרתי משמע...). זה לא אומר שאי אפשר ליהנות ממנו גם בדו-מימד (ואפשר), פשוט ההנאה אמורה להיות גדולה יותר בזכות המשקפיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...