Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה+ עניין הריקול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין באוקטביה החדשה.

יש ברשותי שברולט קרוז LS מסוף 2010 ( נובמבר) במצב מצויין.

מחיר המחירון שלה עבור 90000 קילומטר הוא 68000.

את הדגם הזה ספציפי קשה למכור באופן פרטי ( אנחנו עדיין מנסים האמת) , בכל זאת נציג המכירות הציע טרייד אין של 55000 כשעוד לא ראה את האוטו, ככה שנאי מאמין שבאופן ריאלי זה יסגר ב 50000.

כעקרון הוא אמר שאוטומתית סקודה מורידים 18% מערך המחירון עבור הטרייד אין.

המחיר שהוצע על האוקטביה החדשה , אלגנס 1.4 הוא 150000.

השאלה שלי היא כזאת.

במידה ונרצה לנסות ולהוריד את המחיר, מה עדיף לנסות:

ללחוץ ולקבל הנחה על מחיר הרכב החדש

או ללחוץ ולנסות להעלות את מחיר הטרייד אין.

-------------------------------------------

בנושא אחר.

הבנתי שיש רעש די גדול לגבי הריקול של הDSG 7.

אני יודע שבעיות הרעידות נפתרו בגרסא החדשה ( 2013) אבל התחילו לדבר על החלפת שמן. האם הריקול נוגע גם לדגם החדש? כלומר האם אני צריך לקנות וישר להכניס את הרכב לריקול? האם השינויים נעשים בדגם החדש עוד לפני שקניתי?

אם יש עוד המלצות לגבי תהליך הקנייה או המלצות ( או להפך) לגבי הספציפי הזה אני יותר מאשמח לשמוע.

תודה רבה!

פורסם

לגבי הנושא הראשון - עדיף לך למכור את הרכב לבד ולהגיע לסוכנות משנה של סקודה (לא לסוכנות הראשית של היבואן!) עם סטיפה של מזומנים. אני לא צוחק, סטיפה. כאילו ערמה של שטרות. לסוכנות משנה יש הרבה פעמים אפשרות להתגמש איתך במקומות בהם לסוכנות הראשית אין וכשנציג מכירות רואה שאתה לקוח רציני עם כסף מזומן על השולחן קל יותר להתגמש איתך.

לגבי הנושא השני - באופן עקרוני הגירים של הדגם החדש אמורים להיות ללא ריקול אבל זה לא כזה משנה. במקרה הכי גרוע יעבירו את הרכב ריקול בארץ לפני שימסרו לך אותו, זה לא כזה משנה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעולה , תודה רבה!

במידה ולא הצלחתי למכור את הרכב באופן פרטי, האם זה נהוג להוריד אוטומטית חמישית מחיר ממחיר המחירון בטרייד אין?

בכל מקרה, במקרה כזה, האם כדאי לךהתמקח על מחיר הטרייד אין, על מחיר הרכב החדש או שזה לא ממש משנה?

אם יש לך עוד טיפים אני אשמח לשמוע!

פורסם

אין רעש ואין ריקול לגבי DSG7 2013. מי שמייצר את הרעש זה מי שמעוניין שיהיה רעש, כל אחד מסיבותיו הוא. יש עכשיו קמפיין להחלפת שמנים מסינטטי למינרלי. כל המכוניות שעברו עדכוני גיר, כבר הוחלף להם השמן במסגרת זו. נותרו כמה אלפי מכוניות מ-21012 (6,000 לפי מה שפורסם באתרים) שהוזמנו להחלפת השמן. אני מניח שמכוניות חדשות מגיעות כבר עם השמן הנכון. אנחנו למשל קנינו השנה אוטו (יפני לצורך העניין) ושבועיים אחרי שקנינו אותו התפרסם לו ריקול שקשור להיגוי. הייתי יכול לצרוח ולהשתולל "מה זה ריקול לרכב בן שבועיים". האוטו היה במוסך חצי יום ומאחר וזה קרוב לעבודה אז הייתה לי אחלה חניה בשבילו באותו יום וככה התייחסתי לזה. לא ביג דיל ולא עשינו מזה עניין. טיפה מבאס אבל רק טיפה כי כיום המכוניות הרבה יותר מורכבות וכנראה שעניין עדכוני התוכנה, שיפורים, ריקולים, קמפיינים של שירות וכו' הפכו להיות חלק אינטגרלי מחייו של כל רכב.

פורסם
מעולה , תודה רבה!

במידה ולא הצלחתי למכור את הרכב באופן פרטי, האם זה נהוג להוריד אוטומטית חמישית מחיר ממחיר המחירון בטרייד אין?

