Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים.

בחודש האחרון אני נתקל בתופעה שהרכב מגמגם - כלומר פתאום באמצע נסיעה, הדוושה של הגז כמעט ולא מגיבה, לא משנה אם אני שם "פול גז" או בעדינות.

זה קורה גם כשהמנוע חם, גם במהירות איטית או גבוהה, קרה לי גם אחרי נסיעה של 5 דקות שהאוטו היה קר.

אחרי כמה שניות זה מסתדר והאוטו חוזר לעצמו. יכול לעבור יום שלם בלי כלום ואפילו יותר , וזה יכול לקרות כל הזמן.

חבר עם רכב זהה, טען שקרה לו אותו הדבר, וזה נבע מקוילים שהיו סדוקים בחלק העליון שלהם.

הפלאגים אורגינל (~80 ₪ אחד) עשו 10,000 ק"מ.

בדקתי התנגדויות ולפי מה שחבר שלי אומר, ההתנגדויות לא הגיוניות. מצ"ב תמונות.

היום הייתי אצל המוסך שאמר שהוא לא יכול לאבחן את התקלה אם הוא לא תופס אותה "על חם".

בנוסף, התחלתי לנסוע עם OBD ומספר התקלה שהוא מראה זה p0105

מישהו יכול לתת לי בבקשה כיוון כלשהוא?

DSC02641.jpg

DSC02644.jpg

IMG-20131122-WA0004.jpg

IMG-20131122-WA0005.jpg

אמר ר' עקיבא: "ואהבת לרעך כמוך"

פורסם

אם הבנתי נכון, במידה והחיישן מזייף לפעמים, התערובת של אוויר/דלק מושפעת מזה באופן ישיר, נכון?

אפשר הסבר איך בודקים את החיישן הזה? מדידת מתחים ?

פורסם

בנוסף, הבנתי שאפשר לנקות את החיישן עם ספרי מגעים. האם הכוונה היא לנקות את המגעים שלו או לפרק אותו ולנקות את כולו ?

פורסם

היום באמצע שהרכב רעד, ראיתי שכשאני מכבה את הרכב ומדליק אותו מחדש, הרכב עובד טוב לשתי שניות בערך אבל אח"כ שוב רועד.

מדדתי את ה-KPA עם ה-OBD באמצע נסיעה וגם כשהרכב עומד ושמתי לב שהערכים שלו כמעט כפולים מהמצב הנורמלי כשהוא מתחיל לרעוד.

מישהו יכול לתת כיוון?

פורסם

זאת הבעייה עם הרכב הזה - בעם המחשב לא כתב לך איזה צלינדר מחטיא בעירה כעט , עד שהוא יזהה ילך לך הממיר.

החלף אחד מהם לפי בחירתך - עם קלעת בול במקרה התקלה תעבור ובעם התקלה תמשיך - החלף את השני עם הסליל הראשון שהוצאת ושמרת בבג"ז.

בעם לא החלפת מצתים בזמן האחרון זה הזמן להחליפם ורק למקוריים - מצתים לא תקנים מקצרים את חיי הסלילים .

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

עדכון:

הבעיה נפתרה - הרעידות היו בגלל סליל לא תקין.

עלות החלפה בחברה - 850 ש"ח, עלות סליל מקורי ~500 ש"ח, אנגלי ~350 ש"ח, מפירוק - 150 ש"ח.

קניתי מפירוק מאבי חלקי חילוף ברחובות, שנתן לי אחריות 3 חודשים על החלק. שירות מעולה!

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...