Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כל הכבוד לך על החדות עין,אני לא שמתי לב לזה,בכל מקרה אם זה ג'אנט איטלקי של חברה מוכרת או ג'אנט מקורי של חברה יפנית הייתי הולך על האיטלקי,דיי סגור על זה שהחומר ממנו עשוי הג'אנט האיטלקי טוב יותר מהיפני,מה דעתך?

m7kj.jpg
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באופן אישי, לי אין העדפה בין איטלקי ליפני. כל עוד הם מקוריים של הרכב. לדוגמא, אלפא עם חישוק מקורי איטלקי , ומאזדה עם חישוק מקורי יפני.

למען גילוי נאות, גם אני הרכבתי אצל אביתר חישוקים למאזדה 3 שהיתה לי. כשהתברר לי שאין להם מקוריים אלא רק דומים, הלכתי על חישוקים לא קשורים בכלל למקור (צלעות שונות, ושילוב של צבע שחור). עם הזמן הרגשתי שיש לי רכב כמו של ילד בן 18, מתלהב שלא חשוב מה, העיקר שיהיה לי כבר ג׳אנטים. מאידך, גיסי מאוד אהב אותם ועד היום טוען שהם היו יפים. וכיום על המקוריים של ה 6 פרימיום ״17״ צורה לפני אחרונה, הוא חושב שהם לא משהו לעומתי שאני חושב שהם יפים.

פורסם

עניין של טעם...,תגיד עשית בדיקה לאחר התקנת הג'אנטים של רעידות וכו'...

אצלי למשל אין כרגע רעידות בהגה גם לא על 130 ו140(אני לא נוסע ככה בדרך קבע אל תהרגו אותי זה היה למטרת בדיקה של רעידות) ואני חושש מזה שרעידות יתחילו לאחר החלפת הג'אנט,זאת הסיבה שבחרתי בג'אנט איכותי ברמה גבוהה מאשר אחד חליפי או חיקוי,הבנתי שהג'אנט המקורי שקונים דרך החברה עולה סביבות ה3 אלף שקל,זה נכון?

m7kj.jpg
פורסם

לא אוכל לענות לך על יותר מידי שאלות. אני לא מומחה.

חובה לאחר התקנת צמיגים לבצע איזון גלגלים.

וכן , תצטרך לבצע את הבדיקה של הרעידות במהירויות שונות גם באלו שתתקין, תתפלא, היו דברים מעולם.

פורסם

לג.מ פורטל יש גם פנצ'ריה ששם אפשר לבצע איזון גלגלים לא ככה?

שמעתי על המון כאלה סיניים שלא התאימו בול לרכב ועשו רעידות והיה צריך לשים משקולות או משהו כזה.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מניסיון עם ג.מ פורטל אין לך מה לדאוג. יש להם שרות טוב ואתה לא תצא משם עם גלגלים לא מאוזנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהלן,עדכון!

שמתי את הג'אנט האיטלקי בסוף,יצא קטלני אני מרוצה מאוד,השירות שלהם ממש אחלה ואביתר גבר גבר ישר ואמין כל הכבוד לו,ממליץ על ג'ים פורטל 10 מתוך 10

m7kj.jpg

• תוכן חדש...