Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Focus 2005 שעונים + הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים. אני בעל מאושר של פורד פוקוס 2005, אבל יש לי שאלות שאני חייב ו מקווה לקבל את עזרתכם:

1) האם ניתן להחליף\לשים שעונים באותו ? אני מתכוון לשעון מהירות, דלק וכו. פשוט כאשר אני מדליק פנסים בערב, תאורה שלהם יחסית חלשה ובצבע צהוב פשוט, אך אני רוצה לשים משהו חזק יותר, בהיר יותר, יפה יותר.

2) רכב שלי עדיין מניע לא בשניה הראשונה. אני מסובב מפתח עד הסוף ובמקום בשניה(!) להניע את הרכב, זה לוקח לו 2 שניות. כאילו אני שומע 2-3 סיבובים של משהו ( כנירא סטרטר ) ו רק אז זה מצליח להתניע.

זה קורה בתדירות 1 ל 4 ( 1 מיד ו 4 פעמים לא תקין ). הרכב נבדק ו הכל באמת במצב מצויין, מצבר חדש דנדש ( יקר ו טוב ), סטרטר גם תקין. חשבתי לעשות אינפוזיה אך אמרו לי טכנאים שלפורד פוקוס בגדול לא עושים את זה כי אצלו משהו שונה מרוב הרכבים ( לצערי לא כזה הבנתי מה ), כל השמנים\פילטרים,רצועות חדשות. טכנאי אחרון אמר לי ( בלי בדיקה מכיפה ) שיכול להיות פשוט איזשהו עיכוב ברמה של מחשב רכב ו לא בעיה מכאנית. זה מאוד מצער אותי בגלל שרכב מטופל ומטופח היטב אך הנעה שלו כפי שאני מספר - מצערת. תנסו בבקשה לתת רעיונות מה ניתן לעשות.

פורסם

גם אם לוקח לרכב 2 שניות להניע זה מצב תקין אך למען הסר ספק לפני שאתה מניע תן למשאבת הדלק לבנות לחץ ראשוני כלומר סובב את הסוויץ למצב של נורות דולקות בלוח השעונים, ספור 3 שניות ורק אז תניע.

• תוכן חדש...