Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

נתקלתי בהודעה שיקיר כתב איך לכוון את בורג שנמצא על בית המצערת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305814&page=2

הבעיה שלי היא כזו, בזמן הילוך סרק הטורים כל הזמן עולים וירדים,

בזמן הפעלת אורות הטורים יורדים, בנסיעה עם מזגן ועצירה פתאומית הטורים צונחים, ולפעמים

אפילו המנוע נכבה, עשיתי את הכיוון שכתוב בליניק ולאחר הגישור כיוונתי עם הבורג על אלף,

ולאחר מכן שהוצאתי את הגישור לא זז הטורים כלל ולא ירדו כמו שכתוב,אלא המשיכו לעלות ולרדת כמו מקודם, לא ממזמן החלפתי

את כל יחידת ההזרקה עם החיישנים שעליה,וכן את חיישן הלמדה, יש ברשותי רב מודד עם הבעיה באחד החיישנים

אשמח לבדוק, אני מצרף תמונה של הבורג שלי שנמצא על הבית מצערת, ושל עוד שני צינורות

אוויר שאולי קשורים לעניין.

תודה רבה רבה לכותבים

image.jpg

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם
יקיר דיבר על מאזדה לאנטיס איך לקחת את זה למאזדה 121? מקווה שזה אותו עקרון באמת.

תתחיל מניקוי מצערת ומנוע צעדים.

שלום

בגדול יש דמיון בין שני הרכבים

אני כמובן מדבר לאחר ניקוי הית מצערת

לגבי מנוע צעדים אני לא בטוח איך לנקות אותו

תודה רבה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

היי חבר

אני יכתוב בקצרה כי אני חייב לצאת לעבודה.

יש לי רכב בדיוק כמו שלך מאזדה 121 ידנית 97. ויש לי ידע טכני וניסיון נרחב כמו כן אני מהנדס מכונות במקצועי.

גם אני קראתי את הפוסט שיקיר כתב וגם אני עשיתי את הניקוי וגישרתי את הפינים ולא היתה תגובה.

וגם אני חיפשתי את המנוע צעדים כדאי לנקות אותו אחרי שפירקתי את כל המצערת. ונחש מה?

לא מצאתי אותו.

למה? פשוט כי הוא לא קיים, במאזדה 121 אין מנוע צעדים.

ומתי גיליתי את זה? רק אחרי שהבנתי שאם כל הידע ואם כל המדריכים ואם כל שנות הניסיון שלי.

אני פשוט לא יודע כלום לעומת משה זר וחיים יוד!!!

ההיתי אצלהם ביום שישי האחרון אני יקצר ואני רק יגיד שקבלת פנים כזאת ויחס כזה ניפלא אתה לא מקבל גם בבית מלון ששילמת

עליו. הגעתי ביום שישי בשעה 08:30 בבוקר והם היו מלאים. חשבתי שאף אחד לא יקבל אותי כי לא הודעתי מראש.

להפתעתי משה זר ניגש אלי ושאל מה הבעייה, הסברתי לו שהטורים ברכב לא יציבים ושהרכב נכבה ברמזורים.

משה אמר לי שאין בעיה ושהוא חושד בחיישן TPS שזה בעייה מוכרת ברכבים האלו אבל שנתחיל מהקטן לגדול כי החיישן

הזה יקר (900 שקל חדש) אחרי 5 דקות חיים ניגש אלי עם סורק בדק את השקע דיאגנוזתיקה ואכן גילה חיישן TPS תקול.

ואז התחיל מופע קסמים שבמהלכו ניתקו כל צינור אפשרי תוך כדאי שהם מסבירים לי מה תפקידו של כל אחד ואחד

הגדיל לעשות חיים שאמר על אחד הצינורות שהוא סתום בלי שפתח אותו בכלל ואחרי ששחרר אותו נוכחתי לדעת שהוא

היה סתום לחלוטין על ידי חלודה. פשוט פקק של חלודה שמנע מהמים לעבור... בקיצור מסתבר שיש שם בערך 7 שסתומים

שונים לכיוון הטורים.

1.כאשר ההגה זז

2.כאשר מדליקים אורות

3.כאשר מדליקים מזגן

4.כאשר לוחצים על הברקס

5.בורג כיוון טורים בסרק.. וכו" אני לא זוכר את כולם

משה כיוון את כולם בתוך דקות על פי שמיעה. אני בחיים שלי לא ראיתי כזאת מקצוענות.

אני חייב לזוז אז אני רק יסכם ויואמר שבסופו של יום יצאתי עם רכב חדש מבחינת מצערת:lol: :lol: :lol:

ועם מוסך שאני מתכוון לחזור אליו עם כל הרכבים שלי בעתיד, וגם סתם לשבת לשתות קפה:-D

אז חבר אני ממליץ לך בחום לקפוץ אליהם כי אין סיכוי גם לאדם עם 2 ידיים ימניות להגיע לרמת המקצוענות שלהם

שנצברה בעשרות שנים של ניסיון.

• תוכן חדש...