Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS IGO לאנדרואיד

ABSULUTT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 471
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Possibilities, ספר בבקשה מה לא היה תקין ואיך הסתדר כדי שכולנו נוכל ללמוד מזה. תודה.

ההרגל המגונה שלי להתקין תוכנות IGO על ה - ROOT של המכשיר ב - PHONE STORAGE ולא ב - SD CARD...

כיוון שיש לי כמה גרסאות (קבצי התקנה) שאינן מותקנות, ככל הנראה נוצר מצב שהאפליקציה משכה נתונים מגרסאות אלו שיושבות על ה - SD CARD ולא ב - PHONE STORAGE.

תודות לפוסט של - JENTUS12 הבנתי את הבעיה.

פורסם

לאחר ההתקנה אני מקבל את ההודעה USER INTERFACE RESOLUTION 720X1230 IS NOT SUPPORTED

חפשתי בגוגל ונראה לי שישנה אפשרות להוסיף רזולוציותעל ידי כניסה לקובץ SYS

היכן ממוקם הקובץ הנ"ל ?

פורסם

תודה על התגובה , אכן התקנתי את הגרסה הראשונה שתומכת במספר רזולוציות ,הראשונה שפרסמת .

מסיבה כלשהי אני לא רואה את הספרייה ROOT .

יכל להיות שהיא מוסתרת \לקריאה בלבד ?

פורסם

ספריית ה-root היא הספריה (iGO) שהיית אמור להעביר אליה את ספריות המשנה ואת קובצי branding.zip ו-data.zip.

לא היית יכול ליצור את הספריות ולהעביר את הקבצים אם אין לך גישה לספריה.

קרא בעיון שוב את הוראות ההתקנה בפוסט 22.

פורסם
ספריית ה-root היא הספריה (iGO) שהיית אמור להעביר אליה את ספריות המשנה ואת קובצי branding.zip ו-data.zip.

[/url].

פעלתי על פי ההוראות ,יצרתי ספרייה והעברתי אליה את כל הממציתות והקבצים ובכל זאת אינני רואה קובץ SYS :shock:

המכשיר שלי הוא XIAOMI MI2S הסיני.

אנסה להתקין את הגרסה השנייה (של המשתמש גיא.ב) אולי זה יעזור--->הקישורים נחסמו

פורסם
זה עובד, אבל זאת גרסה ישנה לא ?

זו גרסה ממארס 2013. גם אם יש גרסה חדשה יותר, לא בטוח שתוכל להצביע על ההבדלים ביניהן. לא נראה לי שאתה צריך יותר ממה שהיא מציעה, בטח לא בארץ.

ובכל זאת אינני רואה קובץ SYS :shock:

תיצור בעצמך (באמצעות notepad) קובץ כזה, תעתיק אליו את התוכן מפוסט 58, ותשמור אותו ב-root בשם sys.txt.

פורסם

יצרתי את הקובץ SYS ובנוסף הוספתי רזולוציה , להלן תוכן הקובץ

[android]

;fullscreen=1

;tablet=1

;has_physical_home_button=1

[device]

type="android"

[rawdisplay]

driver=engine

;screen_xy="auto"

screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen"

;screen_xy="800_480:1180x670/720x1120/720x1230"

;screen_xy="800_480:1280x670/720x1220"

כעט התוכנה נפתחת ועד התחלת הניווט הכל תקין, לאחר שאני בוחר יעד ולוחץ "נווט" מתרחש משהו מוזר והתוכנה נסגרת

ניסיתי להפעיל רק בבית ויכל להיות שאין קליטת לוויינים מה שגורם לתופעת הסגירה .

מחר אנסה מתוך הרכב ואדווח אם יש שינוי

פורסם

נדמה לי, אני לא בטוח, אבל אם אתה מפעיל את האופציה של

screen_xy="auto"

אז אין צורך בפירוט שבא בשורות הבאות.

והשורות הבאות עם פירוט הרזולוציות? השניה מבטלת את הראשונה והשלישית את השניה. מי שבפועל "תופסת פיקוד" זו השלישית, והיא לדעתי לא מייצגת את הרזולוציה שלך.

נסה בלי שלושתן, ואם לא עובד נסה עם שורה אחת רלוונטית במקום זו עם ה-auto.

זה שלב של ניסוי וטעיה, אין ברירה.

מה מוזר במה שמתרחש לפני הסגירה?

• תוכן חדש...