Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר שנואשתי מלמצוא בפירוקיות בארץ חיישן קראנק וחיישן קאמשאפט לקיה ג'ויס 2001 שלי

(על חדשים קיה רצו מחיר שערורייתי של 2400 ש"ח)

החלטתי לבחון יבוא אישי מחו"ל

מצאתי באתר עליבבא ספק סיני שמוכן למכור לי חיישן קראנק ב10$ לחיישן (!!!!!!)

משלוח דרך EMS זה עוד 45$ כך שלא אעבור את 75$ שמהם מתחילים לגבות מכס ומע"מ

האם אתם יודעים האם במקרה כזה יעצרו את החבילה במכס בכל מקרה רק בגלל שמדובר בחלקי חילוף לרכב

ויחייבו אותי באישורים ,טופסיאדה וכו'...

לגבי החיישן קאמשאפא עדיין לא מצאתי פתרון פרט ליבוא מארה"ב ב150$ מה שיחייב את כל סאגת המכס/אישורים

כך שאשמח לרעיונות גם בקשר לזה.

פורסם

לפני שאתה אומר נואש,מציע לך לגשת למשה חלפים בפ"ת 039130997, תבקש את ליאב. אני תמיד מתקיל אותו בדברים והוא אף פעם לא איכזב :-P בהצלחה!

פורסם

הזמנתי חיישני חמצן, חיישן מצערת וחישן MAP מחו"ל. לא הייתה שום בעיה עם אף חבילה למרות שעל החבילות היה לוגו ברור של חנות חלקי חילוף לרכב.

לא יודע האם זה המזל שלי או משהו אחר.

פורסם
הזמנתי חיישני חמצן, חיישן מצערת וחישן MAP מחו"ל. לא הייתה שום בעיה עם אף חבילה למרות שעל החבילות היה לוגו ברור של חנות חלקי חילוף לרכב.

לא יודע האם זה המזל שלי או משהו אחר.

כמה שילמת על החיישנים כולל משלוח?

האם גם שילמת מעמ ומכס?

פורסם

המשלוח הכי יקר היה חיישן למדה, זה היה בליש"ט ולא בדולרים. לא זוכר בדיוק כמה, אבל בטוח חרג מ-75 דולר אומנם לא בהרבה.

לא נדרשתי לשלם אגורה.

• תוכן חדש...