Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו אוזניות ותגביר את הסאונד, בשבילי רק רכב פנאי אחד:

2013-caterham-620r_100432903_l.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=8CRdQA7R9xs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם הייתי באמת אמיץ (ואני לא, אני שפן) הייתי רוכש איזה פאביה או אפילו גולף GTI, אבל אני מפחד שלא אוכל להשתלט על כח כזה ברוטאלי ומתפרץ.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועכשיו ברצינות, יש לי כמה מכוניות פנאי על הכוונת כמו טסטה רוסה אבל ככה בשלוף, נגיד 140k$, הייתי רוכש את הוייפר החדשה, באפור גרפיט עם ריפודי עור אדום.

לא רוצה לנהוג בה, רק להניע אותה בחניה ולחייך.

haters will hate

פורסם

Renault Megane RS Trophy.

בעודף, כסף לטיסות לנורבורגרינג כדי לנצל אותה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פוקוס ST ידנית, ונשאר עם הרבה עודף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשפתחו את הפורום הזה הייתי חבר בו לתקופה קצרה (עם כינוי אחר) ואז בשרשור דומה בטח הייתי רושם איזה משהו מעניין. אבל מאז הזדקנתי והתברגנתי ובקייטרהם אין מקום לטיולון ואני גם לא בטוח שיש חיבור ISOFIX למושב הבטיחות - אז 330d touring ואם ממש הייתי חייב לבזבז את כל הכסף אז 530d touring (אני מאמין שאפשר להשחיל אחת מיבוא אישי בתקציב).

עם אותו תקציב, אבל במדינה מתוקנת יותר - הייתי עדיין נשאר בתחום הידידותי למשפחה אבל מוסיף קצת יותר פלפל כגון ה-M550d (טורינג כמובן).

פורסם

BMW סדרה 6 קברילוט שחורה מ2006-7-8 ככה מספיקה לי. את השאר משאיר לאחזקה. :-)

2006_bmw_650i_convertible_6___sp_51900_mi__exc___condition__1_lgw.jpg

אם צריך לנצל את כל התקציב - עולה בשנה והולך על סדרה 7.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ממתין כמה שנים ולאחר שהדיאבלו VT6.0 תהפוך לאספנות מייבא אחת כזו (בטח נצטרך גם להוסיף כמה גרושים) ומשאיר אותה עד שהיא תקפיץ את המחיר לעצמה בתור פריט אספנות

Opel Adam S 2017

פורסם
הטעם שלי הוא יותר שמרני.

אין לי שום ספק בכלל שהרכב שלי היה מרצדס S קלאס W221 מודל 09-10

והשאר נכנסים לחיסכון בבנק..

בהנחה ותקנה אחת עם מנוע שגם יכול להזיז אותה- אל תבנה על חיסכון, הכל ילך על דלק....

אני מוציא בחודש כ-2200-2600 שקלים, על דלק, סכום שעוזר לי לכסות טווח נכבד של כ-800-1000 קילומטרים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

x 1/9, משפר אותה כמובן ומשאיר גם את הקאפה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...