Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לפני שבוע חשבתי להחליף לאישתי את האוטו לקיה סיד (ממונדאו).

לקחנו היום את הקיה לנסיעה ומה להגיד, אוטו מרשים, אך לא עשה לי את זה. בעיקר הפריע לי המנוע האנמי מתחת ל3500 סלד וההגה.

עלתה לי מחשבה קצת פחות שיגרתית. לקנות לה רנו קלאו ספורט חדשה, ולדעת שסגרתי לי גם את הפינה של רכב כיף סופ״ש (הפיאט בראוו שלי נהדרת ליום יום, אך היא לא אוטו ספורטבי).

מספר שאלות:

1. אם הקלאו אוטו מספיק תרבותי לנהיגה מינהלתית (מתלים וגיר האני מבין שהוא רובוטי - יתרון בשבילה אני מקווה)?

2. אני מניח שבסוג רכב פחות שיגרתי כמו זה, יש גמישות במחיר. האם מישהו יודע לכמה אפשר לכוון?

3. מה העלויות הנילוות לאוטו כזה? אני מניח שאחרי מונדאו, נפילת הערך לא תהיה שוק... אך כמה אני צריך לתכנן לביטוחים, רישוי וטיפולים?

אנחנו שנינו מעל 40 ללא תאונות. היא תיסע איתו בעיקר בעיר ופעם-פעמיים בשבוע רעננה ת״א. אני מתכנן לקחת אוטו בסופש לכיף...

• תוכן חדש...