Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה היה בהסכמה? היא קיבלה מהם כסף? מתנות? פינוקים? מה שהוא עשה זו עבירה על החוק במדינת ישראל, אבל הילדה בת 15, ואין באמת הבדל בין 15 ל-16 כגיל הסכמה. רמת ההבנה והבגרות היא אותו הדבר. לכן, היא אינה תמימה בעצמה, וידעה בדיוק למה היא נכנסת. מטרותיה לעומת זאת, תמוהות. למה חשפה זאת דווקא עכשיו? למה שכבה עימו מלכתחילה? ייתכן ומדובר בניסיון סחיטה, כלפי אדם שלא יכול לשמור את הכלי שלו במכנסיים. סה"כ שני הצדדים אידיוטים, ועליהם להתמודד עם מעשיהם. הוא, חקירה על עבירה פלילית. היא, עם הבושה והחשיפה התקשורתית (שאולי בכלל הייתה מטרתה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשדווחו שהיא בת 17 ושמכרה שירותי מין בתשלום גם אמרו שכנראה הם לא יזומנו לחקירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהסכמה לא בהסכמה, יצא לאותם זמרים (עאלק זמרים, יותר נכון בכיינים ועארסים) שם רע. אבל במדינתנו, היום קורה, מחר שוכחים כי איבדנו ערכים בסיסיים ומוסר.

ואם באמת שני הזמרים האלה עשו, זה לא מפתיע כלל. יותר מפתיע ליאור נרקיס, אבל אייל גולן עם התוכניות שלו וההתנהלות שלו, זה מתכון למשהו לא כשר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כולם מדברים על זה, הרשת גועשת, החדשות משדרות.

רק אני שואל, למי פאקינג אכפת?!

היא קטינה מזד*נת והם גברים חרמנים עם מוסר של כלב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אותי דווקא מעניינת מאוד...מהות פתיחת השרשור.

מה אתה מצפה לקבל כאן בתגובה? שנאשר לך שזה פלוני או אלמוני? הרי יש כרגע איזשהו צו משפטי שאוסר פרסום שמות, ודווקא אתה מחליט להפר אותו בבמה של קארספורום. ולא שיש לך מידע, אתה כותב "משמועות".

כעת נחשוב על שתי אפשרויות:

1. השמות שרשמת נכונים.

2. השמות שרשמת שגויים.

אם 1 אז באמת מדובר ב...כלום רלוונטי. את מי זה מעניין? אם מדובר ב 2 אז בניגוד ל 1 הפעם זה...כלום.

ונניח שאני יודע משהו, אתה חושב שאני אכתוב? או שמישהו אחר יכתוב?

ואולי ננצל את הבמה להתנגח בזמר מזרחי, אולי בכולם, או בזמר אשכנזי שחושב שהכל מגיע לו?

בקיצור - אפילו לגיבוב זה לא ראוי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באמת מעניין מה יהיה עם הפרשה ואיך זה יתפתח.

פורסם
כולם מדברים על זה, הרשת גועשת, החדשות משדרות.

רק אני שואל, למי פאקינג אכפת?!

היא קטינה מזד*נת והם גברים חרמנים עם מוסר של כלב.

למשטרה אכפת, וחבל שלך לא אכפת. מדובר בבעילה אסורה בהסכמה שבמידה ויימצא הזמר אשם, הוא עלול לקבל עונש של 5 שנות מאסר. ובצדק. היא פאקינג ילדה בת 15.

פורסם
עוד זמר שהרס לעצמו את הקריירה (וכנראה שגם לחבר שלו הזמר)......כשהז** עומד-השכל בתחת.

חשבת אולי על זה שהוא הורס יותר מקריירה?

פורסם
היא פאקינג ילדה בת 15.

נו, אז...? :roll:

אני מניח שלא מדובר באיזו זונת קראק שהוא מצא ברחוב אלא בגרופית טיפוסית. למה הוא צריך להיענש על כך שהוריה נכשלו בחינוכה? למה את בכלל בטוחה שנגרמה למישהו עוגמת נפש בסיפור הזה, אם נתעלם לשניה מהחוק היבש?

כל עוד הכל התבצע בהסכמה ושני הצדדים נהנו, למה זה אמור לעניין מישהו למעט המעורבים בדבר?

פורסם

ומה ההבדל בין פאקינג ילדה בת 16? אותו דבר. מעבר לכך, בעמוד הפייסבוק שלו (לכאורה) יש תמונות שלהם מחובקים בים, כאשר שניהם מחייכים. בנוסף, יש תמונה שלהם מחויכים על מטוס. זאת אומרת שהם גם טסו יחדיו לאנשהוא. היא גם לא ממש נראית בת 15. אולי הוא לא ידע? אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה פה. בכל מקרה, זה לא שהיא הסכימה בגלל שמדובר בזמר מפורסם. תסלחי לי על הביטוי אבל אם לילדה בא להשתגל, אז היא תעשה את זה. היא פשוט החליטה שבא לה שזה יהיה עם סלבריטי. הרי זה היה בהסכמה מלאה שלה (ואין שום הבדל בין 15 ל-16). לא הייתה כאן שום פגיעה מכוונת או אונס במובן המוסרי של המילה, אלא רק במובן המשפטי. אני כבר כתבתי את דעתי. שניהם דבילים, ולאף אחד מהם לא מגיעה סימפטיה. אין כאן קורבנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...