Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS IGO לאנדרואיד

ABSULUTT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיע במכשיר למחיצה iGO/content/lang

תראה שם את כל קובצי השפה (קובצי zip). אם רק עברית מעניינת אותך, תמחק את כל הקבצים מהמחיצה חוץ מקובץ בשם Lang_Hebrew.zip.

אם יש שפות נוספות שאתה עושה בהם שימוש, תשאיר גם אותן.

תפעיל מחדש את המכשיר, ואם יש צורך, גש להגדרות (Settings) -> שפה ומידות (Regional) ותבחר את השפה הרצויה.

עובד כמו קסם תודה רבה

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 471
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי .

יש לי LG G2 עם רזולוצייה 1920X1080 , האם יש איזו גרסה של האייגו שתעבוד על הנייד שלי ? , אם כן , אשמח אם תשתפו , תודה .

ד''א , לפני זמן מה היה לי את המכשיר גלקסי S3 מיני , בעל רזולוצייה 800X480 , התקנתי עליו את התוכנה , עבדה בלי שום בעיות , למי שזה מעניין אותו :smile:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

לא הבנתי במה היא יותר טובה מהאייגו? (חוץ מהעניין שלא צריך חיבור אינטרנט).

האם יש לכם שם מפות של חו"ל? (אם כן, של איזה מקומות?)

פורסם

זו גרסה של אייגו שנקראת "פרימו", והיא תומכת בתכונות שגרסת ה"אייגו" לא, כמו למשל פרופילי מסלול חכמים, תצוגת צומת/מנהרות, נתוני משאיות, היסטורית מסלולים לפי עומסים בשעות היום השונות ועוד. רוב התכונות רלוונטיות יותר לחו"ל.

גם קובץ המפה עצמו מכיל יותר מידע מהמפה של אייגו.

בכל מקרה, מהנסיון שלי, אני מעדיף את IGO 8.3.5 (זו גרסה ל-wince, לא לאנדרואיד) על פני הפרימו.

זה לא מגיע עם מפות כברירת מחדל. יש לך צורך במפה ספציפית? יש לנו שרשור ייעודי לנושא.

פורסם

thl w8s 1920*1080 - התוכנה עובדת אך :

1. לא מזהה את המפה וכן אין שפת הנחיה קולית בעברית.

2. לאחר מסך הטעינה נותר סימן מים של מסך זה (כחול בהיר) בתפריטי הניווט, הגדרות, חיופש וכד'.

האם תקין ?

ג.נ. - טרם יצאתי החוצה לקבל נעילת GPS - האם יש קשר לבעיות הנ"ל ?

פורסם

קובץ קול בעברית נכלל בחבילה. לשינוי, כנס בתפריט ל:

עוד-> הגדרות-> צלילים ואזהרות-> שפת הנחיה קולית, ותבחר מתוך הרשימה.

לחילופין, באמצעות סייר הקבצים, תעבור למחיצה content\voice ותשאיר שם רק את הקובץ Voice_Hb-m1-lua.zip. בהפעלה הבאה של התוכנה, זו תהיה השפה הזמינה היחידה.

לגבי המפה, אם העברת את הקבצים למכשיר לפי ההנחיות, היא אמורה להיות במחיצה content\map.

סימן מים? אין לי מושג למה הכוונה, תצרף צילום מסך לדוגמה.

אבל אולי לפני הכל, צא עם המכשיר, תמתין לנעילת gps ותראה מה קורה.

פורסם

מוזר, בדקתי את הקבצים שהעליתי, יש בשניהם (S4,S3) גם קובצי קול בעברית. ברשימה שלי יש 15 קבצים, אצלך 7. איפה כל שאר הקבצים?

מאיפה נובע ההפרש? תוכל להפנות אותי לגרסה שהורדת, לפוסט הספציפי?

voice_files.jpg

פורסם
מוזר, בדקתי את הקבצים שהעליתי, יש בשניהם (S4,S3) גם קובצי קול בעברית. ברשימה שלי יש 15 קבצים, אצלך 7. איפה כל שאר הקבצים?

מאיפה נובע ההפרש? תוכל להפנות אותי לגרסה שהורדת, לפוסט הספציפי?

חחחח, אל חשש.. זו אותה גרסה בדיוק, הסרתי את יתר קבצי הקול.

פורסם

עדכון - באוטו יש קליטת לוויינים מצוינת אך אין שום מפה, יש קואורדינטות אבל אני נוסע בשממה מוחלטת..

אני לא חושב שזו בעיה ברמה של סוג המכשיר כיוון שהרזולוציה בסדר והתוכנה פעילה.

אולי קשור לקובץ sys? אני סתם יורה באוויר, זה משגע אותי שאין לי מפה..

פורסם

מותקנת לך גרסת תוכנת ניווט אחרת/כלשהי (אייגו) על המכשיר/ים?

גם ברכב יש "סימן מים" ואין קול הנחיה בעברית?

תוכל להעלות לכאן את קובץ ה-sys.txt שיש לך בספריית ה-root?

פורסם

אוקי חבר'ה , תודה על העזרה , התקנתי והכל עובד פיקס .

מכשיר - LG G2 D802 , רזולוצייה 1920X1080 .

שלבי התקנה שביצעתי :

הורדתי את הקובץ שאמרתם לי להוריד , עבור המכשיר שלי , מפוסט מס' 10 .

במכשיר שלי אין כרטיס מיקרו SD אלא רק הזכרון הפנימי של המכשיר , אז מה שעשיתי זה - נכנסתי לניהול הקבצים שבזכרון המכשיר שלי , לחצתי על ''כל הקבצים'' , אחרי זה על ''זכרון פנימי'' , ושם כבר הוספתי תיקייה שנקראת sdcard , בתוכה הוספתי עוד תיקייה בשם iGO , וכבר לתיקייה הזאת העברתי את התיקיות והקבצים השונים מהקובץ שהורדתי מפוסט מס' 10 (כמובן שלפני זה את הקובץ הדחוס פתחתי בכדי לשלוף ממנו את שאר התיקיות והקבצים , הנחוצים להתקנת התוכנה כאשר הם כבר נמצאים בזכרון המכשיר הנייד) .

אז שוב תודה לכם :-D .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...