Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

האם ישנה אפליקציה שיושבת על המחשב ועל המכשיר אנדרואיד, ובעזרתה אני יכול לנגן סרטים ישירות על המכשיר מהתוכן של המחשב בעזרת Wifi?

תודה :)

פורסם

כן, לשתף תיקיה במחשב ברשת הפנימית, ואז להתחבר אליה דרך BSPLAYER או MX PLAYER

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

http://windows.microsoft.com/he-il/windows/networking-home-computers-running-different-windows#networking-home-computers-running-different-windows=windows-7

אם יש לך חלונות 7, כמו לרוב האנשים, אז:

1) כנס ללוח בקרה > מרכז הרשת והשיתוף

2) קודם כל, שנה את הגדרות חומת האש ל"רשת ביתית" (כמובן שאם לא הגדרת אבטחה לרשת שלך, זה הזמן לעשות את זה):

0cc5496b-e147-4292-9c6d-16f6c56c9384_0.jpg

3) "בחר באפשרויות קבוצה ביתית ושיתוף" > שנה הגדרות שיתוף מתקדמות

4) תסמן "הפעל גילוי רשת", ו"הפעל שיתוף קבצים ומדפסות"

5) אחר כך תעשה קליק ימני על התיקיה שאתה רוצה לשתף > שתף> אפשרויות שיתוף מתקדמות > שיתוף מתקדם > לסמן "שתף עם", כאן אוטומטית יופיע לך שם לתיקיה

6) אחר כך, במכשיר אנדרואיד שלך, אתה מתקין אפליקציה שתומכת בשיתוף קבצים ברשת ביתית (כמו BSPLAYER, MX PLAYER, ES FILE MANAGER, ועוד, יש הרבה כאלה), ושם אתה מקיש כתובת IP של המחשב שלך ברשת ביתית, שם וסיסמה אם יש (רוב הסיכויים שיש, אפילו אם זה USER ובלי סיסמה, זה עדיין צריך להכניס בחיבור), וככה תהיה לך גישה לקבצים שלך ממכשיר האנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השיטה שלי אומנם דורשת התעסקות, אבל חינמית, ולא דורשת התקנת סרבר על המחשב (רק הגדרות של windows). אבל לשיקולך

פורסם

חפש בגוגל "שיתוף קבצים ברשת ביתית XP", יש מלא מדריכים

פורסם

הצלחתי לשתף את כל המחשבים בבית בעזרת התוכנה ES שיתוף קבצים שהורדתי באנדרואיד.

אני מצליח להריץ סרטים מהמחשב שלי (XP), אבל לא מצליח להריץ מהמחשב של אמא שלי (7), אני מוצא את התיקיה שאני רוצה לשתף אבל זה לא נותן לי להכנס, זה רושם שאין הרשאה. ניסיתי בהגדרות שיתוף לשנות ולאשר הכל (כתיבה קריאה, ושכולם יצליחו לראות את זה) אבל זה עדיין לא עובד. יש לך רעיון?

פורסם

כנס ללוח בקרה > מרכז הרשת והשיתוף,

קודם כל תשנה את סוג הרשת לרשת ביתית, כמו שרשמתי לך בהודעה למעלה,

ומשם כנס למה שסימנתי לך בצהוב (אין מה לעשות, מערכת ההפעלה שלי באנגלית, ואני אוהב אותה ככה 8) ), תסמן את מה שסימנתי בצהוב, ותלחץ "שמור שינויים", יכול להיות שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב.

• תוכן חדש...