Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימון סאנרוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון הסאנרוף ברכב (ביואיק רנדוו 2004) התחיל להראות סימני התעייפות בזה שהוא נסגר ונפתח בתקיעות אני לוחץ על הכפתור הוא זז קצת ואז עוד פעם וככה מזיז אותו לפעמים זה נראה כמו נצח...

הבנתי שיש לשמן את המסילות ועכשיו השאלה שלי היא במה להשתמש?

WD40 יעבוד במקרה הזה או אולי גריז? או שאולי ביכלל משהוא אחר?

מה שיש לי כרגע הוא WD40 שנראה לי שמתאים לעבודה זו אבל עדיף לשמוע עוד דעות בנושא.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

יש חומרים מיוחדים כמו סיליקון שהוא לא על בסיס נפט, הוא לא מייבש את הגומיות של האיטום. יש לי בקבוק ספריי כזה של חברת liquid molly מיוחד לסנרוף.

פורסם
שלום לכולם!

בזמן האחרון הסאנרוף ברכב (ביואיק רנדוו 2004) התחיל להראות סימני התעייפות בזה שהוא נסגר ונפתח בתקיעות אני לוחץ על הכפתור הוא זז קצת ואז עוד פעם וככה מזיז אותו לפעמים זה נראה כמו נצח...

הבנתי שיש לשמן את המסילות ועכשיו השאלה שלי היא במה להשתמש?

WD40 יעבוד במקרה הזה או אולי גריז? או שאולי ביכלל משהוא אחר?

מה שיש לי כרגע הוא WD40 שנראה לי שמתאים לעבודה זו אבל עדיף לשמוע עוד דעות בנושא.

תודה רבה לעוזרים.

אל תשמן עם wd 40 את הגומיות של החלון הוא עלול להרוס אותם.

תנקה מאבק טוב טוב את החיכוך בין הגומי לפח.

את המסילות מעט תשמן.

ועל הגומיות תמרח מעט גריז סיליקון שהוא לא על בסיס נפט, אבל לא הרבה כי הוא מושך אבק.

ככה אני מטפל בסאנרוף שלי אחרי כל שטיפה .

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
אל תשמן עם wd 40 את הגומיות של החלון הוא עלול להרוס אותם.

תנקה מאבק טוב טוב את החיכוך בין הגומי לפח.

את המסילות מעט תשמן.

ועל הגומיות תמרח מעט גריז סיליקון שהוא לא על בסיס נפט, אבל לא הרבה כי הוא מושך אבק.

ככה אני מטפל בסאנרוף שלי אחרי כל שטיפה .

כל שטיפה זה מעט מוגזם לטעמי (תקן אותי אם אני טועה) לפי היצרנים זה פעם בחצי שנה/שנה.

פורסם
כל שטיפה זה מעט מוגזם לטעמי (תקן אותי אם אני טועה) לפי היצרנים זה פעם בחצי שנה/שנה.

אני לא זוכר מה היצרן אומר על טיפול הסאנרוף ,

אבל כשאני שוטף את הרכב אז לפחות את הגריז סיליקון אני מורח.

ומדי פעם אני מנקה את המסילות ובודק גם שצינורות הניקוז פתוחים.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
אז בשורה תחתונה מה אתם אומרים גריז או ספרי סיליקון?

מה זה משנה זה אותו חומר האחד בספריי והשני בטיובה .

הכי חשוב שלא יהיה על בסיס נפט.

LANTIS 01 1.8 GLX

• תוכן חדש...