בכל מקרה, במקרה כזה, האם כדאי לךהתמקח על מחיר הטרייד אין, על מחיר הרכב החדש או שזה לא ממש משנה?

אם יש לך עוד טיפים אני אשמח לשמוע!

נהוג להוריד יותר על טרייד אין ככה שקשה לי להאמין שתוכל לשפר בצורה משמעותית את ההצעה שקיבלת.

פורסם

אוקיי הבנתי אתכם, תודה רבה.

עוד כמה דבריםש אני אשמח לעזרה בהם:

1.על אילו סוכנויות משנה של סקודה מדובר? אוטו דיל, אילון מוטורס וכו'? משהו מומלץ?

2. במידה ולא נצליח למכור את הרכב, וניאלץ ללכת במסלול הטרייד אין, האם סוכנויות המשנה גם מבצעות טרייד אין?

3. קנייה מסוכנויות הרכב היא אמינה ? מה החסרונות לקנייה דרכה אל מול קנייה מסוכנות היבואן?

--------------------

שאלות לגבי האוקטביה הספציפית: (באשכול הקודם לא יכולתי לפרסם יותר תגובות משום מה):

1. האם משהו יודע אם ניתן להוסיף מנורות לד וקסנון בתוספת כסף? ( לגרסאת האלגנס), אם לא האם ניתן לקנות בנפרד את חבילות התאורה האלו ולהתקין אותן בארץ על המכונית הקיימת?

2. משהו יודע אם בגרסאת האלגנס חיישני הרוורס הינם מקוריים ומציגים את התצוגה הגרפית על המסך ( שמראה כמה קרוב אתה לדברים) ולא רק צפצוף?

תודה רבה לכם!

פורסם

קודם כל יפה שהם לוקחים את הרכב שלך. את הרכב שלנו לא רצו בכלל לקחת רנו מגאן 5 דלתות( פלואנס ) שנת 2010 עם אחריות יצרן. דבר שני בזמנו דיברו על בין 5 ל 35 % הורדה במחירון לפני שראו את הרכב. הקיצור תנסה למכור בפרטי ואם לא תצליח תנך חזק הלשון ושם את הרכב בטריד במידה ויש לך האופציה לרכוש רכב חדש בסכום הזה. תתחדש ובטוח שתהנה !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

1. לסקודה יש את הסוכנות הראשית שנמצאת ברחוב יגאל אלון בתל אביב. חוץ מזה יש עוד סוכנויות שהם לא הסוכנות הראשית והם נקראות סוכנויות משנה.

אוטודיל מוכרת סקודות משומשות, איילון מוטורס מוכרת רק רכבים של פורד.

2. כן, עושים שם טרייד אין.

3. בוודאי שאמינה. אין חסרונות, זה אותו הדבר כמו לקנות מהסוכנות הראשית, רק שיש קצת יותר מקום למיקוח.

פורסם

אהה הבנתי למה אתה מתכוון :)

ממש עזרתם לי.

אם משהו יודע לענות עכשיו רק על השאלות הספציפיות על האוקטביה זה יעזור עוד יותר.

תודה רבה לכולם!

פורסם
אוקיי הבנתי אתכם, תודה רבה.

עוד כמה דבריםש אני אשמח לעזרה בהם:

1.על אילו סוכנויות משנה של סקודה מדובר? אוטו דיל, אילון מוטורס וכו'? משהו מומלץ?

2. במידה ולא נצליח למכור את הרכב, וניאלץ ללכת במסלול הטרייד אין, האם סוכנויות המשנה גם מבצעות טרייד אין?

3. קנייה מסוכנויות הרכב היא אמינה ? מה החסרונות לקנייה דרכה אל מול קנייה מסוכנות היבואן?

--------------------

שאלות לגבי האוקטביה הספציפית: (באשכול הקודם לא יכולתי לפרסם יותר תגובות משום מה):

1. האם משהו יודע אם ניתן להוסיף מנורות לד וקסנון בתוספת כסף? ( לגרסאת האלגנס), אם לא האם ניתן לקנות בנפרד את חבילות התאורה האלו ולהתקין אותן בארץ על המכונית הקיימת?

2. משהו יודע אם בגרסאת האלגנס חיישני הרוורס הינם מקוריים ומציגים את התצוגה הגרפית על המסך ( שמראה כמה קרוב אתה לדברים) ולא רק צפצוף?

תודה רבה לכם!

1. גם באלגנס לא מגיע עם קסנון.

2. החיישנים באלגנס (קדמיים ואחוריים) מותקנים בקלאס A ואין תצוגה גרפית.

אתה יכול להוסיף את זה אחרי שאתה מקבל את האוטו בתוספת תשלום (אין לי מושג כמה זה עולה)

• תוכן חדש...