Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי continental או Michelin

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להיוועץ,

הגיע הזמן להחליף צמיגים (יש לי כרגע conti premium contact) מידה: 185/60 R15

הרכב הוא סוזוקי סוויפט אוטומט 1500 סמ"ק. (מודל 2009)

אני מתלבש בין שני צמיגים טובים:

continental premium contact 2

לבין

Michelin energy sever

אשמח לשמוע דעות על הצמיגים הנ"ל ואם יש המלצה אז אשמח להסבר.

תודה וחג שמח

פורסם

לטעמי לך על הקונטי. הדגם הזה ספיציפית מעולה ביחס למישלין שהזכרת.

ואגב, לא שזה משנה הרבה, אבל בדקתי עם בעל פנצ'ריה מוכרת, והוא התקין על הרכב שלו דווקא את הקונטי ולא את המישלין.

• ספונסר פורום
פורסם

המישלין אנרג'י הוא צמיג "ירוק" שנועד לחיסכון בדלק. הקונטיננטל הם יותר צמיגים לאחיזת כביש וביצועים.

מה עדיף? תלוי בך ובמה שאתה מחפש.

פורסם

תודה על התשובות,

דרך אגב ישנו גם הבדל מחיר הקונטי זולים בכ 60 שח לכל צמיג.

אני לא מחפש צמיג לקרוע את הכביש אבל צמיג שייתן מענה טוב לאחיזה ונוחות.

ההבדלים בצריכה בין הצמיגים בטח זניחים ולכן אני לא ממש מתעניין בזה.

יותר מעניין אותי מרחק בלימה, רעש, זמן חיים וכדומה

פורסם

אני כרגע עם Michelin Energy Saver במידה 175/65/15, הרכב זה פיאט פונטו איבו 2010.

מאז ששמתי אותם, הרכב נהייה קצת קופצני. לפי מה שהסבירו לי זה בגלל שהצמיג הזה בעל דפנות קשיחות יותר. אין לי מושג מה הקשר אבל לאחר התייעצות עם מספר אנשים זאת המסקנה שהגעתי אליה.

אולי מישהו פה יכול לאשר את זה? או לחילופין לסתור את זה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
המישלין אנרג'י הוא צמיג "ירוק" שנועד לחיסכון בדלק. הקונטיננטל הם יותר צמיגים לאחיזת כביש וביצועים.

מה עדיף? תלוי בך ובמה שאתה מחפש.

תודה על התשובות,

דרך אגב ישנו גם הבדל מחיר הקונטי זולים בכ 60 שח לכל צמיג.

אני לא מחפש צמיג לקרוע את הכביש אבל צמיג שייתן מענה טוב לאחיזה ונוחות.

ההבדלים בצריכה בין הצמיגים בטח זניחים ולכן אני לא ממש מתעניין בזה.

יותר מעניין אותי מרחק בלימה, רעש, זמן חיים וכדומה

מישהו?

• ספונסר פורום
פורסם

לך על הקונטיננטל.

או לחילופין, תבדוק את הצמיג החדש מבית TOYO שהגיע לארץ - צמיג NITTO. זה מותג הפרימיום של טויו שנמכר כרגע במחירי השקה נמוכים יחסית.

פורסם

אני החלפתי למישלין הנ"ל לפני כמה חודשים (קידמיים) בגלל שהייתי מפרפר עם הקודמים (גם בתאוצה מ-0 וגם בהילוך שני), לאחרונה עם המישלין היציאה מעמידה פחות חלקה אבל בקטנה, מעניין איך הוא יחזיק לי אחרי שנה.

אני קניתי ב-400 ש"ח לצמיג (185/65/14).

הקנייה הבאה שלי תהיה continental

פורסם

לצמיגים ירוקים כמו המישלן הזה יש דפנות קשיחות יחסית ופרופיל המקנה לרכב התנגדות נמוכה לגילגול. אלו מקנים לו חיסכון יחסי בצריכת דלק ואורך חיים גבוה יותר. הטרייד אוף היא נוחות נסיעה נחותה יחסית לצמיגים "רגילים" כמו הקונטי הזה שהוא גם צמיג שקט וזה נחמד. בקיצור אם הדילמה היא שלי אני הולך על הקונטיננטל.

פורסם

טוב אז עדכון חם מהשטח... כשהתקשרתי היום לבחור לסגור על יום שאגיע הוא אמר לי שהקונטי

שהוא אמר לי אינם מהשנה אלא מהשנה שעברה לכן הוא החזיר אותם כבר ואין לו כרגע שום קונטי.

הוא הציע לי את ה מישלין הנ"ל ואני פשוט מתבאס ... ולא יוד מה לעשות :(

• ספונסר פורום
פורסם
טוב אז עדכון חם מהשטח... כשהתקשרתי היום לבחור לסגור על יום שאגיע הוא אמר לי שהקונטי

שהוא אמר לי אינם מהשנה אלא מהשנה שעברה לכן הוא החזיר אותם כבר ואין לו כרגע שום קונטי.

הוא הציע לי את ה מישלין הנ"ל ואני פשוט מתבאס ... ולא יוד מה לעשות :(

פנה אל אביתר מ-ג.מ פורטל. הם מייבאים בעצמם את הצמיגים אז יכול להיות שיהיה להם מלאי טרי יותר.

• תוכן חדש...