Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת LG G2 בטאיוואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שיש מי שחושב ש-"רונלייט" זה ערובה ל-"אחריות"

בעברי הלא רחוק, הייתי מוכר בחנות אלקטרוניקה שבין היתר הייתי מוכרת מכשירי GPS של MIO. ומי היבואן ? איך לא, רונלייט.

לצערנו , המכשירי ניווט של MIO היו זבל עופות מצוי, עם תקלות כול שניה, ותאמינו לי, את כמות הסיבונים, השקרים של היבואן והתסכול של הלקוחות, זה משהו שלא שוכחים מהר.

שומר נפשו ירחק.

פותח השרשור, אני לא הייתי משקיע שקל באחריות של היבואן בארץ כי זאת פשווט לא אחריות. זו בדיחה.

אם אתה רוצה אני ארשום לך אחריות בפונט גדול :

אחריות!

זאת בטח תהיה אחריות יותר גדולה ממה שרונלייט יביאו לך.

פורסם
(אתה יודע לשים בלי בועות ? :-D )

זה לא כזה סיפור אתה יודע,כל אחד אפילו עם ידיים שמאליות יצליח :)

האמת שאני ניסיתי רק פעם אחת "בעברי",אבל ראיתי המון אנשים עושים את זה ולכולם הצליח - ככה שזה לא ביג דיל :D

פשוט צריך סבלנות,ולעשות את זה לאט במקום למהר (אם יש עוד חמישה-שה כיסויים בצד לגיבוי - מה טוב :lol:)

נ.ב ה SGS3 שלי בן שנה עוד חודש,ללא מדבקה למסך - לא רואה צורך :) (נפל אינספור פעמים,ואין שריטה אחת)

פשוט מקפיד פעם בשבוע\שבועיים לנקות היטב עם מטלית (כמו שיש כשקונים משקפיים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חבל שיש מי שחושב ש-"רונלייט" זה ערובה ל-"אחריות"

בעברי הלא רחוק, הייתי מוכר בחנות אלקטרוניקה שבין היתר הייתי מוכרת מכשירי GPS של MIO. ומי היבואן ? איך לא, רונלייט.

לצערנו , המכשירי ניווט של MIO היו זבל עופות מצוי, עם תקלות כול שניה, ותאמינו לי, את כמות הסיבונים, השקרים של היבואן והתסכול של הלקוחות, זה משהו שלא שוכחים מהר.

שומר נפשו ירחק.

פותח השרשור, אני לא הייתי משקיע שקל באחריות של היבואן בארץ כי זאת פשווט לא אחריות. זו בדיחה.

אם אתה רוצה אני ארשום לך אחריות בפונט גדול :

אחריות!

זאת בטח תהיה אחריות יותר גדולה ממה שרונלייט יביאו לך.

אני מקווה שבתחום הסלולרי זה לא כמו שאתה מספר, בכל זאת הם עושים מאמצים לתפוס נתח בשוק.

בכל מקרה, המכשיר באילת עולה פחות מכל חנות במרכז, ועצם העובדה שמדובר בחנות גדולה ומבוססת זה פלוס עבורי (בחנות פרטית תמיד יש את הסיכון לזיוף/מכשיר משומש/ הקטע שאני לא אוהב "פותחים מכשירים במכס")

פורסם

קשה לי להסכים שהמיו היו זבל עופות

יש לי ברכב כבר חמש או שש שנים מיו p550 עובד כמו ענק בלי שום בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי היה 168RS שעבד ללא דופי עד שאיבדתי אותו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי המכשיר, כרגע אין לו תקלות או תופעות ידועות. הוא עדיין חדש.

לעיתים תתקל בבעיה שהקשה כפולה לא פותחת את נעילת המסך וצריך עוד פעם או פעמיים, כמו כן לעיתים הבהירות האוטומטית לא משתנה עפ"י תנאי הסביבה כרצוי.

לגבי אחריות הייתי אומר לך שאולי ישמע מצחיק, אבל אם ההפרשים לא גדולים (לא סגור על המחיר), הייתי בהחלט קונה בחברה סלולארית. שם ברוב הפעמים המוחלט (אצלינו לפחות, ואני מאמין שגם אצל האחרים) אין משחקים עם האחריות של הלקוח.

היום אי אפשר לדעת מה אתה קונה ומה נותנים לך באריזה למרות שזה מוצג כחדש. במפעיל סלולרי גדול לא ימכרו לך חתול בשק מבחינת זה שחדש זה חדש ומתאים לארץ בוודאות.

מה שאני אומר זה שהמחירים מאד דומים בגלל התחרות בשוק (וסוף סוף עד שהבינו את זה), ולעיתים זה שווה שקט נפשי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חשבתי על זה, אבל כרגע באתר של סלקום (לדוגמא) הוא עולה 3000 שקל !

אני לא מבין, אין שום מקום במדינה שעומד מאחורי האחראיות שלו ? כולם חארות (אני יודע שכן, אבל בכל זאת) ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...