Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Laptop מארה"ב ב- Black friday

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספציפית חשבתי על ה- Dell Inspiron 15Z שלפי הפרסומים יימכר ב-400$ במסגרת המבצע. כמה שאלות מנסיונכם:

1. מה צפויה להיות עלות המשלוח והמיסים?

2. האם לאחר הכל המחיר עדיין משתלם לעומת אלטרנטיבות בארץ?

3. לגבי המחשב עצמו- השימוש הוא עבור סטודנטית, כך שהוא אמור להיות נוח לנשיאה בתיק. המחשב הנ"ל שוקל מעט יותר מ-2 קילו, למרות שיש לו מסך 15''. האם סביר? האם יש המלצות אחרות?

4. אם משלוח מחו"ל, באיזה אופן כדאי לשלוח? (יש לי מישהו שם שיוכל לקבל אותו ולשלוח אליי אם צריך).

הדרישות בגדול הן שיהיה נוח לשימוש לסטודנטית באונ', מבחינת חומרה שיהיה סביר כך שיחזיק כמה שנים טובות ושהמחיר גם כן יהיה סביר ולא מחיר של המחשב החזק ביותר.

אשמח להמלצותיכם.

פורסם

מקלדת תצטרך לחרוט או מדבקות בעברית

אחריות תברר אם תופסת בארץ

מסים - תצטרך לשלם מעמ - 70$על 400$ (יותר אם יש מסים בנוסף על ה400)

שילוח 100$ אני די מרוצה מbuy2usa

בסה"כ זה לא יוצא משתלם יותר מדי למחשב סטנדרטי

פורסם

אני יכול להתייחס רק לשאלות 1 ו-4, מנסיון טרי. לפני מספר שבועות רכשתי לאמי טבלט-טרנספורמר של לנובו שעלה 400 דולר ובפועל הפך ל-1607 שקלים כולל מסים ומשלוח, בלי טובות או קומבינות.

אחרי כל שיעורי הבית והבדיקות הרלוונטיות יצא שהכי משתלם להזמין אותו דרך buy2usa ולשלוח באוויר, כך שבמחיר של 20-50 דולר נוספים קיבלתי אותו עד הבית תוך שלושה ימים בלבד וללא עלויות נסתרות. ממליץ לך לבדוק את האפשרות הזאת בלי קשר למחשב שתבחר בסוף, כמו גם את שירות shipito שנדון כאן בעבר. (שים לב להגבלות!)

חריטת מקלדת מקצועית עולה 150 שקל לשפה ב"פיסי-גרף" והם אפילו נותנים לך לבחור את הצבע. ההפתעה היחידה למעשה הייתה מס קניה מקומי בארה"ב - 29 דולר נוספים על ה-400 שהמחשב עלה במקור.

פורסם

אני לא מבין משהו- למה אנשים משתמשים ב buy2usa במקום מאסטופ, כש buy2 שולחים עם דואר ישראל בשלב האחרון, ככה שזה גם מעט איטי יותר וגם משאיר את הציוד היקר שלכם בידי דואר ישראל?

מסאטופ שולחים עם DHL, יומיים או גג גג שלושה מרגע שהחבילה במרכז ההפצה והיא אצלכם בידיים. המחירים אותו דבר.

הזמנתי באמצע השנה 2 מחשבים ניידים דרכם, על אחד שילמתי 80 דולר משלוח ועל השני 76.

פורסם

האמת שמישהו אמר לי של-Buy2USA יש מחיר קבוע של 50$ ללפטופים. אכן שמעתי שיש תוספת של מיסים מקומיים בארה"ב.

מישהו יודע מה מדיניות האחריות של דל לגבי לפטופים? בטלפון הם טענו שלאחר שמבצעים העברה דרך האתר של האחריות לישראל מקבלים אחריות ללא כל עלויות נוספות. האם מישהו התנסה בזה?

פורסם

אתמול שכנתי לעבודה הזמינה נייד אסוס (לא זוכר בדיוק איזה דגם , משהו עם UX, סוג של אולטרה בוק), כונן SSD. מחיר בבלאק פריידי באמזון פחות מחצי ממה שבארץ, אחרי משלוח של שיפיטו התווספו עוד כ 80 דולר ועדיין המחיר הסופי יהיה פחות מ 70% מהכי זול בארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתמול שכנתי לעבודה הזמינה נייד אסוס (לא זוכר בדיוק איזה דגם , משהו עם UX, סוג של אולטרה בוק), כונן SSD. מחיר בבלאק פריידי באמזון פחות מחצי ממה שבארץ, אחרי משלוח של שיפיטו התווספו עוד כ 80 דולר ועדיין המחיר הסופי יהיה פחות מ 70% מהכי זול בארץ.

