Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירוי

ברשותי לאגאסי 99 ,גם לי יש את הבעיה הזו מדי פעם.הרכב נשנק כאילו יש סתימה כלשהיא . וזה קורה רק בנסיעה. כשהרכב בניוטרל זה לא קורה.

אצלי כל מוסכניק אומר משהוא אחר. אחד אומר משאבת דלק (משאבה חדשה יחסית אצלי). השני אומר חיישן בקרת אויר. השלישי אומר מנוע צעדים ( גם את זה החלפתי לאחרונה.

מה שמוזר,שזה לא קורה כל הזמן אלא לאחר כמה מאות ק"מ הוא משגע אותי כמה עשרות ק"מ , ואז נרגע שוב עד הפעם הבאה.

פורסם

אז ככה, החלק נקרא חיישן צעדים, אצלי הוא לא החליף אותו אלא פשוט ניקה אותו וזה פתר את הבעיה במקום.

אני מצרף תמונות, כדי שתראה איך החלק נראה ועל מה אני מדבר.

בכל מקרה, עצתי היא שתראה את זה למכונאי ותבקש ממנו לעשות את העבודה...

(הוצאתי היום בבוקר את האוטו שלי מהמוסך + 300 ש"ח על חלק שפירקתי מתוך סקרנות והרכבתי לא נכון, אז עדיף שבעל מקצוע יעשה את זה...)

שיהיה בהצלחה, אשמח לשמוע אם זה עזר, ואם יש לך שאלות יותר פרטניות אשמח לענות עליהן בפרטי.

Parts16032013050_zps856247ab.jpg

2004_Subaru_Impreza_Sport_Wagon_EJ15_engine.jpg

פורסם

לאחר שבוע אחרי ההחלפה של הפילטר ונסיעה של 200 ק"מ עם הK44 במיכל ,אין כל שינוי עדין יש הרגשה שהאוטו ניחנק בלחיצה על הגז.בתחילת עליות האוטו בקושי זז .אם לוחצים על הגז חזק האוטו מגיב טוב, הבעיה היא בלחיצה מתונה

מה יכולה להיות הבעיה ?שום חישן לא דולק

אישתי שנוהגת באוטו לא מרגישה את זה אבל אני נוסע עליו בסופי שבוע ומתבאס מכל התחלת נסיעה

• תוכן חדש...