Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיוחד עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שמי עמרי, בן 23, ואני מחפש לי רכב ראשון!

אני חובב רכב, בעל ידיים טובות ומוכן לעבוד, מחפש לי כלה מוטורית. היא צריכה להיות מיוחדת, מהנה לנהיגה, נוחה ונעימה (אני גר בגולן ונוסע למרחקים), עדיף ידנית, עדיף גדולה, עדיף חזקה, ופחות קריטי- לא חייבת להיות צעירה, יכולה להיות קצת שתיינית, פשוטה (שיהיה לי כיף לעבוד עליה ולתחזק אותה בעצמי). אין העדפה למוצא, צורת מרכב, סוג מנוע או "תדמית". התקציב: 15,000

עד כה נבדקה ב.מ.וו 520i E34 ידנית שכנראה לא עבדה על שישה צילנדרים ולכן נזנחה, ובקרוב אבדוק גם 316i E30 ידנית גם כן.

הובאו בחשבון 206 xs, וולוו s70 T5, אודי A6.

אני קצת מתפזר לרוחב, אשמח לעצות, רעיונות לכיוונים שלא חשבתי.

פורסם

נשמע שהכיוון המתבקש הוא רכב פשוט ובסיסי אך שייט לא רע...

חפש לך אמריקאית ישנה ומעניינת.

סיירה גם יכולה להיות אלטרנטיבה חיננית.

רכבי פרוייקט שגם יגבילו את תנועתך מדי פעם בשל כשלים או תקלות ומחסור בחלפים.

אם אתה מעוניין במשהו יום יומי כדאי שתחסוף יותר כבף ותקנה משהו שכבר עבר יישור קו ראשוני.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

ממליץ לך ללכת על הביואיק לה סייבר בשנתונים 99-01

עדיפות לצורה החדשה(אלו שנראות ומרגישות כמו ספינה).

הייתה לי כזו בעבר ונהניתי מכל רגע,מלבד בעיית פניות וצריכת דלק,האוטו בסדר גמור.

שים לב,

ברוב הרכבים האלו,מצוף הדלק דפוק,וישנה בעיה בשליטה על הקרוז קונטרול מההגה,

קח בחשבון,

זה רכב שהעלויות אחזקה שלו לא זולות כ"כ.

בהצלחה.

פורסם
ב.מ.וו 520i E34 ידנית שכנראה לא עבדה על שישה צילנדרים ולכן נזנחה, ובקרוב אבדוק גם 316i E30 ידנית גם כן.

, וולוו s70 T5, אודי A6.

שים לב שכל אלה רכבים עם פוטנציאל גדול לרושש אותך. רכבי פרימיום ישנים וזולים, יש סיבה שהם זולים, כי עלויות התיקונים שלהם יכולות להגיע לרמות הזויות ביותר, תוסיף לזה בלאי גבוה של רכב ישן, ומורכבות גבוהה של רכב פאר (לפעמים אני לא מבין, למה אי אפשר לבנות רכב גדול, אבל פשוט ובלי התחכמויות, ברמה של קורולה או לנסר), ואז אתה נכנס ליישור קו שלא נפסק, או במקרה שאין לך כסף, רכב שעומד ואתה נוסע באוטובוס, או רכב שנוסע זוועה, ועלול למות בכל רגע, ובמקרים קיצוניים לקחת אותך איתו.

אז תשקול בכובד ראש.

זה שירשור שפתח מישהו שהחזיק BMW 730 שנת 1991, וזה עוד גרעינים לעומת הצרות שאפשר להיכנס אליהם עם רכב פאר ישן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255792&highlight=730

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למען עבודה נוחה על הרכב הייתי מחפש רכב מיצרן איכותי, גדול וכמה שיותר פשוט טכנולוגית (כמה שפחות אלקטרוניקה ותיחכומים).

ב.מ.וו E30 אפשרית, וולבו 240/740 (עדיף מנוע קרבורטור), מרצדס E משנות ה-80, סובארו למינהן (לאונה, לגאסי בדגמים מוקדמים), מיצובישי גאלאנט, פיז'ו 405/505, פורד סיירה/קורטינה.

תעשה חיפוש ביד 2 למכוניות משנות ה80-90 ותראה מה נראה לך...

• תוכן חדש...