Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים חבר נוסע היום לפריז ואמרתי ננצל את זה אני רוצה לשלוח לו למלון חבילה ,ורציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה והאם דבר כזה אפשרי?

ניסיתי לשלוח מיילים לקלין יור קאר ועוד כמה אתרים אך לא קיבלתי תשובה כבר שבוע,אני לא רוצה לקחת סיכון סתם.

שיפוצים..

פורסם

ביצעתי דבר כזה,רק בגרמניה.

תברר את הכתובת המלאה של המלון.

צור קשר עם המלון ותודיע להם שבתאריך X Y Z צריכה להגיע אליהם חבילה שלך,אז שישמרו אותה.

ואת ההזמנה תבצע בערך 4 ימים לפני שאתה אמור להגיע למלון או כמה ימים יותר בכדי שלא יקרה מצב שאתה בדרך לארץ והחבילה לא בידיים שלך :D

לגבי CYC תבצע את ההזמנה ותכתוב להם את הכתובת של המלון ותבקש בטופס של ההזמנה תצא כמה שיותר מהר כי אתה תייר וכו' וכו'.

בהצלחה

פורסם

טוב התקשרתי לקלין יור קאר והם הבטיחו לי שזה יהיה עד יום שישי במלון והזמנתי :lol:.

חבר שלי יהיה עד יום שני במלון.

שיפוצים..

• תוכן חדש...