Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהאוטו עמד מעל 5 חודשים ללא תזוזה ,וכמעט לא היה דלק במיכל.

האוטו לא מגיב כמו שצריך, בלחיצה על הגז האוטו נחנק אבל נוסע.

האוטו בהילוך סרק עובד יפה. האוטו מגיע למהירות למרות הכל

כרגע לא דולקת שום נורה .צריכת הדלק בתוך העיר 16.4ליטר ל100 ק"מ לפי מה שהמחשב רושב

אני חשדתי בהתקנה לא נכונה של רצועת הטימינג אבל המכונאי אמר שההתקנה בוצעה כמו שצריך, ואמר שנתחיל בהחלפה של הפילטר דלק ונכניס תוסף

הפילטר נימצא בתוך המיכל?

מה עלות פילטר כזה?

ומה אתם חושבים על הבעיה?

פורסם

זה שהאוטו עמד חמישה חודשים לא יגרום לפילטר דלק להיסתם פתאום...

נשמע כאילו לא הרכיבו טוב את הרצועת טיימינג...

איך הגעתם בכלל למערכת הדלק? אולי זה משהו אחר בכלל...

פורסם

מהתחברות למחשב לא רואים שום תקלה בחישנים או בממיר

המכונאי שעשה את הטימינג עשה גם ראשי מנוע .טוען שהכל טוב והמנוע נישמע טוב ,הוא אמר שלפני הכל נחליף פילטר דלק

שבוע הבא הביא לו את הפילטר ונחליף ואז ניראה מה יהיה השינוי

פורסם

אם הרשת סינון נימכרת בניפרד אז ניתן לפרק אותה מהמשאבה ולהרכיב חדשה. מבחינת הסכימה של הפירוק וההרכבה אין לי אבל אני דיי בטוח שזה לא מורכב במיוחד.

פורסם

שלום

לפי דעתי אתה לא מאבחן נכון את התקלה וחבל!

בבי 4 אין פילטר דלק !!! יש לי משאבה דנדשה למכירה אם תרצה

ממליץ לך לבצע בדיקת לחץ דלק עם שעון מבלי לפרק את המשאבה ולהסריח את האוטו בריח של דלק שנשאר שבוע

יכול להיות שההצתה שלך לא תקינה,מע' פליטה סתומה,ממיר

בהצלחה

אבי

פורסם

לירוי שלום,

אני לא מכונאי ולא בעל שום הסמכה, אבל יש לי גם בי4 שנת 2000, והייתה לי את אותה הבעיה בדיוק כמו שלך.

המכונאי שלי פתר לי אותה בשניה , יש חלק קטן, שאני לא זוכר את שמו, שאחראי על חלוקה של היחסי אויר\דלק,

וכשהוא מלוכלך אז המנוע "לא סוחב". המכונאי שלי פתח אותו(בסה"כ 2 ברגים קטנים) וניקה, ומיד לאחר מכן המנוע נושם חופשי.

באופן אירוני, הרכב שלי כרגע נמצא במוסך, אבל ברגע שהוא יחזור אין לי בעיה לצלם לך את החלק, ואם אזכור אז אפילו אשאל את המכונאי איך החלק נקרא, ותוכל לנסות לטפל בבעיה בעצמך..

ובנושא דומה, למיטב ידיעתי יש בבי4 פילטר דלק "רטוב", כלומר הפילטר נמצא בתוך מיכל הדלק ולכן ההחלפה שלו יקרה יחסית.

מקוה שעזרתי.

פורסם

האוטו במיוטרל עובד יפה ללא רעידות או משחק בטורים. האוטו מגיע למהירות ולא ניחנק כל עוד לא לוחצים על הגז .הבעיה התגובה של הדושה איטית ,ברגע שלוחצים על הגז יותר חזק האוטו כאילו לא מגיב

המכונאי שביציעה את העבודה לא מכונאי שאני מכיר.אני נותן לו הזדמנות אחרונה לסדר .

פורסם

ניצן נראה לי שביצעו לך ניקוי בית מצערת , אני לא בטוח שזה מה שמכפיל את הצריכת דלק.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לדעתי ספריי קרבורטור יכול להספיק אבל עדיף שנחכה לחכמים ממני.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לירוי לפי מה שאתה מתאר זאת בדיוק אותה הבעיה שהייתה אצלי...

בנסיעה, שנותנים גז, האוטו מתחיל להשמיע קול בס ולא מגיב בחדות...

מחר אני במוסך, אני אשאל אותו איך קוראים לחלק.

• תוכן חדש...