Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי מיליון שקל סתמיים בהחלט נפלו לידכם.

אתם ללא חובות כלשהם, משכנתא לא כזו מכבידה, מצבכם טוב והחלטתם לפנק את עצמכם ברכב מן הסרטים.

בחצי מיליון, מה הייתם רוכשים?

לי אישית עשרות מכוניות עוברות בראש, מבמוו 1 גרסת ה-M המגרה, ועד חיית שטח גדולה ומפחידה.

יאללה לפנטז...

אין צורך בחתימה....

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי קונה 10 סוזוקי אלטו ומשחק איתם ביחד עם חברים כדורגל כמו שעשו בטופ גיר :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי קונה דירה בפריפריה ומשכיר אותה. וכמובן ממשיך לנסוע על הרכב שלי.

אחרי שהיו נופלים לידי הרבה חצי מיליונים, הייתי קונה הרבה דירות. כאשר דירות יתנו תשואה נאה כל חודש שלא צריך לעשות כלום, בחצי מיליון הבא שהיה נופל לידי הייתי שם אותו בצד עד לחצי מיליון הבא. :D ואז קונה איזו מרצדס נחמדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

GTR משומשת בת שנה.

בעודף הייתי קונה פאביה, לוחץ עם ה-GTR ליידה ואז מאשים את צ'מפיון שיש קירקושים בדשבורד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
חצי מיליון שקל סתמיים בהחלט נפלו לידכם.

אתם ללא חובות כלשהם, משכנתא לא כזו מכבידה, מצבכם טוב

לדעתי חצי מיליון יהיו פשוט הרבה יותר ריאלים לרובנו כמובן עם חיים ארוכים של עבודה קשה והתמדה מאשר משהו כמו 2 מיליון :lol: .

שים לב מה פות״ש התכוון.

הוא לא דיבר על שנים (רבות) של עבודה קשה וחסכון כמעט בלתי אפשרי,

הוא דיבר על סכום שפשוט נופל לידינו בלי שום חובות אחרות.

לצערי, זה לא ריאלי עבור רוב האוכלוסיה כמעט כמו סכום של מיליון, שני מיליון

או חמש וחצי טריגזיליון...

אבל אם כבר מפנטזים - סכום הרכישה הוא לא הבעיה פה.

הבעיה זה אחזקת הרכב אחרי שקניתם אותו.

נניח וקנית GTR משומשת בכל החצי מיליון,

עכשיו איך תשלם ביטוחים, דלק וטיפולים...?

;)

פורסם

לא יודע איך חצי מליון שקלים ריאלים לרוב האנשים פה, אני חושב שאם אנחנו ריאלים אז רוב האנשים שיגיעו למצב של חצי מליון שקלים זמינים (אחרי דירות, רכבים וכו') יחשבו בעיקר לאיזה בית אבות בא להם להשתדרג כדי להתפנק....

:lol:

אבל יאללה נזרום,

מצאתי היום חצי מליון שקלים זמינים בהנחה ואני אחרי משכנתא?

משאיר את הנוכחית לנסיעות עם המשפחה, שוכר את החנייה הצמודה אלי ומשכן בה פרארי 355 קבריולט אדומה (או צהובה) שנת 97.

היא תעלה לי 300K וישאר עודף להוצעות אחזקה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

BMW Z4 sDrive35i ידנית בצבע כחול עמוק

ומוריד לה את ה-Z4 המחורבן הזה!

5163207128_5edc8d9c29_b.jpg

או שפשוט לטוס לחו"ל ולקנות V8 Vantage משומשת

aston-martin-v8-vantage-coupe_key_0.jpg

פורסם

רק אני הייתי קונה רכב אספנות אמריקאי (לכיוון אימפאלה 67\GTO\קורבט) מנוע V8 לבילויים ושבתות?

אה ובכסף שישאר איזה פאביה, כדי ליסוע לעבודה בבוקר.

• תוכן חדש...