Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם סכום כזה הייתי קונה את בטר פלייס, ומשם השמיים הם הגבול...

קנית את בטר-פלייס הלכו מאתיים אלף, מה תעשה עם השלוש מאות שנשארו?:lol:

אני אישית הייתי קונה מכונית עממית ( מדילר בארה"ב) כמו מוסטנג או קאמרו, בעודף טויוטה סיינה לזאטוטים כמובן שמשתדל לייבא לבד את שני הרכבים במכה אחת. את המאה אלף הנותרים שומר לטיפולים ביטוחים ושאר ירקות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הונדה S2000 בלי ספק,

ואז אחרי שאני ירגע וירצה להתפנק קצת איזה שהיא BMW Z4

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

hydro.png

^ כזה, מוציא עוד 30~40 אש"ח על שיפורים, כל השאר שם בבנק בתור כסף לדלק. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי קונה וולוו 242 ומשפר לה את הצורה בצורה הכי קיצונית שאפשר בעודף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין אם משתתפי השרשור מודעים לעלויות אחזקה של רכב בחצי מליון?

שני נהגים נקובים בשם - 17 אש"ח. טיפול שנתי קטן - 4K. שטיפה ידנית הולמת - 100 ש"ח פעם בשבוע.

כך שאני הייתי קונה רכב ב300K ומשאיר את השאר לאחזקה.

פורסם

אני היתי ממשיך עם קרייזלר וקונה מהם הפעם WRANGLER RUBICON ומתחיל לשפר אותו עד שיגמרו ה 500 אלף, ואם לא יספיק לי אני אקח עוד הלוואה קטנה להמשיך את השיפורים עד שיהיה עביר בכל מכשול בשטח !

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

C63AMG

כי חלומות נועדו להתגשם :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...