אפשר קישור ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני לא זוכר דגם מדויק, זה היה מאיביי. לגבי מיסים - תקראו את הפוסט שלי על שיפיטו ותבינו לבד... זה רק מחיר משלוח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חריטת מקלדת עולה בערך חצי ממה שDerish אמר ב http://www.kasirgraf.co.il/

צ'לנוב 15 ת"א

הבעיה ש 400 $ בנוסף למיסים בארץ, משלוח וכול השאר כבר לא יהיו שווים יותר מדי.

אם מישהו מביא לך זה סיפור אחר

לי הביאו לפני כמה חודשים i5 מסך מגע אחרי מקלדת היה פחות מ 2000 ש"ח

אייל

פורסם

כולל המיסים והשילוח דרך BUY2USA זה עולה 532$, שזה עדיין לכאורה חיסכון משמעותי לעומת מחירו הרגיל ללא מבצעי Black Friday או המחיר בארץ.

פורסם
חריטת מקלדת עולה בערך חצי ממה שDerish אמר ב http://www.kasirgraf.co.il/

צ'לנוב 15 ת"א.

99 זה בערך חצי מ-150? :lol:

"קציר" זה מעולה למי שנוסע על שני גלגלים או מתנייד בתח"צ/רגלית. לשאר - בהצלחה במציאת חניה באזור צ'לנוב...

(אגב, בלי קשר לנושא השרשור - זו טענה שיש לי כלפי בתי עסק רבים בת"א. כאילו מה, אתם לא רוצים שלקוחות יבואו אליכם? אי אפשר לדאוג להסדר מוזל עם איזה חניון באזור? :?)

פורסם
אני לא מבין משהו- למה אנשים משתמשים ב buy2usa במקום מאסטופ, כש buy2 שולחים עם דואר ישראל בשלב האחרון, ככה שזה גם מעט איטי יותר וגם משאיר את הציוד היקר שלכם בידי דואר ישראל?

כי buy2usa יותר זולים.

א. כפי שכבר נכתב פה, מחשבים בגודל של עד 15.6", מחיר המשלוח בBUY2USA הוא 59 דולר. לעומתם מאסטופ עולים 75-90 דולר כתלות במשקל ונפח.

עוד יתרון לbuy2, זה שאם החבילה שלכם זוכה לביקורת נוספת בקבלה לארץ (כמו אגרת בידוק ביטחוני, בידוק סמים וכדו' שנופלת באקראי על החבילות השונות), buy2usa סופגת את העלויות בעצמה. באתר מאסטופ, לעומת זאת, רשום כך:

19. המכס רשאי לעצור כל חבילה לפי שיקול דעתו ולבדוק אותה ו/או לעכב את שחרורה. במקרה של עצירת ו/או עיכוב חבילה יחויב הלקוח בעמלת מכס גבוהה יותר ובדמי אחסון, כפי שיקבע על ידי המכס ועמיל המכס.

ב. כשהמחשב עולה עד 999 דולר (כולל מיסים מקומיים בארה"ב ומחיר שילוח פנימי בארה"ב), ישנו רק המע"מ.

מ1000 דולר בנוסף למע"מ מתווסף מס שקר כלשהו (עמלת רישום פרטני) בגובה של כ75 דולר.

ג. דואר השליחים של דואר ישראל גם עובד יפה מאוד. כשמשלמים להם, הם עובדים כמו שצריך.

ד. לזה שמעליי, תבדוק טוב טוב את אמינותם של דגמי לנובו העסקיים והביתיים. לאחרונה השם שלהם בתחום נפגע (מאז המכירה לסיניים). הייתי מציע לך למצוא חלופות מבית דל שעד עתה מצליחים להראות אמינות טובה יותר.

אגב, האמירה מגובה גם ע"י נתוני soluto.

ה. לגבי חריטת מקלדת, עד כה לדעתי האישית בלבד, אני הכי מרוצה מהתוצאות של PC גרף שבחולון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...