Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין פוקוס ללנסר 2009 (בעיקר כי הן זולות יותר מהמאזדה 3).

מה שחשוב לי ברכב זה בעיקר האמינות, ישמש את אישתי בהסעת ילדים אז צריך גם הרבה מקום בבגז' לעגלה, בעיקר נסיעות בעיר חוץ מנסיעה להורים בסופ"ש

ד"א אני מניח שיש היצע גדול שלהן בליסינג, ממי עדיף לקנות?

פורסם
מתלבט בין פוקוס ללנסר 2009 (בעיקר כי הן זולות יותר מהמאזדה 3).

מה שחשוב לי ברכב זה בעיקר האמינות, ישמש את אישתי בהסעת ילדים אז צריך גם הרבה מקום בבגז' לעגלה, בעיקר נסיעות בעיר חוץ מנסיעה להורים בסופ"ש

ד"א אני מניח שיש היצע גדול שלהן בליסינג, ממי עדיף לקנות?

תוכל למצוא מאזדה 3 שנת 2009 צורה ישנה במחירי רצפה בחברות הליסינג.

לשאלתך,

המיצובישי לא מוצלחת כ"כ מבחינת צריכת דלק,שוק-אך יפנית.

לעומת זאת הפורד אינה יפנית אך יחסית מוצלחת.

המחירים של הפוקוס לדעתי גבוהים יותר ב-10 אחוז לפחות מאשר הלאנסרים.

הייתי ממליץ לך לבחון כחלופה את הקיה פורטה/יונדאי I30.

המחירים שלהם דומים יחסית לדגמים שהעלת כאן.

בהצלחה.

פורסם

הפוקוס בסדר גמור מבחינת אמינות, אבל הלאנסר זה סוס עבודה ברמה גבוהה מאוד. מכונית אמינה מאוד, עם רקורד מוכח. שני הרכבים לא זריזים כמו המאזדה, במיוחד הלאנסר שמגיעה עם מנוע חלש יחסית, אבל בסך הכל נוסעים בצורה סבירה. כל עוד ההורים שלך לא גרים באיזה מצפה בגליל, כנראה שתוכל להסתדר עם זה.

מאיפה לקנות?

מחברת ליסינג גדולה, מסודרת, שמטפלת ברכבים שלה בצורה טובה ונותנת מחיר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...