Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לסטודנט למדעי המחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ציינתי שאני לא צריך מערכת הפעלה 8)

לא צריך את הרשע. כסטודנט אתה זכאי למערכת הפעלה של $M חינם באמצעות האוניברסיטה - חוקית למהדרין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון ללפני שנה - כל תוכנות $M חוץ מאופיס. אבל יש מהדורה מוזלת של אופיס לסטודנטים.

אם יש לך במשפחה מישהו שעובד במערכת החינוך תוכל לרכוש אופיס עדכני תמורת כ-80 ש"ח. אמנם הרשיון מוגבל לצרכים חינוכיים אבל לא סביר שה-BSA יחפש סטודנטים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גש לאתר הישראלי של מיקרוסופט, ובמקביל למכללה בהתאם לאישור הדרוש.

עובדי משרד החינוך זכאים גם לוויז'ואל סטודיו ושאר ירקות במחיר מוזל,

אבל זה לא ממש רלוונטי למדעי המחשב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תברר במכללה. אתה אמור לקבל סיסמת כניסה לאתר הורדות של מיקרוסופט לתקופה שבה אתה סטודנט. תוכל להוריד כל מערכת החל ב-Win2K (ואולי אפילו יותר מוקדמת) ועד 7 (אולי גם 8, הבחור שלי סיים את הטכניון לפני שהיא יצאה לאור).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש מחשב דל במפרט דומה (אינספירון 15 דגם 3521). לשימושים (הקלים מאד שלי) הוא מצויין.

שים לב שהמחשב שהצגת הוא מחודש, לא חדש. מחשב דומה חדש יעלה סביב 2400 ש"ח (כאשר רכשתי את שלי ושבוע אח"כ מחשב דומה מתוצרת אסוס עבור אמי דגם X550 או משהו דומה) בתחילת נובמבר.

• תוכן חדש...