Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קודם כול השאלה מופנת ספציפית לבעלי פונטו ספייס , אז ככה כולכם יודעים שהנורה אצלנו דולקת ממש אחרי הרבע , השאלה שלי , ולא רוצה לעשות נזק לחינם , האם אפשרי ליסוע על הנורה לפחות עד הפס אחרון לפני הEMPTY (הפס העבה ) ? מאמץ את המשאבה ? חלק אומרים שזה בסדר גמור וחלק אומרים שזה גורם לבלאי יתר .

אני נוסע המון על הנורה ואז מתדלק , מגיע לנורה נוסע עוד קצת ואז מתדלק (בחיים לא נכבה או משהו בסיגנון ותמיד מעל שתי פסים אחרונים)

אשמח לתשובות חד משמעיות !

בנוסף דבר אחרון , גומי האגזוז שלי די בלוי ואני לא רוצה חס וחס שיקרה משהו לאגזוז אז החלטתי לקנות חדש , איך מחליפים ?

wzjq0yn1mqtg.jpg

פשוט מוצאים את כל ה"צינורות (4) " ומכניסים לחדש ?

פורסם

זה לא נכון. היו על זה מיליון דיונים.

קירור המשאבה הוא על ידי דלק שזורם דרכה ולא על ידי דלק שנמצא מסביבה. למעשה כבר החל מ 1/2 או 1/3 מיכל גוף המשאבה נמצא באוויר.

כל עוד יש במיכל דלק והמשאבה שואבת - היא מקבלת קירור.

אין שום בעיה לנסוע עם נורה דולקת.

נזק יכול להיגרם רק אם נגמר הדלק לגמרי והמשאבה פועלת על יבש. לזה באמת לא מומלץ להגיע.

לגבי תושבות אגזוז - התמומה לא ברורה.

בעיקרון, מוציאים את הישן ושמים חדש. אחד אחד כמובן, אחרת מערכת הפליטה תיפול.

פורסם

קירור המשאבה הוא על ידי דלק שזורם דרכה ולא על ידי דלק שנמצא מסביבה. למעשה כבר החל מ 1/2 או 1/3 מיכל גוף המשאבה נמצא באוויר.

נזק יכול להיגרם רק אם נגמר הדלק לגמרי והמשאבה פועלת על יבש. לזה באמת לא מומלץ להגיע.

לגבי תושבות אגזוז - התמומה לא ברורה.

בעיקרון, מוציאים את הישן ושמים חדש. אחד אחד כמובן, אחרת מערכת הפליטה תיפול.

מצויןן !!

לגבי הגומייה אתה אומר להכניס אחד אחד וזהו ? , הגומייה נתפסת על משהו בגוף הרכב ?

תנסה לפתוח את התמונה ואז היא תגדל !

תודה 1

פורסם

אני חושב שאת הגומיה הישנה פשוט קורעים/חותכים החוצה. ומכניסים את החדשה בכוח. נראה לי שבמוסך שמו ריסוס קצר מאוד של ספריי שימון על הברזלים לפני הכנסת הגומייה החדשה.

סביר שגם הגומייה באמצע האגזוז (אחת או שתיים, לא זוכר) במצב דומה

חד משמעי או לא חד משמעי - אבל אם אתה כבעל הרכב דואג אז מה הבעיה לתדלק לפני שאתה מגיע לנורה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

את הגומייה הישנה אתה יכול לקרוע עם קאטר וזהירות שלא ייפול האגזוז...תן לו קונטרה עם ג'ק מלמטה. את הגומייה החדשה תרסס בחורים בשמן או את הפינים שעליה היא מיתלבשת כדי שהיא תיכנס לך בקלות.

פורסם
אני חושב שאת הגומיה הישנה פשוט קורעים/חותכים החוצה. ומכניסים את החדשה בכוח. נראה לי שבמוסך שמו ריסוס קצר מאוד של ספריי שימון על הברזלים לפני הכנסת הגומייה החדשה.

סביר שגם הגומייה באמצע האגזוז (אחת או שתיים, לא זוכר) במצב דומה

חד משמעי או לא חד משמעי - אבל אם אתה כבעל הרכב דואג אז מה הבעיה לתדלק לפני שאתה מגיע לנורה ?

כבעל הרכב תמיד דואג לה , אבל משום נוצר לי מן הרגל לתדלק ימי חמישי ובאמת שמספיק לי הדלק לשבוע , הלוך חזור עבודה !

מה גם איך שמגיע הרבע , בום נדלקת , ולא כמו כל רכב רגיל כשהוא באמת קרוב לEMPTY .

והגומיה השנייה דרך אגב , היא בר השגה ? או חייב ליפט ?

תודה ובוקר טוב !

פורסם

בכל זאת יש המלצת יצרן משאבות שלא לרדת מ 1/4 מיכל כדי למנוע התחממות. אז כנראה שהמשאבה "מתקררת" גם מהנוזל שהיא טבולה בו (גם מתחת ל- 1/3 מיכל).

פורסם

מצורף לינק להודעה קודמת שלי בנושא, יש שם את ההמלצות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3870816#post3870816

לגבי הנימוק לזה, אמרתי שכנראה גם מפלס של 1/4 מספק קירור למשאבה. אני משער שבהתאם לצורת מיכל הדלק גובהה מפלס הדלק ב-1/4 ישתנה, אבל בגדול כנראה שגם למפלס ב- 1/4 יש השפעה.

אני לא יכול לכמת את ההשפעה במספרים, לא ביצעתי ניסויים במשאבות, אבל אני משער שהיצרן ביצע, ומסתמך על זה בהמלצות שלו.

פורסם

חברים, מי שרוצה להמשיך לדבר על קירור משאבת דלק, תקראו ותקפיצו את הדיון שבקישור בהודעה מעלי. יש שם הסברים, כולל של בעלי מקצוע.

אי אפשר לחזור על אותם דברים שוב ושוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...