Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב לא זז, הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל הסבר מה זה SSD.

אגב, עוד שאלה, במידה ואני רוצה להתקין WINDOWS 32 ביט במקום 64, כיצד אני עושה זאת? א' כל, אין לי CD ROM במחשב. ב', אין ברשותי WINDOWS כזה ואני לא ממש מעוניין להוריד אותו מהאינטרנט כשאצלי יש מקורי.

תודה.

פורסם

יש לי מחשב בן 7 שנים, לפני כמה חודשים התקנתי עליו SSD, פרמטתי אותו והתקנתי את הWINDOWS על הכונן החדש ובמקביל שמרתי את הכונן הישן לאכסון.

התוצאה: המחשב הישן טס!

הווינדוס עולה בכמה שניות, הכל טס ועולה חלק בלי תקיעות ובלי כלום, על מחשב שלא הוחלפו בו רכיבים כמעט בכלל במשך 5 שנים.

יש לי כרגע כונן אחד של 120 GB של SSD, שעליו מותקנת כל המערכת וגוגל כרום ותוכנות שאני צריך שיפעלו ממש מהר,

ולידו יש לי כונן 500GB רגיל שעליו אני שם את הסרטים והמשחקים במחשב.

אין לי משהו להמליץ לאדם שמשדרג מחשב כיום חוץ מלהתקין כונן SSD במקביל לכונן הרגיל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איך אני מתקין אותו בלפטופ? או שאני אמור לקחת כונן חיצוני במקרה הזה?

בכל אופן, המחשב שלי חדש ולכן אני לא חושב שזה מה שאני צריך כרגע. אני אישית מעדיף פשוט לעבור למערכת הפעלה מבוססת 32 ביט וזהו.

פורסם

אתה מתקין אותו פנימית כמו כונן רגיל.

זה לא משנה שהמחשב שלך יצא היום מהקרטון,

כונן SSD הוא כונן פלאש (דומה לדיסק און קי) ללא חלקים נעים בניגוד לכונן שכרגע יש לך שהוא סוג של פטיפון, פלטה מתכתית

שמסתובבת עד 5400 סיבובים לדקה או 7200 סיבובים (יש גם יותר אבל לא לשוק הביתי) עם סיכה שקוראת ממנו את הנתונים.

כונן SSD מהיר משמעותית מכונן רגיל ואכן כפי שהמליצו הוא יכול לשדרג פלאים כל מחשב גם ישן במיוחד.

פורסם
איך אני מתקין אותו בלפטופ? או שאני אמור לקחת כונן חיצוני במקרה הזה?

בכל אופן, המחשב שלי חדש ולכן אני לא חושב שזה מה שאני צריך כרגע. אני אישית מעדיף פשוט לעבור למערכת הפעלה מבוססת 32 ביט וזהו.

א. לפטופים היום באים עם כל מיני תוכנות זבל שמכבידות על המחשב עם הזמן. התקנה מחדש בהחלט תעזור

ב. לדעתי אם אין לך גישה נוחה להתקנה של 32 ביט אבל יש לך גישה להתקנה של 64 אז לך על זה. ההבדל לא שווה את הבלאגן של חיפושים והורדת תוכנה מאתרים מפוקפקים.

ג. תעשה בהדרגה - קודם תתקין מערכת חדשה, ואז תבדוק ותראה איפה הבעיה

ד. אם אין לך כונן cd אתה יכול להתקין מ usb. חפש בגוגל install windows from usb

פורסם

עשיתי התקנה מחדש של ה64 ביט. אני קצת חלוק בדעותיי לגבי המחשב, היות והמחשב היותר ישן עובד ללא דופי ובמהירות גבוהה יותר מאשר המחשב החדש.

• תוכן חדש...